Şimdi Ara

Arabayı 10 kuruş yüzünden satamadık (aksilikler serisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
9
Favori
27.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit : Round 2 'de araç satıldı. Alana hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim. 10 kuruşluk mevzu da yapılandırma ile alakali bir sorunmuş. Rize vergi dairesi sorunu çözdü.

Kullanmadığımız Lancia Delta Marka aracımızı satışa koyduk. İl dışından 2 arkadaş geldi. Anlaştık vs. Adamlar başına geldiler bi etrafında bakindilar sonrasini maddeler halinde yazıyorum :

1- Aracın kaputunu açtılar , nedense suyu azalmış ( neyse su ekledik)

2- marşa bi bastı akü zayıf, ikinci marşta akü bitti. ( Takviye yaptık, olacagi varmış dedik, akü almak üzere çalışanımızı gönderildik, ordan da ekspertize götürün dedik ) araç dediğimiz gibiydi.

3- Notere gittik evrakları verdik , araçtan "trafikten men görünüyor" demesin mi noter ! Yapma etme ne meni, daha geçen hafta muayeneden çıktı. Muayene trafikte işli görünmüyor olabilir dedi. Trafiğe gideceksiniz dedi noter . Muayene istasyonu trafiğe bildirmemiş.
    Neyse tanıdık vasıtasıyla telefonda hallettik. Tekrar Notere geldik kazanmanin zaferi ile.

4- noter evraklari girdi tekrar , trafik cezasi var dedi (haydaaaa.. halbuki sorgulattigimizda görünmüyor ) notere dedik ki arkadaş taksit taksit söyleme ne eksiği gediği varsa soyle hepsini yapalım . Noter de " ben aşama aşama ekran uyarısı alıyorum,. tüm eksikleri göremem dedi. Onu da ödedik.

5- noter tekrardan tek tek evraklari girdi.. araç rehinli dedi .. lan ne rehini, 1.5 sene oldu borcu biteli.. banka kaldirmamistir dedi. Bankayi aradik, onu da, hallettik. Tabi sıcakla sinir katsayısı artti. Bitsin artik bu iskence...

6- tekrar sisteme girildi artık saat 5 oldu. Mtv borcu var dedi. Mtv borcu ödendi dedik. Daha Sabah yatırdık çünkü.. beni bi gülme aldı kahkahalar.. kameralar nerde şaka mı yapiyonuz... Ekranı açtı noter gösterdi arabanin 10 kuruş borcu var.

Bu borç telefonlardan odenmiyor, pc den ödeyemedik, bankamızı aradık , bankacilar odeyemedi, maliyeden araya adamlar soktuk maliyeciler bile kendi ekranindan odeyemedi., kimse o 10 kuruşu odeyemedi. Kimse o 10 kuruşun ne olduğuna dair hiçbir fikri yok.

Sonra bi maliyeci arkadaş sağolsun çok uğraştı, bu borç değil bu yansıma dedi. What is the Matrix dedim ? Yansıma ne ? Bunu bizim vergi dairesinden degil aracın ilk tescil olduğu il olan rize vergi dairesinden silinmesi gerektiğini söyledi. Artık saat 5.30 oldu noter hadi kapatıyoruz dedi, rize vergi dairesinden de araci bulduk, onlar da kapatmış gitmiş dükkanı. Yarına kaldı.

Alicilar da 450 km uzaktan geldiler. Adamlara da ayıp oldu. Tanıdıklarına yatıya kaldılar.

Yarın sabah round 2 ile devam edecez inşallah bakalım başka ne çıkacak.

Arabayı 10 kuruş yüzünden satamadık (aksilikler serisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmenson -- 3 Ağustos 2017; 13:20:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araba bas bas beni satma diye bağırıyor

• Hocam arabanın gidesi yok

• Canım Türkiyem ya başka yerde yaşayamam

• Ben de öyle dedim. Allah ya bize sattirmiyor ya size aldırmıyor

• Araç linki de burda

• Konuyu okurken kan ter içinde kaldım. Saçımı başımı yolmaya başladım sinirden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah sabır versin

• 10 kuruş yolda görsen almazsin

10 kurusun intikamı

Hayirlisi olsun vardır bir hayir

• Arabamı satarken en korktuğum olaydır, ani bir sorun çıkması. Alıcı şanslıymış, tüm sorunlar sizde bitti

• müşteri olsam ilahi mesaj der almazdımü

• What is the Matrix dedim

• Bi motor alıcaktım. Anlaştık adamla notere gittik. Ruhsatı falan verdik notere ben adamın eline parayı saydım. Baştanda sordum borç harç var mı diye. Yok demişti. Ekranda haciz gözüktü. Bende bi işaret deyip parayı alıp vazgeçtim. Bu kadar çetrefilli iş olsa. Kesin vazgeçerdim. Sizin alıcalar iyi sabırlı çıktı. Bence bi yemek falan ısmarlayın kesinlikle ikramda bulunun. Hatta arayı açmayın bayramda falan telefonla bile hal hatır sorun. Bu devirde öyle alıcı herkese nasip olmaz.
  • 10 kuruştan sonra bir engel daha çıkmasın..

• Burası Türkiye :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür filmleri hiç sevmem. İçim daralır.
  • İlan fotolarına rötuş yapan tiplere kıl oluyom

• İşte ülkemizin içler açısı durumu ,ulan bunun basamağı mı var ne eksiği varsa söle.

Yap güzel bi satış sistemi.Plakayı tc yi girince nevarsa çıksın ortaya .İlla insanları kanser edicekler.

İlla birisinin gözü dönüp birisini vuracak ozmn birşeyler değişecek.Bürokrasi denen illetten kurtulamadığımnız sürece bizden bi bok olmaz.

Aracın borcu bittiyse banka kaldırsın rehni işte ,baştan alırken rehin koyuyorda borcu biterken neden kaldırmıyor ? Ben gidip rehni kaldır demeye mecburmuyum.

yazık ki ne yazık.ağlancak halimize gülüyoruz
  • Depoyu fulleyin oyle verin bence. Herkes katlanmaz bu kadar seye.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

İlan fotolarına rötuş yapan tiplere kıl oluyom

En ufak rötuş yok. Lg g5 le çekildi. Dokunulmadı bile. Heralde.makyaj modu var kamerada. Çünkü cok sorun oldu. Arabanin rengini.cok sordular

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.