< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arabayı başkasının arabasına sürttüm (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arayın param yok tutanak tutalım diyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam açıkçası benim başımada geldi aynısı. Benim aracımada sürttüler bu şekilde, sanayiden 50 liraya rötüş boyası aldım kendim sürdüm geçtim.
İnsanların günahını almak istemiyorum ama 2 bin 3 bin tutacak birşey değil ya.
Hatta şöyle diyeyim şirket aracının (ford courier) arka tampon plastik kaynak + boya, bagaj kapağı doğrultma işlemi + boya manisa sanayisinde 6 bin tl tuttu.
Bunların derdi ya para koparmak yada cidden hiç birşey bilmiyorlar. Bence hiç uğraşmayın benim param yok yaptıramam gelin tutanak tutalım deyin sigortadan yaptırsınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 22 Temmuz 2023; 12:36:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hesaplarına 500 TL gönderin geçin. Boyansa bile en fazla o kadar tutar. Caz, cuz ederlerse de polise gidin isterseniz diyerek konuyu kapatabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 22 Temmuz 2023; 13:14:54 >
Benzer bir hasar durumu yaşadım, dur kalk trafikte arkadan çarptılar. İndik baktık, dedim bir şey gözükmüyor ama bir de emniyet şeridine çekelim trafiği açalım. Fotoğrafları çekip hemen kenara çektik. Buna benzer şekilde tamponda boya atmış. Bunun için ne senin ne benim canımı sıkmaya değer dedim, sadece telefon numarası alıp ayrıldık, bir daha da aramadım. Bu sırada kendisi ne istersen kardeşim hata bende, kusura bakma şeklinde bir yaklaşım sergiledi. Alt tarafı rötuş yaptıracağım, konuyu uzatmaya değmezdi ki araç 0 km 4 aylık.
Kısacası biraz yokuş yapabilirsiniz, abartacak bir şey yok. 5 bin istiyorsa tutanak tutun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cif + bez + rötuş boyası + boya fırçası 300 TL kafi ustaya giderse 600 e hallolur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geri geri giderken genc bir cocugun birisi bana carpmisti.Cektik kenara arabalara baktik bundan daha fazlasiydi diyebilirim. Genc guzel yaklasti bende dedim olur insanlik hali dert edilecek birsey değil helallik verdim ayrildik. Herkesin mali kendine gore kiymetlidir anliyorum ama trafige cikiyosun be kardesim hersey olabilir dag yolunda uzerine kaya bile dusebilir nedir bunca tantana bu kadar ufak birseye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ne yahu millet para iti olmuş.Ne var bunda kıyamet mi koptu sanki.2 yıl önce benim araca trafikte birisi tampona vurdu.Hasar bundan biraz fazlaydı.Baktım tantana edecek bir durum yok.Tamam birsey yok dedim ayrıldım.Eve gelip pasta cila ile boyaları çıkardım.Boya atan yerlere rütuş attım.İki üç ay önce de geri geri trafikte çıkarken ben arkamdaki araca bu şekilde sürttüm.Baktık ikimizin tamponunda da birsey yok.Birsey yok deyip ayrıldık.Allah sütü bozuk adama denk getirmesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ulan şunu servise söylesen rötüş atar ücret bile almaz. ne saçma insanlar var ya
-
Arkadaşlar tekrar selamlar, bugün kadının kendisiyle konuştum ve en son hyundai ata servisine gitmiş fiyat almış sonra çıkan ücreti ödeyin diyor vesaire ben de dedimki benim böyle bir masrafı karşılama şansım yok geliyim orada tutanak tutalım gerekli işlemleri yapalım. Kadın diyorki beni mağdur ettiniz kaç kez arabamın değeri düşecek sizin yüzünüzden vesaire neyse sonra abisiyle konuşmuş abisi aradı dedi ki serviste bekliyoruz buyrun gelin tutanağı tutalım. Neyse biz babamla beraber yola çıktık. Kadın nerde kaldınız diye darlayıp duruyor dedimki geldik bi sakin olun vesaire telefonu yüzüme kapamalar mı dersiniz atarlı atarlı konusmalar mı dersiniz. Neyse bir şekil gittik aşağı bir indik servisteki usta bile rütuş atarız bir şeyi yok bunun diyor fakat kendisi diretiyor gelmeden önce tutanak imzalamayı kabul etmesine rağmen oraya gittik ve dedikki tutanak imzalayacağız gereken neyse yapılsın sigorta karşılar. Sinirleniyor terbiyesizler falan diyor bize ben daha ne yapabileceğimi gerçekten anlamadım kendisine. Sonra bunun abisi tartışma sırasında ağlamaklı oldu adeta ne yapılcaksa yapılsın vesaire diyor. Daha sonra biz tutanağı tek taraflı şekilde tuttuk, fotokopisini aldık. Karşı taraf ise tutanağı imzalamadan veya herhangi bir şey yazmadan olay yerini terketti, pazartesi gelip imzalayacağım vesaire demiş. İnsanlar gerçekten ilginç, bu saatten sonra ne olacağı ve olayla ilgili fikirlerinizi bekliyorum.
