Bildirim
Arabaya ter kokusu siner mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Vakti zamanında Manisa/soma'dan bir araç almıştık. Oradan Aydın 'a oradan da Van'a geri dönmüştük roplamda 2500 kmye yakın yok yapmıştık o zaman anladım :)
Çok kötü bir şekilde sınıyor hem de :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bozak07
Vakti zamanında Manisa/soma'dan bir araç almıştık. Oradan Aydın 'a oradan da Van'a geri dönmüştük roplamda 2500 kmye yakın yok yapmıştık o zaman anladım :)
Çok kötü bir şekilde sınıyor hem de :)
Alabileceğim bir önlem var mı hocam ben 5 km anca yol yaptım çok kısa sürdü ama aşırı terli olduğumuz içib koltuklar ıslandı
Bişey olmaz kurusun geçer. Zamanın behrinde efsane kasa Corolla aracımız vardı, kliması yoktu. Fix uzun yolda pantolon koltuğa yapışıyordu abartısız söylüyorum.. Arabadan bi iniyorsun özellikle Akdeniz tarafına gittiysen tamam, şortun arkası ıslanmış.. Koku olmaması için aracını havalandır. İlla koku yaparsa halı yıkama şampuanı ile koltukları hızlıca sil kurusun bir şey olmaz
Havalandır dostum koku içeriye sinmesin. Koltuk sampuanlari falan var ya da zarar vermeyecek bir temizleme urunu ile hafifçe silebilirsin.
Ama dikkat et sürekli bu spor yapılacaksa aynı grupla beyler herkes yedek tsortunu getirsin diye uyarıda bulunmak tavsiye ederim. Yoksa ekşi ekşi kokar arabanın ici
Koku buraya kadar geldi, kumaş kayış gibi olmuştur, koku çıkmaz. Şampuanla acele yıkanması lazim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sinmez akdeniz taraflarında oturuyorsanız aracınızda da klima yoksa zaten sırtınız terden yapışır koltuğa her hangi bir işleme gerek yok -
Ben 50 derece hava da klima açmiyorum terleye terleye gidiyorum bir şey olmuyor. Size de olmaz.
Teri bilmem ama osuruk kesinlikle ve kesinlikle siniyor.
Biz fakirken 5 kisi 1 araba kullanirdik evimiz de. Aksamlari babamizin isi yoksa eger sirasi olan yavru ceylan vectra c i alirdi. Ben her aldigimda hayattaki en sevdigim sey; mc donald da big king in yaninda cikolatali milkshake icmektir. Hala devam neyse.
Ne zaman mc donaldin ardindan osursam araba gercekten cok ama cok pis kokuyordu. 2 gun sonra babamla arabaya bindigimde hala o kokulari alabiliyordum( koltuk kumasini elimle ice dogru bastirdigimda o koku geliyordu)
Osuruk kokusu kesinlikle aracin kumasina yapisiyor. Siz siz olun camlariniz acikken bile osursaniz bile o koku yapiyor. O gun bugundur tovbe ettim arabada osurmam. Hala o utanc aklima gelir...
quote:
Orijinalden alıntı: GTS1907
Biz fakirken 5 kisi 1 araba kullanirdik evimiz de. Aksamlari babamizin isi yoksa eger sirasi olan yavru ceylan vectra c i alirdi. Ben her aldigimda hayattaki en sevdigim sey; mc donald da big king in yaninda cikolatali milkshake icmektir. Hala devam neyse.
Ne zaman mc donaldin ardindan osursam araba gercekten cok ama cok pis kokuyordu. 2 gun sonra babamla arabaya bindigimde hala o kokulari alabiliyordum( koltuk kumasini elimle ice dogru bastirdigimda o koku geliyordu)
Osuruk kokusu kesinlikle aracin kumasina yapisiyor. Siz siz olun camlariniz acikken bile osursaniz bile o koku yapiyor. O gun bugundur tovbe ettim arabada osurmam. Hala o utanc aklima gelir...
benim küçük oğlum osurduğu zaman arabada duramazsın o derece beter ,ama arabaya sindiği felan yok havalandır gider.
oda burger kingin hamburgerlerine düşkün hastalık derecesinde,heralde orayla alakalıçocuk hamburgere aşık resmen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: GTS1907
Kamu spotu gibisin he
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Piglo sen evlimiydin ya?
bana bilmediğim kelime kullanma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kusmuk, süt, yoğurt ve turşu kadar sinen madde bilmiyorum. Sorunuza ancak terleyen kişinin "ne yediğine bağlı" diye cevap verebilirim.
Irkcilik yapma
Edit: saka yapiyorum ciddiye aliyosun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTS1907 -- 24 Haziran 2016; 8:45:00 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X