Şimdi Ara

Arabaya 300 ml fazla yağ koymak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yinede azı karar çoğu zarar diyelim üstadım. Nerelerdesin broadwayi yatırıyon herhalde. Bittimi sorunları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Dizeli ambeleye kaldırır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Bitti megam tas gibi oldu moralim bozuk asgari ucrete devam hayata cankaya belediyesine basvurmustum olmamis mulakatim takim elbiseli gitmistim yaz sicaginda supurge personeliydi pozisyonum. Garibanin yuzu guler mi ?

4000 tl yedi adam olsun bi zahmet. Devirdaim, benzin otomatigi, v kayisi, yag, filtre z radyatòr ve tornaci parasi su bu derken yedi ama on numara oldu. Km de 1.33 yakiyor 16.55 ten gaz hesapladim. Sehirci 8-9 litre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ az buz kaçırmıyor ki 300 ml eksik yağ için yakmaz gibi lambayı

Arabada yağ çok önemli eger yağsız kalırsa motor zarar görür , bugün motor rektefe 80-100 bin TL dizellerde benzinde 50-60 bin değer mi karter muhafaza kaç para contası kaç para

• Ben konuya genel bir cevap vereyim krank keçeleri rahmetli olmus. Baska seylerden de sikintisi vardi aracin 9 kusur bin lira verdim. Azı karar çogu zarar eski alimlerin eskimez sozu bosuna soylenmemis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet8989 -- 9 Şubat 2024; 20:18:15 >
  • 300ml yüzde 10 bile yapmıyor, hiçbir şey olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.