Şimdi Ara

Arabaya usb teyp önerisi / yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 model clioya usb girişli teyp arıyoruz. Ya da kısaca arabada istediğimiz mp3 listelerini dinleyebileceğimiz bişey. Son durumlardan haberimiz yok cahiliz en son araba varken kasetler vardı 15 20 sene önce. Çakmak girişliler var onlar iyi değil galiba bilmiyorum. Şu aşağıdakini buldum. Biri biraz anlatırsa güzel olur.

http://www.hepsiburada.com/piranha-ovit-x-type-radyolu-usb-sd-kart-girisli-oto-mp3-calar-pm-otpirovitx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belirttiğiniz markaları önermiyorum. teyp bir kere alınıyor sonuçta, 170tl fiyatında Pioneer n giris seviyesi ürününü öneririm, almışken böyle birşey alın en azından ses kalitesinde çok fark var emin olun.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pioneer-mvh-08-ub-oto-teyp-2016-model-218461009?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*236136807*22544672247*58375880727*{type}*218461009*pla-77411948247&gclid=CLzRmuXtiNUCFfQK0wodTYYKyg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Benim önceki teyp Pioneer değildi,, radyo iyi çekmiyordu,,

Şimdi Pioneer aldım, radyonun iyi çekmesi dikkatimi çekti..

Önceki teypte Pioneer oval bağlıydı, sesi çok iyi ..

Şimdiki Pioneere oval hoparlör bağlayıp dinleyeceğim, bakalım nasıl olacak..

Pioneer teybin bass frekansı 80hz , tiz frekansı 8.5khz,,

Ben istiyorumki bass frekansı 40-50-60hz olsun, tizz frekansı 12-14-16khz olsun istiyorum.. varmı böyle frekansları olan Pioneer modeli ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Benim önceki teyp Pioneer değildi,, radyo iyi çekmiyordu,,

Şimdi Pioneer aldım, radyonun iyi çekmesi dikkatimi çekti..

Önceki teypte Pioneer oval bağlıydı, sesi çok iyi ..

Şimdiki Pioneere oval hoparlör bağlayıp dinleyeceğim, bakalım nasıl olacak..

Pioneer teybin bass frekansı 80hz , tiz frekansı 8.5khz,,

Ben istiyorumki bass frekansı 40-50-60hz olsun, tizz frekansı 12-14-16khz olsun istiyorum.. varmı böyle frekansları olan Pioneer modeli ???

Pioneer 9650bt modelini öneririm hocam, şuan 700tl fiyatıyla özelliklerine göre f/p lideri. istediğiniz tüm özellikler mevcut bu üründe.

https://pioneer-mea.com/en/products/deh-x9650bt/

http://www.atakantuning.com/Pioneer-DEH-X-9650-BT-BluetoothluUSBliSDli-Oto-MP3-Teyp,PR-1119.html

Tavsiye için teşekkürler, bütçemi aşıyor, elimde orijinal Pioneer var,, arkada hoparlör yok, pioneer 6976 hoparlörden sonra duyduğum ses hoş olmaz ise, elimde var olan grafik ekolayzırı bağlarım araya,, 60hz ye kadar düşürür frekansı, tizz olarakda 12khz , harcama yapmadan , teybi alınca çok dikkat etmedim , takip

Cevap için teşekkürler hocam farklarını kısaca yazmanız mümkün mü. Bi de bunu alırsak montajı nasıl yapıyoruz. Hoparlör nasıl oluyor. Çok kalite beklentimiz yok. Annem babam ben yokken dinlesin diye alıyoruz ben öğrenciyim ayrılıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kandela_

Cevap için teşekkürler hocam farklarını kısaca yazmanız mümkün mü. Bi de bunu alırsak montajı nasıl yapıyoruz. Hoparlör nasıl oluyor. Çok kalite beklentimiz yok. Annem babam ben yokken dinlesin diye alıyoruz ben öğrenciyim ayrılıcam

hocam çok fark var arada, piranha ya boşuna para vermeyin. ses kalitesi iğrençtir. sadece mid ses verir o teyp, bass ve tiz beklemeyin. teyp birkere alınıyor sonuçta, fiyatına göre güzel birşey olsun. elektronik bilginiz yoksa oto elektrikçi takar teybi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

60 tl bende aldim para çöp oldu simdi ise kenwood kmm u11 var ses super param boşuna gitmedi pişman olmazsin ucuz alma iyi al bikere al tavsiyem

