Şimdi Ara

Arabayı ödünç vermek (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
2
Favori
13.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vermicem vermicem benim değimi vermicem kuruyup düşsede vermicem ooh ooh vermicem ıııh ııh vermicem
  • babana bile güvenmiyeceksin demisler :D :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçKutusundakiDelik

quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

Verecegin gun arabanin kutup basini sok. Aha calismiyor servise gidecek de. Ayni gun gelin arabasi arasin bulsun perisan olsun

Abartmaya gerek yok hocam Mercedes sağolsun yakıt kilidi kumandada. Kitlerim çalışmıyor derim

Edit: Akü koltuğun altında onla uğraşmaya gerek yok

hocam düğünde 100 tl gibi birşey takarsınız bence.
    bunun yerine yukardaki arkadaşlar yazmış iyide yazmışlar...
    gidin onlara araç kiralayın. düğün aracınız benden olsun diyin düğündede para takmanızada gerek kalmaz.
    aynı hesaba gelir. kafanız ağrımaz. aracınıza birşey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man55

quote:

quote:

Verecegin gun arabanin kutup basini sok. Aha calismiyor servise gidecek de. Ayni gun gelin arabasi arasin bulsun perisan olsun

Abartmaya gerek yok hocam Mercedes sağolsun yakıt kilidi kumandada. Kitlerim çalışmıyor derim

Edit: Akü koltuğun altında onla uğraşmaya gerek yok

hocam düğünde 100 tl gibi birşey takarsınız bence.
    bunun yerine yukardaki arkadaşlar yazmış iyide yazmışlar...
    gidin onlara araç kiralayın. düğün aracınız benden olsun diyin düğündede para takmanızada gerek kalmaz.
    aynı hesaba gelir. kafanız ağrımaz. aracınıza birşey olmaz.

Israr ederlerse öyle yapmayı düşünüyorm...

• Taki ayri birseydir, edilen hizmet unutulur taki unutulmaz. kendileri bulsun kiralik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Taki ayri birseydir, edilen hizmet unutulur taki unutulmaz. kendileri bulsun kiralik

Diyorum ya Rent a Car tanıdık çok. İstese kapısının önüne şimdi şoförlü-şoförsüz gönderebilirim...
  • Anlıyorum hocam sizi kimse arabasını vermek istemez bende vermezdim..Öyle kolaymı araba alınıyor ? Sen ver arabayı şöförleride sen ol en kolay yolu
  • quote:

Taki ayri birseydir, edilen hizmet unutulur taki unutulmaz. kendileri bulsun kiralik

öyle adamların takılan takıyı hatırlayacaklarını nerden çıkarıyorsunuz ? =) xD :D

Adamlar yolda görür görmez arabaya iyi bak gelin arabası edecez demişler.
    emin ol bu adamın arabasıyla kazada yapsalar, içleri cızlamaz senin araçda sorun vardı der geçerler.

Konuyu açan arkadaşın aile - komşu - tanıdık ilişkileri bozulmasn diye öyle yazdım.
  • Verip de kötü olmaktansa vermeyip kötü olmayı tercih ederim. Heleki düğün işi için hiç verilmez. Çoluk çocuk önünü kesecek, para vermeyince arabaya tekme atacak. Mercedes bu her yerde dikkat çeker, herkes kıskanır. Birisi gelir gıcıklığına arabaya zarar verir, hasarı görürsün adam ben yapmadım, aldığımda yok muydu o deyip üste çıkar, iyice gıcık olursun....
    Uyduruk bir bahane bulup sav gitsin. Düğüne 1 gün kala da söyleme tabi, önceden söyle o da başının çaresine baksın... Ne şiş yansın ne kebap...
  • Niye bu kadar sıkıntı ettiniz hocam, "vermiyorum-vermiyoruz" deyin geçin, ki zaten pek hazetmediğiniz bir tanıdığınız sanırım; ayrıca bir arabayı vermeyince arkadaşlığı bitirecek-küseceklerse onlarla dostluğu kesmek en hayırlısı olur zaten, bu tip insanlara uyuz; ben arkadaşlarım birşey istediğinde verebileceğim birşey değilse açık açık söylüyorum "veremem" diye, niye derlerse de "malım kıymetli" deyip geçiyorum varsın arkandan konuşsunlar-gerçek dost konuşmaz- (ki öyle önem de vermem eşyaya ama verilecek şey var verilmeyecek şey var, otomobil de bunlardan biri, ondan sonra fatmagüle dönüyor araba...) bu güne kadar ters tepki veren de olmadı...
  • quote:

Aracı bi aile dostumuz gelin arabası için kullanalım dediler sesimizi çıkarmadık. Geçen gün yolda adamın oğlunu gördüm arabaya iyi bak onu gelin arabası yapıcaz diyor. Ben kesin birşey demeden bunlar başlamış gelin arabamız hazır diye millete yaymışlar. Ben aracı kesinlikle vermek istemiyorum. Arabayı alıcaklar süsletecekler, gelini alacak konvoy yapacak. Hiç sevmediğim birşey konvoy. Biri bi fren yapsa hepsi gider araçların. Hadi onu geçtim diyelim. Arabayı sürecek olan adamın şahini var bunu sürebilmesi biraz zorlayacak. Geçen hafta anneme araba bozuldu dedirttim. Ne yapmamı önerirsiniz? Bu zamana kadar kimseden araba istemedim gerektiği yerde gittim kiraladım, istenmesini de sevmiyorum...

