Şimdi Ara

Arabayı ödünç vermek (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
2
Favori
13.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rengi Altın Sarısı de öleyim be
  • araç kiralayın kesinlikle bendede kurban bayramında akrabalarım ankaraya kurban kesmeye gitmişlerdi yol 4 saatlik yol etleri kesip benim arabaya koyup getirmeye çaşlışıyorlardı siz düşünün 4 saatte o etler arabanın içinde nasıl bir koku bırakır mezbağa gibi kokar arabanın içi , kesinlikle arabanızı kimseye emanet etmeyiniz
  • Araba verme işi nedir yaf bi bizim cahil toplumda var sanırım,hani millettede nasıl bi güven var anlamıyorum ya ne kadar usta olursan ol hadi karşıdan geldi araba vurdu hem sana yazık hem arabaya yazık hemde bunun hesabını nasıl vereceksin valla ben direk restimi çekiyorum kimse kusura bakmasın benim helal paramla aldığım arabam tüm dostlarımdan önemli bana utku araba bizden önemlimi dedikleri zaman önemli gardaş diyip kestririp atıyorum direk.
  • darkcald kullanıcısına yanıt
    2010 tiguan tabiki sıfır aracın içine etmeye gerek yok hem zaten tiguan daha gösterişli daha yakışır
  • Çok yakınsanız Sen şöförleri ol hocam ? Birde çok sert arkadaşlarr var vermem etmem aynen zevk için verilmez, Ben küçükken hastayken dayım arabasını vermemiş bizimkilere hastaneye gitcez böyle insanlarda var... Sizde öyle olmayın aman Sözüm sana değil hocam örnek verdim sadece burda arabasına çok tutkulu arkadaşlar için söyledim yoksa düğün maç vs. bende vermezdim.
  • Mal sizin hocam, burdan demek daha kolay vermiyorum deyin gitsin zaten sevmediğiniz bir insanmış, arabanın başına bir şey geldiğinde canın sağ olsun diyecek kadar hatrı yoksa vermeyin, araç sizin sonuçta.
  • Bendende istediler. Kendim kullanmak şartıyla kabul ettim bitti gitti
  • Gelin arabası için fiyakalı otomobil istiyor ve kiralayacak parası yoksa evlenmesin kardeşim. Cebinde 5000tl'si olan evlenmeye kalkıyor!
  • Vermemek daha doğru. Kırılan kırılsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk istediklerinde neden kesin ve net olarak VERMEYECEĞİNİZİ söylemediniz ? Şimdi karın ağrısı çekip kıvırmanın alemi varmı ? Git adamın yüzüne arabayı vermeyeceğinizi söyleyin, hem siz hemde o rahatlasın...!
  • Benim arabam yok. Olsa da pahalı bir arabam olamaz sanırım. Ancak; arabam olsa ve bu şekilde bir teklif gelse ben de kabul etmem. Hele ki; daha önce arabamı alıp da "sizin araba da bozukmuş" diye bozup gelen birinin isteğini hiç kabul etmem. Adam vermek istemiyor, haklı da... Üstelik emr-i vaki değil araba; cep telefonumu isteyen olsa yine vermem. Kime verilir ? Çok yakın arkadaştır, lafı olmaz. Çok sevdiğin birisidir, lafı olmaz. Çok yakın akrabadır, lafı olmaz. Ama burada tamamen sevilmeyen bir uzak akraba/tanıdık söz konusu.

Para kolay kazanılmıyor. 1 saatlik gösteriş için o arabaya 5-6 aylık maaş kadar masraf çıkabilir. Vermemek konusunda da açık olunması gerekir. "Ben vermek istemiyorum" demek en doğrusu...
  • Kesinlikle vermeyin . Zamanında çok yakın bir abimde aynı bu sebepten dolayı kendi fiat tempra sxa aracını akrabasına vermişti . 4 gün sonra aracı mahvetmişler . Aracı hurdaya götürmek zorunda kalıp kaç yıl arabasız gezdi ortalıkta . Antalya gibi bir şehirde rent a carcı dolu en lüks araç bile en fazla 200-250 lira . Hocam sizde veremem işim var veya aracı eski sanayiye götürdüm deyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçKutusundakiDelik

quote:

Orijinalden alıntı: Man55

quote:

Orijinalden alıntı: UçKutusundakiDelik

quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

Verecegin gun arabanin kutup basini sok. Aha calismiyor servise gidecek de. Ayni gun gelin arabasi arasin bulsun perisan olsun

Abartmaya gerek yok hocam Mercedes sağolsun yakıt kilidi kumandada. Kitlerim çalışmıyor derim

Edit: Akü koltuğun altında onla uğraşmaya gerek yok

hocam düğünde 100 tl gibi birşey takarsınız bence.
    bunun yerine yukardaki arkadaşlar yazmış iyide yazmışlar...
    gidin onlara araç kiralayın. düğün aracınız benden olsun diyin düğündede para takmanızada gerek kalmaz.
    aynı hesaba gelir. kafanız ağrımaz. aracınıza birşey olmaz.

Israr ederlerse öyle yapmayı düşünüyorm...

"Şu siyahlıya bak herkes taktı bi o takmadı"

Teyzelerin dilinden düşmezsin

• mersedese biniyosun cimrilik yapma yok şu masraf gider bu gider. bi hayrın dokunsun böyle hayırlı bir işe
  • Aracın oksijen beyni arızalandığı için servise veridm deyip iki gün serviste ayağı yapın bence. İki günde başka bir yere parkedersiniz görünmez olur biter. ama bence bunu biraz erken yapın ki onlarda mağdur olmasın..Arabayı alacak adam pintinin biri ama biz hala arabayı isteyen adamı düşünüyoruz. Ne garip milletiz yahu arkadaş ((:
  • araba sahibinin kusursuz sorumuluğu vardır. Kaza falan olursa çok sıkıntı çekilir.
  • Valla bende enişteye bugün verdim arabamı 3 günlüğüne tatile gittiler. enişte acemi kardeşim acemi inşallah kazasız belasız gider gelirler. böyle durumlarda hep cana geleceğine mala gelsin derim ben. sonuçta sevdiğim birine yardım etmek beni mutlu eder.
  • ''Geçen gün yolda adamın oğlunu gördüm arabaya iyi bak onu gelin arabası yapıcaz diyor.'' şu cümleden sonra karşındakilerin kafa yapısı duruşu davranışı ve halk arasında bulaşık, çamur denilen insanlardan olduğu anlaşılıyor
  • Konuyu açan çok bariz troll.

Araba kimin üzerinde ise arabayla ne yapılacağına da o karar verir. Akrabasına verir vermez kime ne, ister gider benzin döker yakar arabayı, ister uçurumdan aşağı atar.

Benim için eğer araç standart bir araba ise, hiç çekinmem veririm kimin ihtiyacı var ise, ama yok araç modifiyeli, üzerinde masraf yapılmış ise sittin sene alamazsın anahtarı benden.
  • aile işine karışmak istemem ama açıkça konuşun
    size emrivaki yaparken çekinmeyen birine sizde doğruyu söylmekten çekinmeyin
    sonrasımı küserse küssün siz doğruyu yaptıysanız gerisini başkaları düşünsün
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.