Şimdi Ara

Arabaya usb teyp önerisi / yardımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teybi taktık fena değil. Kumandası çalışmadı ya da ben çalıştıramadım. Şimdilik yeter gibi sadece mp3lerde klasör değiştirme şarkı seçme işleri falan baya zor. Ekranda net bişey yazmadığı için. Sizinkinde o işler nasıl ekran falan nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kandela_

Teybi taktık fena değil. Kumandası çalışmadı ya da ben çalıştıramadım. Şimdilik yeter gibi sadece mp3lerde klasör değiştirme şarkı seçme işleri falan baya zor. Ekranda net bişey yazmadığı için. Sizinkinde o işler nasıl ekran falan nasıl

Hayırlı olsun hangisini aldin kenwood net ve anlaşılır ekran var ve seçmede sikinti yok görüp seçiyorsun ve şarkı ve sanatçı ismi gösterme radyo dinlersen radyo ismini gösteriyor yani rds özelliği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk_mustafa_bjk -- 21 Temmuz 2017; 7:11:41 >
  • bjk_mustafa_bjk kullanıcısına yanıt
    Ucuz olanı aldık. Bakalım duruma göre atarız daha iyi bakarız ihtiyaca göre. Kenwoodda şarkı adı görünüyor mu dediniz. Ve mesela klasörün ismi yazıyor mu seçerken. klasörün adı yabancı müzik olsa gösteriyor mu aynı şekilde . Klasör seçerken sağa sola mı gidiyorsunuz. Klasör müzik seçme işleri basitse bi süre bunu kullandıktan sonra kenwoodu alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kandela_

Ucuz olanı aldık. Bakalım duruma göre atarız daha iyi bakarız ihtiyaca göre. Kenwoodda şarkı adı görünüyor mu dediniz. Ve mesela klasörün ismi yazıyor mu seçerken. klasörün adı yabancı müzik olsa gösteriyor mu aynı şekilde . Klasör seçerken sağa sola mı gidiyorsunuz. Klasör müzik seçme işleri basitse bi süre bunu kullandıktan sonra kenwoodu alırım.

Hayırlı olsun Radyo dinlersen radyonun ismi mp3 dinlersen şarkı ismini görüyorsun ekrandan gayet iyi ben memnunum alirsan öneririm ama tercih senin pioneer sony kenwood bak beyen al

Seneye falan onu alırım o zaman biraz idare etsinler. Ben de fazla araştırmayı sevmiyorum böyle forumdan birilerine soruyorum yetiyor. Bi de bizde şöyle bi olay var. Şimdi babama ben 250 liralık teyp alıcam desem izin vermez kızar gerek yok 250 liralık teybe der. Ben 1 2 seneye kendim alırım hediye olarak onlara veririm. fiyatı da söylemem

kenwood ekolayzer 3 adet, mid bass tizz,, bass 200hz yazıyor,, , 60hz den sonrasını duymak istemiyorum ben,, 80hz lik teyp almışız,, dinleyemiyoomm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 27 Temmuz 2017; 18:0:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.