Şimdi Ara

Arabasını bencilce park edenleri kınıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: thisisserdar Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
190
Cevap
0
Favori
7.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tarih: 13.09.2011
    Saat: 15.00

Bu kadar da bencilcesine park edilmez ki. Başkaları araba park etmek için AVM'nin en sonuna gittikleri an, vatandaş kapının hemen yakınına 2 arabalık yere park etmiş. Bu kadarı da ayıp, yazıklar olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullah bozlak -- 14 Eylül 2011; 16:30:12 >

• Güzel arabasının yanına kimse parketsin istememiş, şerefli arkadaş.

E güzel kardeşim, o zaman toplum içine girmeyeceksin, arabanı garajından çıkarmayacaksın, çıkarırsan sürüp geri koyacaksın...

Maalesef bu tip insanlar memlekette çok, hatta çoğunluk böyleleri. Bu örnekteki bilinçli olarak orayı ortalamış; bir de bilinçsizce, kasti olmadan ortalayan öküzler var. Milletimiz hala şehirde yaşamanın, bir arada toplu halde yaşamanın kurallarını ve gereklerini öğrenemedi. Köyde nasıl davranıyorsa, büyükşehirde de öyle davranıyor.
  • arabam çizilmesin diye kulaklarının çınlamasına razı oluyor insanlar....
  • Kamera yoksa boydan boya çiziceksin o aracı, akıllanır o zaman.
  • Apartmanımızda 2 tane BMW 520D var, birisi siyah, birisi beyaz, kara kartal, şampiyon!

Ne yazık ki onlar da aynen tıpkı bu şekilde park ediyor. Sabah fotoğraf çekecektim ama vazgeçtim. Çekseydim temsili örnek olurdu.

• Apartmanımıza yeni teşrif eden şeker beyazı Yeni Jetta bir türlü park etmeyi öğrenemedi,geçen bende resim çekecektim ellerim doluydu.İki araçlık yer kaplıyor,duvar ile arasına 2 metre mesafe ile bıraktığından garajda dönemiyorum,birgün kapısını çalacağım..
  • yıllar önce izmir'de (kemeraltı civarlarında) bi otoparka, kat bomboş olduğu için resimlerdeki gibi parketmiştim. döndüğümde kat dolmuştu ve sileceğin arasında kağıt mendile yazılmış bir not vardı "burayı tarla mı zannettin?"..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende öyle park ediyorum.Çünkü Millet Sizin gibi Düşünmüyor.

Ben mesela Arabadan inerken kapılara filan çok dikkat ederim.Aman yanlışlıkla adamın arabasına vururum filan diye Çok titiz davranırım Ama cahillin Teki gelir Kapıyı bir açar Küttt!! diye kapı hem Çizililir hem Göçük olur.Bunlar tecrübeye sabittir.Bizim burda aynısı kendi arabamdada oldu.Sag kapının altında kocaman göcük oldu.Öyle duruyor ne yaparsın hayat acımasız.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 14 Eylül 2011; 16:51:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Güzel arabasının yanına kimse parketsin istememiş, şerefli arkadaş.

E güzel kardeşim, o zaman toplum içine girmeyeceksin, arabanı garajından çıkarmayacaksın, çıkarırsan sürüp geri koyacaksın...

Maalesef bu tip insanlar memlekette çok, hatta çoğunluk böyleleri. Bu örnekteki bilinçli olarak orayı ortalamış; bir de bilinçsizce, kasti olmadan ortalayan öküzler var. Milletimiz hala şehirde yaşamanın, bir arada toplu halde yaşamanın kurallarını ve gereklerini öğrenemedi. Köyde nasıl davranıyorsa, büyükşehirde de öyle davranıyor.

Onla alakası yok, bende bazen öyle parkedebiliyorum, aceleye gelmiş isem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Kamera yoksa boydan boya çiziceksin o aracı, akıllanır o zaman.

Vatandaş bir hata yapmış yada farklı bir nedenden dolayı o şekilde park etmiş olabilir bir kağıda güzelce ikaz içerikli yazıp yazıp sileceğe asarak uyarmak varken o aracı çizmek gibi bir şerefsizliği yapmayı uygun görüyorsanız Allah ıslah etsin sizi.

Bir araba kolay satın alınmıyor ayrıca yaptığı park öyle ölümcül bir engel teşkil etmiyor gider başka bir yere park edersin bir araçlık fazla yer işgal etti diye zarar verilmemeli.
  • bende haftasonu üniversitede sınavdaydım bir bayan iki aracın tam ortasına park etti uyaracaktımda düzgün park edin diye tartışırız falan diye ellemedim. bazıları anıma kimse yanaşmasın falan diye fark ediyor.
  • Bazen garaj kapısının önüne park ediyolar işte ozaman küfürü hakediyolar
  • Not yazma fikri güzel çizmeye ya da fiziksel hasara karşıyım. Düzgün parkedememiş olabilir farkında olmamış olabilir illa kasıt aramayalım arkadaşlar.
  • Arkadaş motorsikletlileri düşünmüşte öyle park etmiş. Kötü düşünmemek gerekiyor. Neticede otoparklarda motorlar için park yeri yok. Suç avm de.
  • Keşke güzel bir not bıraksaydın
  • sende tam önüne park edeceksin olucak biticek bencilse bencilliğin hasını görücek
  • Bende öyle yapıyorum, yapmazsam siyah araba kapı izlerini çok belli ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Apartmanımızda 2 tane BMW 520D var, birisi siyah, birisi beyaz, kara kartal, şampiyon!

abi bu coşku güldürdü beni ya.

ben zati muhteremin biri arabasını böyle çekerse kendi arabamı gidip tam dibine çekiyorum mesajı alsın diye. çizilirmişte oymuşta. trafiğede çıkmayın o zaman arkadaşlar mazallah birisi taş atar kaportanızda çizik oluşur. avmlerde dön dur beyefendilerin arabası tek arabalık yere sığmıyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoe_ -- 14 Eylül 2011; 18:08:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Bende öyle park ediyorum.Çünkü Millet Sizin gibi Düşünmüyor.

Ben mesela Arabadan inerken kapılara filan çok dikkat ederim.Aman yanlışlıkla adamın arabasına vururum filan diye Çok titiz davranırım Ama cahillin Teki gelir Kapıyı bir açar Küttt!! diye kapı hem Çizililir hem Göçük olur.Bunlar tecrübeye sabittir.Bizim burda aynısı kendi arabamdada oldu.Sag kapının altında kocaman göcük oldu.Öyle duruyor ne yaparsın hayat acımasız.....

İnşallah sizin gibi düşünen birileri yüzünden park yeri bulamayıp geri dönersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Keşke güzel bir not bıraksaydın

Yanımda çocuk olmasaydı yapacaktım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.