Şimdi Ara

Arabayı 10 kuruş yüzünden satamadık (aksilikler serisi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
9
Favori
27.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik Türkiye sistemi , saşırtmadı Sabah vergi dairesine uğradım kurumlar vergisi matrahı ödeyecem, ulan bir veznede üç kişi işlem yapıyor biri işleme alıyor diğeri mühür vuruyor , diğeride parayı alıyor adamlar iyi yere tezgah açmışlar
  • Sinirim bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 3 Ağustos 2017; 12:10:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Somuç nedir hocam

Merakla takip ediyoruz

• Ben bir sonraki sorunu merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saate kadar haber gelmediğine göre kesin başka sorunlar çıktı

• Aracın resmini atın bari

• Geçmiş olsun, alıcı olsam almam.

• SS'yi görene kadar zebani çıkmasını bekledim.

• bozuk arabayı kakalamaya çalışmıssın karşıdakilerde süzme saf galiba hala alacam diye uğraşıyor. İki güne elinde kalır bu araba adamların. yazık
  • Masallah hocam aslinda herseyi tanidikla halletmisiniz ama kismet iste :)

• Baya bir üye de ben olsam almazdım muhabbetine girmiş. Bi düşünün bakalım, satıcı her sorunda bir telefonla işini görüyor. Adamlar da kendi halinde Anadolu insanıysa haliyle tırsmıştır, almazsak başımıza iş alırız diye. :)))
  • Alıcı arkadaş bi akrabamızda kalacaz diye çoktan memleketine sığındı bence :) verilmis sadakamiz varmış diyip adak kurbani da kesiyor olabilirler su an :D

• 2. roundda başarılar ^^
  • Alıcının sabrı şaşırttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 3 Ağustos 2017; 13:20:19 >
  • Kazanan kim oldu hocam

• Bir an zebani çıkacak sandım bune hocam ya

• Round 2 'de araç satıldı. Alana hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim. 10 kuruşluk mevzu da yapılandırma ile alakali bir sorunmuş. Rize vergi dairesi sorunu çözdü.

• Birader, bir müsait zamanda gir foruma da sonuç ne oldu yaz allah rızası için, dert oldu içime
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

What is the Matrix dedim

• Başlığı görünce sizinkiyle yarışacak bir aksilikler serisi anlatmak istedim,

Olaylar 2 yıl önce başıma geldi,

2011 Model Juke Sport Pack bir aracım vardı 2.el almıştım (Araç sonradan tekna çıktı detayları aşağıda),

Aracımı satmaya niyetlendim o zamanın parasıyla son fiyat olarak 29.000 TL'lik bir fiyat belirledim, belli bir süre çok arayan oldu 28.500'e bile inmedim, bu süreçte yeni yeni araç kullanan eşime de aracı kullandırtmadım satacağız kaza yapmasın diye,

Çanakkale'de yaşıyorum, Tekirdağ'dan bir müşteri çıktı 29.000 TL'ye anlaştık arkadaşla, geldi test sürüşü yaptı aracı beğendi, aracı sanayiye göstermeye gittik. Sanayiye girince gideceğimiz dükkana 2-3 metre kala aracıma sağ ön ve arka kapı noktasından motor çarptı (motor kafalama girmemek için frene basınca paralel olarak kayarak geldiği için 2 kapıyada zarar verdi.). Motoru kullanan arkadaşın Allah'tan kafasında kask varmış, o hızla kafasını arabanın jantına vurunca kaskı kırıldı, arkadaşın da burnu kanadı, ambulans çağırdık. Arkadaşı ambulans hastaneye götürdü bizde aracı almaya gelen arkadaşlar ve o sırada araçta bulunan bir arkadaşımla karakola ifade vermeye gittik, sağolsun aracı almak isteyen arkadaşlarda olaya şahitlik ettiler. Aracı karakolun önüne bıraktım dörtlüleri yakıp. İfademizi verince geldik araç çalışmıyor. (O güne kadar tık dememiş bir araç). Tahmin edeceğiniz üzere akü bitmiş. Aktarma yaptık, aracı almak isteyenlerde vardır bir hayır dedi, hastaneye motoru kullanan arkadaşın durumunu öğrenmeye gittik. Ben arkadaşla ilgilenirken aracı almak isteyenler aracı ruhsattan sorgulatıyorlar ve aracnı sport pack değil tekna olduğunu öğreniyorlar. (Bilmeyenler için tekna bir alt versiyonu sport packin. Böylece bende aracı alırken yaptığım hatayı öğreniyorum. Ben çünkü sorgulatmadım ruhsatı tamamen özelliklerine ve satıcının beyanına bakar sport back olduğunu düşündüm. Tamamen benim hatam.)

Bu kadar olayın üzerine aracı almak isteyen arkadaş aracı almakta yine ısrarcı oldu bende başta 28.500 TL'ye bile vermediğim aracımı bu olaylar yüzünden 27.250 TL'ye sattım. Bu işlerde 3'ün 5'in hesabına bakmamak lazımmış onu öğrendim :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.