-
altta kalma. küfür ederse polis cagir. sonrasını onlar düşünsün. nedir terbiyesiz demek yüzüne telefon kapamak. tutanak tut ver doldursun serviste mi yaptırıyor nerde yaptırıyorsa yaptırsın muhattap olma. baktın bıdıbıdı yapıyor arama beni bir daha de görsün gününü. yogunum ben wp dan yazın de ya da sms yazın cvplarım de.
ASLA ALTTA KALMA. malının degeri düşüyorsa gidip sigorta şirketinden alcak senden degil. tut tutanagını kafan rahat olsunş. yüzüne kapatsa benim birisi bir daha telefonu açmam akşama kadar da bekletirim. sabah aradıysa ögleden sonra boşum der bekletirim. kel başa şimşir tarak öyle köde öyle tarrak..
-
Kral şimdi biz tek taraflı tutanağı tuttuk servise bıraktık orda kendime de nolur nolmaz bi kopyasını aldım. Bu şekilde bakalım böyle bir hakkı var mı kafasına göre tutanağı imzalamıyor pazartesi yapıcam diyor vesaire anlamadım gitti. Bizim bu tutanağı derhal tek yönlü polise ve sigorta şirketine mi iletmemiz gerekiyor.
-
Birşey olmaz siz sonuçta kaçıp gitmediniz tutanak imza atmazsa yaptıramaz kendi aracını baştan boşuna uzamış olay direk tutanak tutup gidecektin boşuna mevzu büyümüş
Tutanak hazır zaten kendisine de gösterildi fakat hiçbir bilgisini veya olayla ilgili görüşünü yazmadı oraya daha gitmeden tutanak tutalım dedi abisi gidince tutmak istemediler anlamadım gitti tutanak tutunca zaten sigorta şirketimiz karşılamayacak mı hasarı bu kadın hala neyin tribinde. Eğer ilk baş için diyorsanız hocam ilk defa böyle bir olay yaşıyorum gerçekten o an doğru kararı veremedim o konuda diyecek bir şeyim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waedas -- 22 Temmuz 2023; 18:21:5 > -
senlik birşey yok tutanak tut o düşünsün o sigorta şirketini arayacak kaskosu varsa arayacak vs vs vs. senin sigorta şirketinden alacaklar. salla o düşünsün. eger yüksek fiyata yaptırırsa sigorta şişirmesi deniliyor (fazla zaten şişiremez exper onay vermez) arabasına işlenecek kaza diye. :) akılsız dışarda özel serviste boyatsaydınız atıyorum 1000 1500 tl tutardı yarım lokal. işlemezdi tramerine. senlik hirbirşey yok. imzalayınca bana ilet diye söyle. arama wp dan yaz de. yogunum de engelle zaten numarasını da. o ugraşsın sigorta sigorta falan.
-
Tutanağımı tuttum serviste duruyor gider imzalar imzalamassa kendi sorumluluğu. Uğraşsın dursun artık ne diyim hocam tribe girdim 2 gündür.
-
Aynen herşey sigorta halledicek sıkıntı yok boşuna dert ettin kendine
Siz vazifenizi fazla fazla yapmışsınız bile. Tutanağı imzalamıyor mu? Ne sigortadan para alabilir ne de size başka bir yaptırım uygulayabilir. Siz boşverin bu mevzuyu bence. Hiç olmamış gibi hayatınıza devam edin. Gerisi onun problemi. Siz üstünüze düşeni yapmışsınız, uzlaşmak istemiyorsa karşı taraf sonuçlarına da kendisi katlanacak demektir.
Sakın ha para göndermeyin. Şansını kaybetmiş artık.
Dert etmeyin bunları. Trafikte neler neler başına geliyor insanın başına. Siz sorumluluğunuzu ifa etmişsiniz. Gönlünüz rahat olsun.
Kusurlu taraf olarak olayın oluşunu gösteren tutanak tutmak ve bilgilerinizi vermek dışında bir sorumluluğunuz yok. Değer kaybı vs isteyen ilgili yerlere başvurur. Onu da trafik sigortanız karşılıyor zaten. Siz üzerinize düşeni fazlasıyla yapmışsınız.
Karşı tarafın kaskosu varsa mini onarımlık bir mevzu bu hasar. Bunlar arabasına tapan cinslerden heralde. Daha büyük bir kaza ve hasarda ne yaparlar artık düşünemiyorum.
Tek taraflı tutanak ben olsam tutmazdım. Ya bu tutanağa imza atarsınız ya da ne haliniz varsa görün der ayrılırdım. Sonuçta tuanak tutmaya yanaşmayan onlarsa uğraşsın dursunlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X