Şimdi Ara

Arabasını bencilce park edenleri kınıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
7.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek ki neymiş? Lüks BMW sahibi olmakla insan olmak farklı şeylermiş. Benim 2011 model aracımda da kapı izleri oluştu ama bu bencil davranmamı gerektirmiyor, sonuçta 3-5 sene sonra satacağım bir mal yüzünden beddua alıp daha büyük bir felakete maruz kalmak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Bende öyle park ediyorum.Çünkü Millet Sizin gibi Düşünmüyor.

Ben mesela Arabadan inerken kapılara filan çok dikkat ederim.Aman yanlışlıkla adamın arabasına vururum filan diye Çok titiz davranırım Ama cahillin Teki gelir Kapıyı bir açar Küttt!! diye kapı hem Çizililir hem Göçük olur.Bunlar tecrübeye sabittir.Bizim burda aynısı kendi arabamdada oldu.Sag kapının altında kocaman göcük oldu.Öyle duruyor ne yaparsın hayat acımasız.....

İnşallah sizin gibi düşünen birileri yüzünden park yeri bulamayıp geri dönersiniz.

+1

• Hakikaten ha bir de arabayi cebinizde saklayin, kundaklayin. Esya bu arkadaslar esya. Evet kapilar acilinca kapi vursun diye kasitli bir sekilde arabanin dibine yanasmaniz ya da baska arabanin kapisina vurmaniz gerekmez ancak eninde sonunda boyle seyler yasanacak.

Ama boyle olmasin diye kimsenin yerini de gasp edemezsiniz, orasi bizim de yerimiz siz pasa beylerin yeri degil, bu kadar onem veriyorsaniz ozellikle istanbulda valet parking yapan alisveris merkezleri var oranin otoparkina park edeceksiniz ya da disarida da park yeri olan alisveris merkezlerine gideceksiniz ya da otoparkin uzak kosesine yogunluktan uzak yere park edeceksiniz. Hem kapinin dibine park edeyim hem de 2 kisilik yer alayim diye simariklik yapmaya gerek yok. İsteyene care sinirsiz.
  • Bunu bilerek yapıyorlar,yandaki aracın kapısı zarar vermesin diye...
    Ama bir gün sabrım taşacak,yandaki araçtan daha fazla zarar vereceğim böyle yapan o şahsiyetin aracına!!!

Bencillikten başka birşey değil bu, park yeri arıyor bulamıyor,sinirleniyorsunuz,o sinirle dolaşırken birde bu tipleri görünce deliye dönüyorsunuz,zor tutuyorsunuz kendinizi......

Aslında tutmayacaksın kendini, sonrada '' ne yaparsınız,hayat acımasız'' der güler geçersiniz. En temizi bu.......
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • biraz önce ben de buna benzer bir park şekli ile arabamı bıraktım geldim. binanın arkası dolmadığı için yer sorunu olmuyor. ama ne zaman yakın bıraksam ertesi gün kesin kapı izi oluyor. son 10 içinde sağda füme solda ise beyaz renk iz var. sağdaki daha kötü. ben de yer sıkıntısı olmadığı için geniş bırakıyorum.
    ancak yukarıdaki bmw gibi toplumun ortak kullanım alanlarında söve söve yakın bırakıyorum. kapıları ellemedim duruyor. nasılsa iki gün sonra yine aynı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Keşke güzel bir not bıraksaydın

bi defa not bırakmıştım.
    garaj çışına arabayı park etmiş vatandaş.
    benimde acil çıkmam gerek.
    155 i arayınca çekeceklerini henüz öğrenmemiştim ki acelem olduğu için polisin gelmesini filan da bekleyemezdim.
    kaldırımdan taşlar yardımı ile indim ki Allahdan kaldırım tarafında bi araç kadar boş yer vardı.
    üşenmedim, büroya çıktım. A4 kağıda güzel bi not yazdım ve camına koydum öyle gittim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Bende öyle park ediyorum.Çünkü Millet Sizin gibi Düşünmüyor.

Ben mesela Arabadan inerken kapılara filan çok dikkat ederim.Aman yanlışlıkla adamın arabasına vururum filan diye Çok titiz davranırım Ama cahillin Teki gelir Kapıyı bir açar Küttt!! diye kapı hem Çizililir hem Göçük olur.Bunlar tecrübeye sabittir.Bizim burda aynısı kendi arabamdada oldu.Sag kapının altında kocaman göcük oldu.Öyle duruyor ne yaparsın hayat acımasız.....

İnşallah sizin gibi düşünen birileri yüzünden park yeri bulamayıp geri dönersiniz.

Seninde başına böyle bir olay gelince inan bana hak vereceksin...

