Şimdi Ara

Arabayı 10 kuruş yüzünden satamadık (aksilikler serisi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
9
Favori
27.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabaya üç kere silecek suyu koyup tahliye edin, iğne ucu kadar kuru yer kalmayacak şekilde iç dış yıkatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 3 Ağustos 2017; 9:44:0 >
  • buna benzer şeyler benim de başıma geldi ancak hepsi bir arada olmamıştı hiç.
  • Araçta

Akü yok

Su yok

Muayene yok

Rehin kaldırılmamış

10kurus vergi borcu var

Başlık

Araç 10kurus yüzünden satılmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh film gibi

• başkan naptın sattınmı arabayı 46 yazmışsın adamalara nalaştığın fiyatın 1.000tl daha ikram yap bence adamlara büyük ayıp olmuş

• astımım tuttu bu nasıl bir durum
  • kardeş satmayın, gerekirse bizde yardım ederiz? kaç para verdiler?
  • ben olsam, alıcıları kendi evimde misafir ederdim. bu kadar da olmaz pes!.. cümlesinin vuku bulmuş hali.
  • N'oldu ? Satışı verebildiniz mi ?

Bence de 200liralık bi mazot atıp gönderin adamları. ☺

• Bence araba aslında canlı bu da bi komedi filmi

• hocam, suç sende, herşeyi son dk ya bırakmışsın, 10 krş nedir ya
  • Yere düşse tenezzül edip almazsın, intikamını böyle alır o da :) Geçmiş olsun umarım 2. round başarılı bi şekilde tamamlanır :)
  • Arabanın içine cin kaçmış

• Ben de araba alıcam ilk kez notere gittik satışı almak için noterdeki uyuz dayı son dakika golü attı, neymiş efendim kimlikteki fotoğrafım eskiymiş bu şekilde satışı alamazsıniz dedi.Neyse sabahın köründe fotoğrafçı aradık oradan nüfus müdürlüğüne gidip yeni kimlik çıkarttık bi ton sıra bekledik notere geldik bu sefer noterde sıra olmuş.Zor da olsa aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Araç linki de burda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-boyasiz-sahibinden-459251300/detay

Plaka Giresun Görele

Zeki abinin nesi oluyorsun ?

• Valla bu kadar uğraşacağıma duvara çakıp pert ederim arabayı sigortadan pert parası alır kurtulurum daha iyi, o neymiş öyle. Siz arabaya bir abdest aldırın.
  • 10 kurşluk borç kısmında tamam yine zebani konusu dedim
    Gerçekmiş iyimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi sabır varmış satın alacak arkadaşlarda. Ben de arabamı satın alırken, satın aldığım herif bütün borçlarını, mtv'sini falan son gün ödemişti. Bir gün boyunca noterde sisteme düşmesini beklemiştim. Sinir edici bir durum ama seninkisi resmen şanssızlıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: LakrosEu

İyi sabır varmış satın alacak arkadaşlarda. Ben de arabamı satın alırken, satın aldığım herif bütün borçlarını, mtv'sini falan son gün ödemişti. Bir gün boyunca noterde sisteme düşmesini beklemiştim. Sinir edici bir durum ama seninkisi resmen şanssızlıkmış

zebani ne ya ?
  • Alıcılara mutlaka bir jest yapın hocam, yorenizde meşhur bir yemek fln varsa ısmarlayın. Böyle iyi insanları lütfen ödüllendirin, çünkü nesilleri tükendi malum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.