< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 23 Nisan 2021; 21:35:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabayi sattim. (3. sayfa)

-
-
Güzel araç. Bunun içi taba olanlara bayılıyorum. Ama benim için avant olacak, başka yolu yok...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Arabada herhangi bir problem yoktu. Sadece artik hevesimi aldim sanki, sabahlari bindigimde eskisi kadar heyecan duymamaya basladigimi farkettim. Bir de önden artik biraz demode durmaya başladi. Yoksa profilden ve arkadan halen kusursuz...
Alıntıları GösterÇok iyi bilirim bu duyguyu. 2 yıl önce sattım 97 model 2.2 Prelude'umu. 80 küsur bin km'de idi. 2 yıl kadar kaldı bende. Hevesimi aldım. Koyu yeşil yerine mavi ya da kırmızı olsa biraz daha dururdu herhalde.
Bir de ezelden beridir HB veya SW önceliğim olmuştur. Hatta sedanları bile (ebatlarından ve bagaj şeklinden dolayı) kullanışsız bulduğum için hiç sedan bile almamışken gidip D sınıfı Accord'un coupe'si sayılan Prelude aldığım için de kendimle çelişmiştim. Velhasıl kelam, keyif amaçlı, çok temiz, oynanmamış ve de manuel olması kaydıyla EG-EF-EK kasa Civic hb alabilirim bir gün.
-
Aynen bej ya da taba olucak. Siyahta kendini gostermiyor araç. Diğer iki renk daha elegant.quote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassic
Güzel araç. Bunun içi taba olanlara bayılıyorum. Ama benim için avant olacak, başka yolu yok...
Bende benim Clio'yu satmaya çalışıyorum. Bakalım hayırlısıyla satılırsa 2008 düşünüyorum.
-
Bu aracı düşünüyorsan ön panjuruda değişmiş quattro yazısı yok orjinalinde olur yazı , bende alırken baya taba kovaladım aradım ama denk gelmedi taba çok iyi duruyor cidden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassic
Yıllar önce (clintonlu güzel yıllar) abd’de öğrenciydim. Uzun süre chevy celebrity vardı v6 motorlu. Kısa sürelerle v6 buick ve v8 caprice sahibi de oldum. Arada japonlar da oldu tabi. O zamanlar çabuk geçti amerikanların yeterince zevkine varamadan geldik güzel ülkeme önce 1.6 atmosferik son 10 senedir de fındık turbolarla idare ediyoruz. Malum ülke şartları.
Alıntıları Gösterbuick de özellikle 97 park avenue hastasıyım, cadillac konforunu makul fiyata sunan araba diyor amerikalılar. çok şanslısın dostum.
-
hayırlı olsun. seni bundan sonra 740-750 keser artık.
-
Yok modeli gostermek için koydum. İkk etapta sahibinden kovaliycam. Galeri son çare.quote:
Orijinalden alıntı: Canbey96
Bu aracı düşünüyorsan ön panjuruda değişmiş quattro yazısı yok orjinalinde olur yazı , bende alırken baya taba kovaladım aradım ama denk gelmedi taba çok iyi duruyor cidden
Zaman varsa uyguna aradığın denk gelir umarım,ben siteye resmen takılı kaldim aldığım aracin ilanı gece 1 de ilana düştü gece mesajla anlaştık sabah 10'da noterdeydik hayırlısı olsun artık senin için 8 yıl makyajsızina yaklaşık 9 aydırda makyajlısına biniyorum tavsiye ederim
Müdür ülkede şartlar artık f segment için uygun değil maalesef. Hem işletmesi çok masraflı hem de şu kriz ortaminda artık aşırı dikkat çekiyor. Uygun değil.quote:
Orijinalden alıntı: texjrwillerjrhayırlı olsun. seni bundan sonra 740-750 keser artık.
Güncel bir e segmentle devam edicem yola. Onda sıkıntı olmaz sokakta zibil gibi heryerde var.
