Şimdi Ara

Arabaya koyulacak Sistem değerlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan elimde JBL 1000w 30cm kabinli subwoofer, Jameson Usa 554 1800w 4 çıkış amfi ve roadstar rdm200 teyp mevcut. Bunun haricinde de ön kapılara ucuz yollu 13cm kompenant ve arkaya bir çift oval kolan alıp araca bağlatacağım.
    Sizlerden nacizane isteğim küçük bir değerlendirme yapar mısınız? Teybim iyi birşey değil ama sistemi çalıştırır mı? Aldıklarım yeterli olur mu? Bana neler tavsiye edebilirsiniz. Bu sistem işlerinden hiç anlamıyorum. Araçta şuan ses namına hiç birşey bağlı değil. Ses gelsin, tıngırdasın yeter istiyorum.
    Herkese iyi forumlar. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Upup

• O amfide yapabilcegini söyliyim dostum. Ona bir subwooferi koprulu bagladiktan sonra ancak bir takım kompenant beslersin. Arka kapilarin hopları teyp cikisinda kullanmalisin aksi halde 4 hop bir sub baglarsan o amfiye. Ses alamazsin ve amfi cok ısınir

• 1 takım sound magusun sm17c sini veya daha uygun olsun dersen edison ed-1650 mid takımını alıdın mı sistemin şu anki haliyle yeterli düzeyde olucaktır ancak teyip hariç. Ne yapıp edin teybi bir pioneer yada sonynin en ucuz model ile değiştirin. roadstar teybin üzerine kuracaksanız hiç kurmayın daha iyi. kolay gelsn.
  • Çalsın yeter kafasındaysan elindeki ürünler bence işini görür yani maksat ses olsun diyosan. O amfiye de 1 mid takımı , oval ve bassı besleme konusu sıkıntılı olabilir. 1 mid takımı kapılara ve bagaja subwoofer o amfi ve teyple idarelik olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.