• adam benim arabam iki arabaya denktir demek istemiş...
  • Böyle yapanlara o uyarı notunu farklı bırakacaksın,aynı durumda başka şekilde not bırakacağım diyeceksin... Bak bakalım bir daha yapabiliyormu aynı davranışı...

Bencil davranan insana aynı şekilde sende bencil davranacak, sonrada ''ne yaparsınız hayat acımasız'' deyip gülüp geçeceksin...

Yoksa o insan notla falan anlamaz,aynısını yine yapar.
  • Alışveriş merkezlerine araba parketmeye korkuyorum artık İzmitteki Carrefour otoparkına aracımı bırakmıştım yarım saat sonra geldiğimde aracın sağ arka kapısının altında ki maşrepiyelde 15 cm boyunda 1 cm genişliğinde boya kalkmış olduğunu gördüm hangi araçla hangi şekilde o bölgenin boyasını öyle kaldırmayı başarabildiler çok merak ediyorum. Bu otoparklara güvenle bırakamayacaksak araçlarımızı başka nereye bırakıcaz merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 14 Eylül 2011; 18:24:10 >
  • süper bende aynısını yapıyorum tek farkım arabayı çapraz koymak :). koyanlarada kızmıyorum iyi yapmış diyorum yer yoksada çekip gidiyorum nasılım....
  • Yahu arkadaşlar neden bu kadar bencilsiniz?... Neden park yeri arayanları düşünmüyorsunuz?...

Bu yaptığınız çok ayıp, yazarken yüzünüz bile kızarmıyor....

Siz bu şekilde önlem aldığınızı düşünüyorsunuz, adamın birisi gelip aracınızı çizerse buna nasıl önlem alacaksınız?

Tamam yanınızdaki adam kapıyı açarken dikkat etmiyor,anladım,sizinde bu hareket karşı başka bir yanlış hareketmi yapmanız gerekiyor. O halde bir başka adam size karşı bir başka yanlış hareket yapar,anlarsınız... Bu uzar gider...

Bu şekilde park edenlerin tam arkasına park edip bırakıp gideceksin... Madem öyle, işte böyle... Sen bencil olursan bende bencil olurum diyeceksin... Tabi buna terbiyem el vermiyor. Terbiyesiz biri olsam hiç düşünmeden yaparım.

Bir an kızıyorsunuz,şunu yapacaksın,bunu yapacaksın diyorsun ama yapamıyorsun... Çünkü aldığım aile terbiyesi bunları yapmamı engelliyor... Ne olursa olsun başkasının aracına zarar veremem, asla ama asla bunu yapamam... Ne kadar bencilde olsa,beni ne kadar kızdırsada............

Durup şöyle bir bakıyor,kızıyor,söyleniyor sonrada basıp gidiyorsunuz. Giderkende beddua ediyorsunuz ettiğini bulsun diye... Başkada bişey yapamıyorsunuz,seviyeniz buna izin vermiyor.

• Bazen çok küfür ediyorum ,bazende hak veriyorum.Bizim milletimizde afedersiniz öküz gibi kapı açıyor.
  • İki araba gideceksin, önüne arkasına çıkamayacağı şekilde yanaşacaksın. Sonra da yakında, görüp görülemeyeceğin bir noktaya geçip vatandaşın alışverişi bitirip aracının yanına dönüşünü seyredeceksin..
  • Görgüsüzlükten başka birşey değil.
  • Aracına zarar gelecekse o aracı kullanmayacaksın!

Yahu bu eşya, bir eşya yüzünden böyle bişey yapmak çok ayıp bişey...

İnsana yakışmayan bir davranış...

Eşya bu yahu, çizilirse çizilsin, çizilmesin diye bencillik yapmanın nesini savunuyorsunuz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Aracına zarar gelecekse o aracı kullanmayacaksın!

Yahu bu eşya, bir eşya yüzünden böyle bişey yapmak çok ayıp bişey...

İnsana yakışmayan bir davranış...

Eşya bu yahu, çizilirse çizilsin, çizilmesin diye bencillik yapmanın nesini savunuyorsunuz!

Aracın bir başkasının dikkatsizce umursamazca kapı açmasından dolayı çizilince yalnızca tebessüm ediyorsan tebrikler..
  • Aslinda mantikli. Yanimizda kalem kagit varsa guzel birseyler yazip camina sikistirabiliriz.

Yalniz ben bir daha avm otoparkinda boyle bir sey gorursem; cizicem arabayi. Magandalara arada sirada cezasini vermek gerekir. Kimse kusura bakmasin.
  • kuşların günahı alınıyor bmw cilerde apaçi olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Bazen çok küfür ediyorum ,bazende hak veriyorum.Bizim milletimizde afedersiniz öküz gibi kapı açıyor.

+1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.