Edit: Biz nasıl geleceğiz dediğimizde bişi olmaz gelirsiniz dediler. Adam kendi arabasını da vermiyor bize. İnanın nefret etmeye başladım bu adamdan

En başta sesini çıkarmaman hata! Sen ses çıkarmayınca yüz bulmuşlar sana kösüyorlar. Kabahat senin. Bu noktadan sonra kusura bakma arkadaş ben sana arabayı veriririm demedim ki diyerek işin içinden çıkabilmen çok zor. Hadi dedin diyelim piuuu çıkaracakları lafları hayal bile edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediseven

Verip de kötü olmaktansa vermeyip kötü olmayı tercih ederim. Heleki düğün işi için hiç verilmez. Çoluk çocuk önünü kesecek, para vermeyince arabaya tekme atacak. Mercedes bu her yerde dikkat çeker, herkes kıskanır. Birisi gelir gıcıklığına arabaya zarar verir, hasarı görürsün adam ben yapmadım, aldığımda yok muydu o deyip üste çıkar, iyice gıcık olursun....
    Uyduruk bir bahane bulup sav gitsin. Düğüne 1 gün kala da söyleme tabi, önceden söyle o da başının çaresine baksın... Ne şiş yansın ne kebap...

Düğün Eylül'de taaa geçen ay anneme dedirttim beyni bozulmuş diye... Yani başınızın çaresine bakın der gibi...
  • Yapılan iyilik ve yardımım gizli olanı makbuldur derler. Gerçekten doğru. Bugün bana birisi iyilik yaptıysa yarın ben onun istediğini yapmak zorunda değilim. Ama yapmazsam da ismimin başına "nankör" sıfatını hemen eklerler... O yüzden birilerine açık olarak iyilik ve yardım yapmayı ve başka birisinden iyilik ve yardımı kabul etmem.
  • quote:

Aracı bi aile dostumuz gelin arabası için kullanalım dediler sesimizi çıkarmadık. Geçen gün yolda adamın oğlunu gördüm arabaya iyi bak onu gelin arabası yapıcaz diyor. Ben kesin birşey demeden bunlar başlamış gelin arabamız hazır diye millete yaymışlar. Ben aracı kesinlikle vermek istemiyorum. Arabayı alıcaklar süsletecekler, gelini alacak konvoy yapacak. Hiç sevmediğim birşey konvoy. Biri bi fren yapsa hepsi gider araçların. Hadi onu geçtim diyelim. Arabayı sürecek olan adamın şahini var bunu sürebilmesi biraz zorlayacak. Geçen hafta anneme araba bozuldu dedirttim. Ne yapmamı önerirsiniz? Bu zamana kadar kimseden araba istemedim gerektiği yerde gittim kiraladım, istenmesini de sevmiyorum...

Edit: Biz nasıl geleceğiz dediğimizde bişi olmaz gelirsiniz dediler. Adam kendi arabasını da vermiyor bize. İnanın nefret etmeye başladım bu adamdan

bence arabayı boz servise yollat düğünden 2-3 gün önce

• quote:

Verip de kötü olmaktansa vermeyip kötü olmayı tercih ederim. Heleki düğün işi için hiç verilmez. Çoluk çocuk önünü kesecek, para vermeyince arabaya tekme atacak. Mercedes bu her yerde dikkat çeker, herkes kıskanır. Birisi gelir gıcıklığına arabaya zarar verir, hasarı görürsün adam ben yapmadım, aldığımda yok muydu o deyip üste çıkar, iyice gıcık olursun....

Hocam sende 2014 model gibi konuşmuşsun Eski kasa aracı Dış kasalar gelişti artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

quote:

En başta sesini çıkarmaman hata! Sen ses çıkarmayınca yüz bulmuşlar sana kösüyorlar. Kabahat senin. Bu noktadan sonra kusura bakma arkadaş ben sana arabayı veriririm demedim ki diyerek işin içinden çıkabilmen çok zor. Hadi dedin diyelim piuuu çıkaracakları lafları hayal bile edemiyorum.

Aman yaa çıkarsınlar. Düğünden sonra yine binip gezecem

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

quote:

Hocam sende 2014 model gibi konuşmuşsun Eski kasa aracı Dış kasalar gelişti artık.

Arabayı görsen böyle demezsin Sedef siyah-yeşil-mor boya var

• Aman sakın arabanızı vermeyin. Aynı olay benim başıma geldi, ben vermedim. Veren kişinin arabasını pert ettiler ve utanmadan arabanın kaskosundan yaptırttılar. Şimdi arabayı aldıkları kişiyle konuşmuyorlar, benle araları gayet iyi. Durumun en kötü tarafı trafik cezası bile yeseler ruhsat ve plakaya geleceğinden siz ödemek durumunda kalacaksınız. Lanet olsun diyip gidin 100 tl'ye araç kiralayın. Takıdan kurtulmuş olursunuz ve gönlünüz rahat olur...
  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    Öyle deme, onu bulamayan da var
    Abicim eski de olsa her Mercedes'in kendine göre bir endamı, asaleti var şimdi... Eski kasa E 200'ler zamanında başımızın tacıydı, bana göre hala en baba Mersolardan birisidir, o ayrı mesele...

Neyse, eşeği sağlam yere bağla kaçmasın.
  • quote:

Öyle deme, onu bulamayan da var
    Abicim eski de olsa her Mercedes'in kendine göre bir endamı, asaleti var şimdi... Eski kasa E 200'ler zamanında başımızın tacıydı, bana göre hala en baba Mersolardan birisidir, o ayrı mesele...

Neyse, eşeği sağlam yere bağla kaçmasın.

Sedef boya var orijinal. Böylesi zor bulunur hocam

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.