Arkadaşlar merhaba, trafiğin yoğun olduğu bir saatte rahatsızlığımdan dolayı bir hastanenin aciline gidiyordum ve park edebilecek tam anlamıyla hiçbir yer bulamadım. Daha sonra hastanenin önünde bir yere durdum ama çok açıkta kaldım ve başka bir yere geçiyim derken önümdeki arabanın sol arka tamponuna çok düşük (2km) tahmini bir hızla sürttüm. Bunun sonucunda ben ne olduğunu anlayamadan önümdeki araçta kimse yokmuş ama etrafında bir kadın ve tüm ailesi adeta bağırarak üzerime koştu. Sakinlikle özür dilediğimi ve küçük bir hasar olduğunu kendi aramızda halledebileceğimizi söyledim. Bunun sonucunda hızlıca acildeki kontrolümü yaptırıp geldikten sonra konuşurken aile fertlerinden kimi birilerini arayıp fiyat almaya başladı her kafadan bir ses çıkıyordu ve neye uğradığımı şaşırdım kimisi 2 bin tl diyor kimisi 5 bin tl güvenmemiz için ücret ver sonra biz sana artanı öderiz vesaire diyor. Ben de en son fiyatta ortada bir yerde buluşacağımızı söyleyip şu anda çıkarıp tabiki 4 5 bin tl gibi uçuk bir rakamı kendilerine anlık olarak veremeyeceğimi söyleyip numaramı bırakıp olay yerinden ayrıldım. Kazanın fotoğraflarını bırakıyorum, eğer bu kadın beni arayıp çok uçuk 5-10 bin gibi alakasız rakamlar söylerse ufak bir çizik için ne yapmalıyım ve bu hasarın maksimum ederi nedir? Genel olarak bu aşamada nasıl bir yol izlemeliyim. Şimdiden teşekkürler |
Arabayı başkasının arabasına sürttüm
-
-
boyaya gerek yok rutuş yapılsın yeterli 2 taraf içinde en doğrusu bu 500-1000 lira yeterli geçmiş olsun -
Hocam teşekkür ediyorum öncelikle, ben de kendi tanıdığım bir ustaya sordum sizinle aynı düşünüyor fakat eğer kadın arayıp çok uçuk bir rakam söylerse bu durumda nasıl bir tavır almalıyım ?
-
plastik aksam boyansa zararı yok ama orjinal gibi olmaz bunu karşı tarafa anlatın rutuş pasta en doğrusu olur
5 bin falan kesinlikle vermeyin yok öyle bir dünya
-
Hocam bu kişilerden biri utanmadan güvence için 4 5 bin yollayın sonrasına bakarız diyor böyle bir hak hukuk söz konusu olabilir mi ben zaten gerekli hasarı karşılayacağımı belirtmeme rağmen bu nasıl bir art niyettir gerçekten anlayamadım açıkçası
-
Dostlar düşüncelerinizi bekliyorum up
-
Senin aracın sürten kısmı siyah tampon mu? Tamponun siyahlığı geçmiş onun arabasına. Öyle duruyor. Pasta cila ile hallolur sanki. Boyasına bir şey olmamış gibi geldi bana -
Hayır hocam benim arabanın sürten kısmı yeşil, konuşma arasında ağzından kardeşinin orasının zaten boyanmış olduğunu söylediğini söyledi bilmiyorum bence de çok büyük bir problem yok sizce maliyeti nedir bu pasta cilanın ilk defa böyle bir olay yaşıyorum o nedenle biraz tedirginim.
-
Aracı komple 1500’e yaptırdık geçenlerde. Orası için fiyat veremem ama aracın küçük bir kısmı.. lokal pasta cila yapıyorlarsa ona göre ücret çıkar -
Hocam yani anladığım kadarıyla 4 5 vesaire çok uçuk fiyatlar değil mi bu durum için ?
-
Tabii ki çok uçuk.. boyansa bile o kadar tutmaz. Karşı tarafın kaskosu varsa mini onarımdan bedavaya bile yaptırabilir. Sonra da sizden para isteyebilirler çakallık düşünüyorsalar. En olmadı fatura talebinde bulunun. Geçmiş olsun -
Şu hasar için kalp kırmaya gerek var mı yahu.... İnsanlar çok tuhaf ya -
Vallahi hocam bilmiyorum bi garip geldi bana da hele aile fertlerindeki adamlar olmasa durumumuz iyice vahimdi. Sizin fikirlerinizi de almak isterim konu hakkında
-
Hocam kendi ustanıza yaptıracağınızı söyleseniz olmuyor mu? Ne çıkarsa bahtıma dersiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Master_SergeantHocam kendi ustanıza yaptıracağınızı söyleseniz olmuyor mu? Ne çıkarsa bahtıma dersiniz.
Bunu kabul ederse tabiki olur fakat etmezse kafamdaki gidişat birkaç ustadan fiyat alıp ortalamasını söylemek ve bunu kendisine açıklamak en mantıklı hareket bu gibi duruyor bakalım hayırlısı
-
Aynısı aracıma oldu arkadaş kartını bıraktı ara hallederiz dedi,hatta benim tampon elle çekınce oynamaya başlamıştı amann bunun için ne seni ararım ne kendim uğraşırım dedim aynen dediğim gibi ne aradım nede yaptırdım o şekilde bindim :) sonrada aracı Citroen bayine takasa verdim kimse ne oldu diye sormadı bile. -
Bakalım hocam ben cidden yapabileceğim en doğru şeyi yaptığımı düsünüyorum belki aramaz belli mi olur :)
-
Ufak bir rötuşla hallolur hocam…Bunun için araba yatırılmaz bence -
Neden boşa tartışınız tutanak tutup gidecektiniz -
Hocam sigortacıyı aradım şimdi tekrar tutanak tutun diyor anlamadım şimdi ne yapacağımı şaşırdım gerçekten, benim şimdi kadını arayıp böyle böyle tutanak tutup sigortadan halletmek gerekiyormuş mu demem lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waedas -- 22 Temmuz 2023; 11:8:24 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu ne yahu millet para iti olmuş.Ne var bunda kıyamet mi koptu sanki.2 yıl önce benim araca trafikte birisi tampona vurdu.Hasar bundan biraz fazlaydı.Baktım tantana edecek bir durum yok.Tamam birsey yok dedim ayrıldım.Eve gelip pasta cila ile boyaları çıkardım.Boya atan yerlere rütuş attım.İki üç ay önce de geri geri trafikte çıkarken ben arkamdaki araca bu şekilde sürttüm.Baktık ikimizin tamponunda da birsey yok.Birsey yok deyip ayrıldık.Allah sütü bozuk adama denk getirmesin
|
boyaya gerek yok rutuş yapılsın yeterli 2 taraf içinde en doğrusu bu 500-1000 lira yeterli geçmiş olsun
|
Benzer içerikler
- adblue bitti araç çalışmıyor
- sibop yanık araba ne yapar
- courier 1.5 mi 1.6 mı yorumlar
- eski plakayı yeni araca aktarma 2024
- chery tiggo 8 pro yorumlar
- skoda fiyat listesi 2024
- seres fiyat listesi
- mustang mach-e fiyat
- mg4 xpower fiyat
- honda crv 2023
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X