|
Arabayı başkasının arabasına sürttüm (3. sayfa)
-
-
Hocam sen tutanağını tutmuşsun, sonuç olarak olay sonucunda kaçıp gitmedin. Kaçmadığınıza dair şahitte var(servis) . Bırakın kendisi ne b*k yerse yesin. Plastik aksamdan değer düşer falan demiş ahlaksız karaktersiz birde hakaret etmiş sanırım. Tutanak servisteyse eğer ararsa açmayın bile hatta rahatsız ederse şikayetçi olmanızı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 23 Temmuz 2023; 0:49:42 > -
Verme fazladan kardeşim hiç bişey yapamazlar. 1000 lira ver işlerine baksınlar. -
avm lerde kaza olursa avm müdürünü çağırın. avmlerin özel sigorta kaskoları oluyor. bütün masrafları vs karşılıyorlar diye biliyorum. iyi forumlar.
-
Bize arkadan çarptılar. Geçmiş olsun dedik, adamla sohbet ede ede ustasına boyattık. Çok işim olduğu gün taksilerde süründüm boyatılırken, böyle atar gider yapmadım. Adam dalmış vurmuş, kamerada gözüküyor. Suçunu da kabul etti, ne yapalım? Canını mı alalım? Sakin olmak lazım. Komşu o da sürttü araca. Canın sağ olsun dedik küçük bir şey olunca. Bir de küçük borçlandı -
Bu büyükşehir hikayerlerini duyunca Anadolu'nun insanlığı yeter diyor insan. Geçen Ramazan geç vakit ışıklarda kalkış yapıp son anda ani fren yapan doblonun tamponuna dokundum. Adam birşey olmaz deyip devam etti. :)
-
Benzer şekilde bir sürtme ben de yaşadım. Vatandaş anayolda sağa çekmiş duruyor, ben de sağa döneceğim, dar dönmüşüm benim sağ arka taraf onun sol ön tarafa sürttü, ya da o, ben dönerken kalktı ve bana çarptı. Her neyse o an bana ben sürttüm gibi geldi ve özür dileyip hasar bakıp tutanak tutalım dedim. Sizin hesap başladı aramızda halledelim ver 5 bin falan demeye. Ben tutanakta diretince benim ehliyetim yok o zaman iyi akşamlar dedi gitti. Kendi aracımda parmak ucu kadar yırtık olmuştu yaklaşık 1500-2000 civarına halletmiştik, çok olmuyor vakit olarak da.
-
ben olsam boyatirdim tamponu neden rotus vs kusurlu gezeyim ki?
boyasi da 1500 tutar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X