Bildirim
Arabayı kaldırma hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım kullandığın araba dizel çünkü gaz vermeden ileri doğru benzinliler hareket etmez. Debriyaj'dan ayağını kaldırırken kavrama noktasına 2000 deviri geçmeyecek şekilde gaz ver -
2000 devire kadar gaz ver bir araba boyu ilerleyene kadar da ayağını yarım debriyajdan çekme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Davut_oğlu
Arkadaşlar ben kaldiriken stop ettiriyorum en az bir kere.debriyajdan cekerken araba duruyor ve kaldirirken hic gaz kullanmiyorum yuruyene kadar.siz nasıl kaldiriyorsunuz.
Gaza basarak kaldirsam sorun olur mu
debriyatı yarıya kadar getir araba titremeye başlamasın sonra gaza bas ve debriyajı yavaşça kaldır araba hareketlenince ayağını çekme debriyajdan sonra vitesi 2 ye al debriyajtan çek ayağını -
quote:
Orijinalden alıntı: mR.ma[TR]ax
Sanırım kullandığın araba dizel çünkü gaz vermeden ileri doğru benzinliler hareket etmez. Debriyaj'dan ayağını kaldırırken kavrama noktasına 2000 deviri geçmeyecek şekilde gaz ver
Benzinli hareket etmez mi sen bu yazdığının sonuna kadar arkasında mısın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: .GOGOMEZ.
quote:
Sanırım kullandığın araba dizel çünkü gaz vermeden ileri doğru benzinliler hareket etmez. Debriyaj'dan ayağını kaldırırken kavrama noktasına 2000 deviri geçmeyecek şekilde gaz ver
Motorun tork değerine göre değişir. Standart dizel araçlar benzinlilere göre daha yüksek tork ürettiği için kısmen doğru. Yüksek performanslı benzinli araçlarda durum değişir tabi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: .GOGOMEZ.
quote:
Ben bunu sürücü kursunda dizel araba kullanmaya başladığımda fark ettim daha sonra çevremde bindiğim arabalarda denedim olmadı sadece bir izlenim istisnalar tabiki vardır bilemem hatta bizim kursun arabasında geri vitese takınca direk geri gitmeye başlıyordu :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X