Otomobil dünyasında ne işi var bu konunun. Ülke gündemi konusu bu. Mesajmı kasıyon burda? |
Arabasını çalan şahsı polis 3 kere bulup yakalayamadı kendı yakalayıp öldürdü 15 yıl hapiscezasıaldı (2. sayfa)
-
-
İyilik yap iyilik bul demişlerdi bir de, değil mi? XD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ortada çalma malma suçu da yok emniyet-i suistimal olarak geçiyor bu husus. adam yakalansa da 3 ay yatar cıkardı.
Öldürmek de doğru değil. doğru olan çaktırmadan takip edip park ettiği yeri bulup yedek anahttarla aracı geri almak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 6 Ekim 2022; 9:3:52 > -
polislik durum yok hocam savcı izniyle alakalı kanunlarla alakalı bir durum. SAvcı vur emrı verirse vurur kanunlara göre zaten ateş etmesi için kendıne sılah fln dogrultması lazım vs vs
-
Dur, sakın bir kelam daha yazma, neden biliyormusun? Çünkü inanırım!!!
Saçma sapan ipe sapa gelemeyen bir olay...
inanılar gibi değil 1 saat 50dk lık film yazarsın şu senaryoya... içine entrika, aşk, mafya, uyuşturucu gibi temalar konulabilir...
ancak filmlerde izlersin yani...
kabus gibi bir durum...
adam aracı neden çoçuklara verdi.... ipin koptuğu yer burada... olayı doğru şekilde anlatmaları gerekiyor...
gün yüzüne çıkacaktır...pek anlatıldığı gibi gelmedi bana...burnuna pis kokular geliyor insanın...
ortadan kaldırmak istedikleri bir adama-çoçuğa senaryo yazılmış olabilir mi ?
aklımda deli sorular...
cinayet romanlarını azaltmam gerekiyor...
-
bence adam gay bile olabilir 2 tane yi alıcan arabana arabanı vericen yedircen içircen hemde karşılık beklemeden. kim 1 saat önce tanıştığı adama aracını kullanmasına izin verir. büyük ihtimal adam gay bunlardan etkilendi benim uyarlamam bu şekilde netflix pm atarsa 2 sezon lgbt dizisi yazarım onlar için
-
her şey ihtimal dahilinde yalnız otostopçular öğrenci olunca araçta geçen muhabbet sonrası aç olduklarına inanan abimiz dur şu gençlere bi yemek ısmarlıyım demiş olabilir. hani şu hep sosyal medyada dönen hikaye yok mu? amcanın biri üniversiteli yemek yiyen gençlerin yemek parasını ödemiş üstüne çocuklar tatlı yemiş hepsini ödemiş. gençlerin birinin ağzından anlatlıyor hikaye. ben onun da gerçek olduğuna inanmıyorum. bu tür hikayeler de insanları etkiliyor.
-
böyle olaylar nadir de olsa yaşanabiliyor,üniversite okurken beni de yoldan bi nissan juke kullanan kadın sürücü almıştı,aç mısın ihtiyacın var mı gibi sorular sormuştu
-
yav arkadaş araban çalınır da çalanı bulup polis kuzeninle ateş açmak nedir? bir gece hapis yatacağına o araba parası kadar kefalet ödeyebilecek biridir halbuki. değer mi araba için 15 yıl yatmaya. kuzen de muhtemelen işinden olacak.
-
maalesef sistemler hırlıya hırsıza çalışıyor. şimdi bu sistemlerin düzenlenmesi gerekiyor ama ona da birileri karşı çıkıyor.
esasında,normalde sistemlerimiz sade,düzgün,dürüst vb. vatandaşa çalışması lazım. kaos'u durdurması lazım ama sanki tam tersi oluyor gibi.
yazık. +pes.
-
araba bmw ye benziyor kesin demiştir abi hayalim kullanabilirmiyim öyle vermiştir. benim aklıma bu geldi :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yo neden kiskandinki 22 beğeni almış diyemi
Adam basbaya gay. Genclerle iliskiye girmek icin butun bunlar.
-
Ne olursa olsun 16 yaşındaki çocuğun ölmesinin, sıradan bir vatandaşında katil olup 12 yıl ceza alarak hayatının kaymasının sebebi 3 çevirmede de aracı durduramayan işini ciddiye almayan BECERİKSİZ POLİSLERDİR. Ben adamın yerinde olsam ben de o polislere dava açardım.
-
Polis arabaya ateş edemiyorki nasıl durdursun. Polise öyle yetki yok polisin üstüne bile sursen polis ateş acamiyor. Vur emrini sadece savcı verebilir böyle bir duurmda oda hırsız değil terorist fln olacakki anca . Yani ülkedeki kanunlar böyle sanırım o nedenle ülke cacık oldu zaten. Brezilya'da mesela gaspcilara arabayla çarpıp öldürmek serbest bırakıldı çünkü artık hırsızlık olayları çok oluyordu adamlar motosiklete atlayıp kaçıyordu. Artık vatandaş arabayla hırsız gordumu ezip geçiyor Brezilya'da serbest birakildi
Kim diyor yasak diye, 50 tane haber var geçmişte. Dur ihtarına uymayan araca ateş edilebilir. Arabada bomba varsa savcıdan izin mi bekleyecekler aracı durdurmak için. Ben san neden ateş etmediklerini söyleyeyim, aman başım ağrımasın, aman dertsiz başıma dert almayım, aman soruşturma geçirmeyeyim vs sebepleri uzar gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 9 Ekim 2022; 13:14:37 >
Burda bomba olmadığı belli çalıntı olduğu belli , akaryakıt istasyonları na girmis belki kimliği bile tespit edilmiştir. Senin dediğin belki kapalı kasa ticari araç tarzı fln biseyse bazı istihbaratlar falan varsa ancak o zaman uygulanır. Sana bı olay anlatayım benim aracımın motoru calindi franchise bir serviste. Servisin sahibi zengindi sonra dolandiriliyo servisteki arabaların motorunu çalıyor. Ben alakasız biseye götürdüm sonra baktım motor yok motor nerde işte parça takacaz fln diye biyere götürdük sonra geldi motor nosu benim aracın motoru degil. Mahkemeye verdim savcı iplemedi. Sonra hem adalet bakanlığına hemde cimere yazdim şu motor nolu dizel aracım güçlü ve Torku yüksek olup 2 ton cekebilecek kapasitededir. Motorun başka bir araca takılıp terör eylemlerinde kullanılması halinde sorumlu değilim şu kişileri mahkemeye verdim diye heryere yazdım dilekçeyi verdim. Ertesi gün servis sahibi adam beni aradı abi aracın satışını bana ver flarbaanin fiyatı neyse vereyim ben motoru sattım dedi bende ok dedim arabanın fiyatini aldım noterde satışı verdim. Eğer ben terör meror böyle bişey yazmasam savcı hakim mahkeme bı cacık olurmuydu kaç sene sürerdi bilemiyorum. Sonra parasını aldım şu şahısa sattım diye ek dilekçe verdim davadan vazgeciyorum dedim. Ha şu var bu ülkede ki çoğu insanın motoru çalınıyor haberi bile olmuyor mlsf cacık çünkü ülke bitmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 9 Ekim 2022; 14:19:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
pompaları merkezi sisteme bağlasalar da aranan arabaya yakıt doldurulamasa bir nebze bu tip olaylar azalır ve caydırıcılığı olur aslında.
-
arabayı almak için belkı 15 yıl para biriktirmiştir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X