Şimdi Ara

Arabaya ayran döküldü ne yapmalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
21.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hastanelerde kullanılan antibakteriyel solusyonlar var onları deneyin
  • Sut ve ayran dosemeye sinem ve aylarca gecmeyen bir konu 2lt sutten dolayi dosemeyi sokturen var
  • geçmiş olsun.şimdi yanına bi acılı adana olacaktı ki var ya.off,yemede yanında yat
  • Sirkeyi 3 kâseye doldur, arabanın içine koy, kapıları kapat.

1-2 saat sonra kapıları aç, buharlaşan sirke arabadaki aromatik süt molekülleri ile birleştiğinden 3-4 kibrit çak, kibrit sirke buharı ile beraber süt moleküllerini de tüketecektir. Alman ProSieben TV kanalındaki Galileo Programında gösterdiler, YouTube'da da (biraz zor bulunan) videosu var, foruma daha önce de eklemiştim.

Koltuğu ve/veya döşemeyi traş köpüğü ile temizleyebilirsin. Köpüğü iyice yedir, yarım veya 1 saat bekle, sonra ıslak/nemli bir bezle sil, güneşte kurula, temizlenir.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Sirkeyi 3 kâseye doldur, arabanın içine koy, kapıları kapat.

1-2 saat sonra kapıları aç, buharlaşan sirke arabadaki aromatik süt molekülleri ile birleştiğinden 3-4 kibrit çak, kibrit sirke buharı ile beraber süt moleküllerini de tüketecektir. Alman ProSieben TV kanalındaki Galileo Programında gösterdiler, YouTube'da da (biraz zor bulunan) videosu var, foruma daha önce de eklemiştim.

Koltuğu ve/veya döşemeyi traş köpüğü ile temizleyebilirsin. Köpüğü iyice yedir, yarım veya 1 saat bekle, sonra ıslak/nemli bir bezle sil, güneşte kurula, temizlenir.

Kolay gelsin.

Arabayi atese vermeyelim hocam

Gecen gun marketten kavunlu araba kokusu aldim. Su an bastirmis gorunuyo ama havalar isininca, gunes vurunca kotulesebilir diye dusunuyorum o zaman yapmayi dusunucem dediginizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Sirkeyi 3 kâseye doldur, arabanın içine koy, kapıları kapat.

Kolay gelsin.

Arabayi atese vermeyelim hocam

Gecen gun marketten kavunlu araba kokusu aldim. Su an bastirmis gorunuyo ama havalar isininca, gunes vurunca kotulesebilir diye dusunuyorum o zaman yapmayi dusunucem dediginizi

Kendim henüz denemedim, arabaya çok şükür süt, ayran, yoğurt vb. laktik asitli ürünler dökülmedi. İşe yaradığını bilhassa söylediler ve TV programında da bu uygulama tam puan aldı. Denemekte fayda var.

Sadece kibrit çakmak ve bir süre tutmak gerekiyor.

• Vay anasını ayranın bu kadar tehlikeli olduğunu bilmezdim.Az dürüm ayran yemedim arabada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Vay anasını ayranın bu kadar tehlikeli olduğunu bilmezdim.Az dürüm ayran yemedim arabada

Arabayı sattırır hocam o derece
  • Halledebildi mi arkadaş acaba?
  • ver sonax a 1 kaç gün beklesin anca çıkartırlar yada en iyisi ilan ver hemen alan çıkar yeni ayran döküldü sıfır sayılır diye ilan fena olmaz meraklısı vardır ayranın
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Vay anasını ayranın bu kadar tehlikeli olduğunu bilmezdim.Az dürüm ayran yemedim arabada

Arabayı sattırır hocam o derece

valla Allah korumuş demek ki

Bundan sonra ayran yerine kola içerim artık

• Bende arabama yoğurt döktüm. Önce temizlettim ama şu anda arabanın içerisine girilmiyor. Sirkenin çözüm olacağına inanıyorum. Beze sirke döküp üzerine sermeyi düşünüyorum...
  • oouuuuvvvvvvvvvv koku burnumda sanki nası iğrençtir varya
  • Geçtiğimiz gunlerde memleketteydim. Köyde inekleri olan bir tanidigi gördüm. Toyota verso ile tüm camlar açık gidiyordu. Bir baktım les gibi kokuyor.

Küçük kızı 10litrelik süt dolu bidonu devirmis. oy anam oy..

• Astra'dan çekmediğin kalmadı diyecektim ki eski aracın olduğunu farkettim birden. :)

Gerçi bu kez araç senden çekmiş galiba.

Selamlar.
  • satmak lazım,atmak lazım,yakmak lazım.ben hayatımda böyle bir koku ne duydum ne gördüm
  • Aracımın ilk sahibi bagaja süt dökmüş. Allahtan içerde anormal koku yok. Yalnız insanların yanında bagajı açmaya utanıyorum. İğrenç kokuyor vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Astra'dan çekmediğin kalmadı diyecektim ki eski aracın olduğunu farkettim birden. :)

Gerçi bu kez araç senden çekmiş galiba.

Selamlar.

hahah:)

aynen eski arabama dökülmüştü şimdi annem kullanıyor onu zamanla geçti, şu an çok yoğun bir koku yok ama tamamen geçti de diyemem.

bu arada uzun zamandır yorumlarına rastlamıyordum haluk abi, yazmıyorsun heralde eskisi kadar? ya da ben mi görmüyorum:)
  • Sat kurtul gayet ciddiyim yoğurt süt süt ürünü arabanın icinden çıkmaz kokular

• Araban millileşmiş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.