Şimdi Ara

arabanızla hava atar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabanızla girdiğiniz ortamda avm otoparkına giderken veya okulda atar mısınız hava

• Hic gerek duymadim. Onemli olan bireysel karizma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

Hic gerek duymadim. Onemli olan bireysel karizma.

bireysel karizmayıda araç oluşturur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32 33 34

quote:

Alıntıları Göster
    kardeş türk insanı bunun için yaşar,asgari ücretler çalışır iphone alır,gece konduda oturur mini cooper alır,evini satar kirada oturur bmw 3.20 d alır.bağcılarda oturur istinye parktan çıkmaz velhasıl tezatlıklar ve bir o kadarda tüketime aç bir toplumdur.

• Arabayla karizma yarattığını sanan insanlar; hayatta hiç bir işe yaramamış, bilgiden kültürden yoksun insanlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Arabayla karizma yarattığını sanan insanlar; hayatta hiç bir işe yaramamış, bilgiden kültürden yoksun insanlardır.
    mesela bende hava atmayı sevmem bir ortamda anahtarları elime bile almaya çekinirim ama geçen bir teknoloji marketten televizyon aldım kargoya verelim nasıl götürüceksiniz dedi .şaştım illa anahtar eldemi gezelim

arada yüksek ses müzik açıp caddede gezerim milletin bakışlarına gülerim
  • quote:

Arabayla karizma yarattığını sanan insanlar; hayatta hiç bir işe yaramamış, bilgiden kültürden yoksun insanlardır.

katılıyorum, çok dogru tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamar

quote:

Alıntıları Göster
    kimin üyeliği acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: calamar

quote:

Alıntıları Göster
    Arabayla hava atmak saçma birşey, ancak altındaki araca göre muamele gördüğün de bir gerçek.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Arabayla hava atmak saçma birşey, ancak altındaki araca göre muamele gördüğün de bir gerçek.

Alıntıları Göster
    +1905
  • Araba almak için kredi çekenler, evini satanlar hava atar ancak. Tabi bu bir genellemedir. Her üç şartta da geçerli olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 26 Mayıs 2012; 17:42:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Araba almak için kredi çekenler, evini satanlar hava atar ancak. Tabi bu bir genellemedir. Her üç şartta da geçerli olmayabilir.

Araba almak için evini satan adam var mıdır ya?Valla aklı yoktur onu yapanın.
  • quote:

...

yorumsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Alıntıları Göster
    Küçüklüğümde sis farına ayrı bir ilgim vardı. Yazın akşam üzeri 6-7 civarında arabayı tertemiz yıkayıp parklar ve sislerle sakin sakin gezmek istemişimdir hep. Bu yaşıma kadar sis farı olan bir araca binmek nasip olmadı, şimdi ise hava atıyormuş izlenimi vermemek için çok canım istemedikçe sisleri yakmıyorum. Müziğin sesi yüksekse kesinlikle camları açmam, yanlışlıkla patinaja düşersem ayıp oldu diye hayıflanırım. Pek çok tanıdığım araba alır almaz Facebook üzerinden ilan eder, bense kıyısından köşesinden kadraja girdiyse bile o fotoğrafı sosyal medyada paylaşmam. Araba aldığımdan arkadaşlarımın büyük çoğunluğunun haberi bile yok.

Olması gereken de bence bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Farz-ı Misal

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Benim için araba bir lüks değildir bunun için hiç gerek duymam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

kardeş türk insanı bunun için yaşar,asgari ücretler çalışır iphone alır,gece konduda oturur mini cooper alır,evini satar kirada oturur bmw 3.20 d alır.bağcılarda oturur istinye parktan çıkmaz velhasıl tezatlıklar ve bir o kadarda tüketime aç bir toplumdur.

+1907
  • kimse gercekleri soylemedi malesef!yahu arabayla isteyen hava atar isteyen gezer kime ne?Bence hep kendimizi elestirmeyelim,avrupa asya ve amerika ozellikle arabalariyla hava atmayi seven milletlerdendir!!!Madem hava atmiyorsunuz ozaman hic dis gorunuse bakmadan gidin bir sahin alin ve kullanin!
    Benim icin araba bir zevktir motorundan tutun,dis gorunusu kalitesi hizi vs..Turkiyenin sayili zenginlerinden olan Ali agaoglu bile onlarca arabasi var ve gittigi yere gore elbiseye gore arabayla cikiyor:)
    Bu dunyada yasayan her insan arabasiyla hava atabilir arkadaslar keyfinize bakin kiskananlar catlasin:)))
    Bu arada araba da kariyerin karizmanin gorunusun ve bir cok seyin bir parcasidir bugunku kapitalist dunyada kim ne derse desin!
  • kimse gercekleri soylemedi malesef!yahu arabayla isteyen hava atar isteyen gezer kime ne?Bence hep kendimizi elestirmeyelim,avrupa asya ve amerika ozellikle arabalariyla hava atmayi seven milletlerdendir!!!Madem hava atmiyorsunuz ozaman hic dis gorunuse bakmadan gidin bir sahin alin ve kullanin!
    Benim icin araba bir zevktir motorundan tutun,dis gorunusu kalitesi hizi vs..Turkiyenin sayili zenginlerinden olan Ali agaoglu bile onlarca arabasi var ve gittigi yere gore elbiseye gore arabayla cikiyor:)
    Bu dunyada yasayan her insan arabasiyla hava atabilir arkadaslar keyfinize bakin kiskananlar catlasin:)))
    Bu arada araba da kariyerin karizmanin gorunusun ve bir cok seyin bir parcasidir bugunku kapitalist dunyada kim ne derse desin!
  • quote:

quote:

şu an sb'de oturuyorum. kızların gözü üzerimde. anahtar da cebimde. karizma karizmadır. sende varsa vardır. bende var. anahtar cebimnde kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 26 Mayıs 2012; 19:28:06 >
  • quote:

quote:

quote:

şu an sb'de oturuyorum. kızların gözü üzerimde. anahtar da cebimde. karizma karizmadır. sende varsa vardır. bende var. anahtar cebimnde kalsın

Alıntıları Göster
    Malesef insanımızın algısı bu yönde :/
    Bir ortama girince masanın üzerine telefon cüzdan ve anahtarını koyan tipler oluyor bide

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.