• bjk_mustafa_bjk kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz daha açar mısınız. Ne gibi olumsuzluklar vardı üründe. Ses kalitesinin kötü olacağını tahmin ediyoruz zaten. Sizin ürünü atma sebebiniz tam olarak neydi. İyi günler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam biraz daha açar mısınız. Ne gibi olumsuzluklar vardı üründe. Ses kalitesinin kötü olacağını tahmin ediyoruz zaten. Sizin ürünü atma sebebiniz tam olarak neydi. İyi günler

Düğmeleri sökülmeye başladı radyo kanallarını ayarlı yorum kapat ac kanallar karışıyor radyosu çekmeme sorunu usb okumamaya başladı ses kalitesi çok kotu ses seviyesi 20 den sonra güzel ses vermiyordu kenwood kmm u11 aldim hic biri olmadi yani parasini hak etdi

O cihazı kaça almıştınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O cihazı kaça almıştınız

Hangi cihaz

ikisi de. piranha ve sonraki kenwood
  • quote:

60 tl 250 tl

• Orijinalden alıntı: Kandela_

60 tl 250 tl

http://m.n11.com/kmm-u-11-kenwood-P101841641

android cihazlarla uyumlu da playstore uygulaması var indirip kur ve teyp bağlan android tlf müzikleri dinle şahsen ben denedim çalıştı ara yapılınca da kullanıyormuş ben denemeyi Unutdum hafta sonu dener bilgilendiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk_mustafa_bjk -- 18 Temmuz 2017; 18:56:9 >
  • Kandela_ kullanıcısına yanıt
    Benim 3-4 sene önce aldığım, 80 TL Gold Master teyp, iyi çıktı, ondan sonra aynı teybi bulamadım arkadaşlarıma, şu an ona benzer teypler 130 TL civarında.. fakat meraktan içini sökmüştüm durum içler acısı, fakat çalışması falan iyi,, tuşları ekranı sesi iyi,,, dedikleri gibi radyo çok zayıf,, sonra başka arabaya Pioneer aldım, içini sökmedim fakat radyo iyi tabi,, 5 band ekolayzır,, loud bassbust,, eski teypteki loud iyiydi, bunun loudu beğenmedim, sağlık olsun,, tabi Pioneer seside seviye olarak öncekinin üstünde, Takipp,
    60-70 TL ye teyp var evet,, benim beğenmediğim Goldmaster teyp onların yanında çok iyi, gerisini siz düşünün, hele ekranı olmayıpda, asansör sayacı gibi ekranı olanlar, çöp ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 18 Temmuz 2017; 20:39:14 >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    O pionerin ekranı dediğiniz ekran nasıldı. Baba bi pioner önerdiler 170 küsür lira ama gördüğüm kadarıyla onun da ekranı öyle asansör gibiydi. Sizin dediğiniz farklı bişey mi

Bjk Mustafa hocam mesela arabadaki kasetli orijinal teybin kaset yerine usbden çalanı lazım olarak düşünürsek bu 67 lira olan piranha işimize yarar mı

• quote:

Bjk Mustafa hocam mesela arabadaki kasetli orijinal teybin kaset yerine usbden çalanı lazım olarak düşünürsek bu 67 lira olan piranha işimize yarar mı

İsine yarar ama sonra pişman olma derim karar senin ben pişman oldum bidaha ucuz mal almam çünkü araç benim araç olduğu için almışken iyisini alırım

• Kandela_ kullanıcısına yanıt
    Benim dediğim buydu,, asansör sayacı gibihttp://m.n11.com/piranha-ixenit-x-type-radyolu-usb-sd-kart-girisli-oto-mp3-calar-P120206231?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI1861_dWU1QIVqbztCh2dxAGVEAQYAiABEgLIWPD_BwE&gclsrc=aw.ds ,, Pioneer öyle yapmaz, mesajlarım karışık olabilir,

https://images.hepsiburada.net/assets/OA/1500/OA_9204121.jpg birde bu ekrana bakın, biraz üst seviye,, ...

http://picscdn.redblue.de/doi/pixelboxx-mss-70541229/fee_325_225_png/PIONEER-DEH-1800UB-CD-USB-MP3-WMA%5CWAV-RDS-Tuner-Oto-Teyp kalite kalite işte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.