Şimdi Ara

Arabayı 10 kuruş yüzünden satamadık (aksilikler serisi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
9
Favori
27.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş iyi güldüm, Allahta seni güldürsün
  • Alıcılar bu kadar sabırlı olduguna gore arabaniz cok temizdi galiba. Baskasi olsa kalkar giderdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayınOzi

Alıcılar bu kadar sabırlı olduguna gore arabaniz cok temizdi galiba. Baskasi olsa kalkar giderdi.

Temizdi. Uygun da verdik

• Film gibi :) kötü bi kabus :)

neyse hayırlı olsun :)

• Harbi harbi güldüm yok artık dedim burdan.Siz o arabayı satmayın artık bence :))

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Alicinin yerinde olsam sana fircayi ceker almaktanda vazgecerdim senin tum.bunlari omceden sorgulaman lazimdi

Fırça çekmek yürek ister klavye delikanlısı; hele ki deplasmanda.

Bizlik birşey yok. Sadece trafik cezasi var..onu da internet bankacılığından ya da noterde odeyebiliyorsun.

Kusura bakma ama adam "mantıken" haklı.
    Hadi buna "fırça" demeyelim de "yerinde bir tepki" diyelim. Fazlasıyla umarsız, farkındalığı düşük bir satıcı profili çizilmiş.

Deplasmana-meplasmana bakmaz bu işler.
    Önceden yapılması ve kontrol edilmesi gereken hiçbir şeyi yapmamışsınız, dünyadan haberiniz yok. Çil çil para verecekler elbette aracı "çalışır, problemsiz, sorunsuz" bulmak isteyeceklerdir. Adamlar da Peygamber sabrı varmış ki çekip gitmemişler. Çok uzaktan geldikleri için de gitmeye o kadar meyilli değillermiş zaten. Yakından gelseler veya yerel müşteri olsalardı farklı olabilirdi senaryo. Ben olsaydım 4. problemden sonra "kalsın kardeşim hadi eyvallah" derdim o kadar. O kadar problemden sonra midem bulanır, içime sinmezdi. Niye o kadar kasayım!

Araç satılmaya karar verilmiş adamlar bakmaya gelmişler. Bi zahmet son bir kez marş'a basıp aracını çalıştır her yerini kontrol et güzel kardeşim. Arabanın aküsü sağlammı, suyu eksikmi, yağı varmı, benzini varmı, lastiği patlakmı farkında bile değilsiniz. Hepsinden önemlisi mevzuat ve rutin bürokratik işlemlerinde bir problem varmı yokmu kontrol edilir önceden emin olunur. Araç satmak koyun satmaya benzemez. Salınmış mevlam çayıra hesabı ...

Alan almış, satan satmış nihayetinde.
    Maksimum iyi niyetin ve yüksek dereceli sabrın satıcının hata ve eksikliklerini telafi ettiği tipik bir vurdumduymazlık, umarsızlık silsilesi.
    İki tarafa da hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 5 Ağustos 2017; 9:54:35 >

• Gny* kullanıcısına yanıt
    Elden para verme mi kaldı? Paranın yarısı sahte olsa fark etmezsiniz, alırken de sıkıntı satarken de sıkıntı. En güzeli banka transferi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Elden para verme mi kaldı? Paranın yarısı sahte olsa fark etmezsiniz, alırken de sıkıntı satarken de sıkıntı. En güzeli banka transferi.

Bu da ayrı bir hata ve iş bilmezlik.
    Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ... :)
  • şaka olsa tutar bu
  • 2.part geldimi bulamadım mesajlarda
  • rize vergi dairesi diyince herşey normalleşti birden taam

• okurken çıldırıyorsunuz
  • aynısı doğalgaz yansımalarında da oluyor. Borcunuz var kapamayız demişlerdi.son ödemeyi yaptıktan sonra kontrol etmek lazım
  • Troll di mi

• Arif kullanıcısına yanıt
    Antalya da bir noter de para sayma makinası var, birisi hediye etmiş.

Bir kere nakit satış yaptım çok işime yaradı.

• Eğer bu olayların hepsi cuma günü olsaydı tam olacakmış :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Antalya da bir noter de para sayma makinası var, birisi hediye etmiş.

Bir kere nakit satış yaptım çok işime yaradı.

Çok mantıklı bir uygulama, hem farklı banknotları ayırarak toplam miktarı hesaplayabiliyor hem de sahte para olduğunda ayıklıyor. Mutlaka her noterde olması lazım.
  • Okurken kollarım uyuştu

• adamlar gene iyi almış aracı ben olsam kaçar giderdim :D
  • Hayırlı olsun :)

Kaça sattınız aracınızı ? Kaç modeldi Delta ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.