Sen hangi modelini aldin? Dizel sanirim seninki.quote:
Zaman varsa uyguna aradığın denk gelir umarım,ben siteye resmen takılı kaldim aldığım aracin ilanı gece 1 de ilana düştü gece mesajla anlaştık sabah 10'da noterdeydik hayırlısı olsun artık senin için 8 yıl makyajsızina yaklaşık 9 aydırda makyajlısına biniyorum tavsiye ederim
ben ülke şartlarını değil sana yakışacak olanı düşündüm dostum. yeni alacağın aracınla kazasız günler dilerim.
-
8 sene 2012 3.0 tdi quattro kullandım senin gibi arkadaşın yoğun istegine karşılık ağızdan laf çıktı piyasanın 20 bin üstüne fiyat çekmeme rağmen aldı gitti sıfır superb aldım uyguna veriyodu bayi tanıdık diye aldım 4 ay dayanabildik hantallığına ardinda makyajli dizel aldım 9 ay önce
quote:
Orijinalden alıntı: texjrwillerjrbuick de özellikle 97 park avenue hastasıyım, cadillac konforunu makul fiyata sunan araba diyor amerikalılar. çok şanslısın dostum.
Alıntıları Göstereyvallah.. park avenue'nin ultrası olursa tadından yenmez...
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-buick-amerikan-heveslisine-871250348/detay
şu fiyatlara bak, kafayı yediklerinin göstergesi, adam utanmadan cadillac fiyatına buick satmaya çalışıyor.
-
bu aracı uzun süredir görüyorum sanki ilanlarda..geçen sene bu araçlar 100-150 arası idi bu yıl uçtular maalesef. direksiz 8 otomatik '64 impalalar neredeyse bir milyona dayandı 500ün altında kalmadı...
bir de adı lazım değil bir galerici bütün klasikleri toplayıp 3-5 katına satıyor son 2 senedir. piyasayı acayip yükseltti...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 23 Nisan 2021; 23:18:36 > -
Eyvallah sağolasin. Yakıştırman için ayrica teşekkürler...quote:
Orijinalden alıntı: texjrwillerjrben ülke şartlarını değil sana yakışacak olanı düşündüm dostum. yeni alacağın aracınla kazasız günler dilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassicbu aracı uzun süredir görüyorum sanki ilanlarda..geçen sene bu araçlar 100-150 arası idi bu yıl uçtular maalesef. direksiz 8 otomatik '64 impalalar neredeyse bir milyona dayandı 500ün altında kalmadı...
bir de adı lazım değil bir galerici bütün klasikleri toplayıp 3-5 katına satıyor son 2 senedir. piyasayı acayip yükseltti...
sorma, 97-99 tahoe yada 98-00 navigator alma düşüncem vardı, fiyatları öyle uçurdular ki. ha keza land cruiser sahipleri sanki araba değil altın satıyorlar. ikinci el land cruiserler range roverlerden pahalı.
-
Güle güle bin. Valla cidden karizma araç ya. Alıcı gözle bakinca daha da farkettim şimdi.quote:
8 sene 2012 3.0 tdi quattro kullandım senin gibi arkadaşın yoğun istegine karşılık ağızdan laf çıktı piyasanın 20 bin üstüne fiyat çekmeme rağmen aldı gitti sıfır superb aldım uyguna veriyodu bayi tanıdık diye aldım 4 ay dayanabildik hantallığına ardinda makyajli dizel aldım 9 ay önce
Ben zaten köşeli, keskin ve net hatlı sedan hastasiyim. A6 tam da öyle tuğla gibi arabaGüncel e serisi mesela zerre hitap etmiyor bana. Hatları çok oval hele arka form rezalet. Bentley havasi vermeye çalışmışlar lakin çok eğreti ve çakma duruyor. Makyajda gelen stoplarla da iyice rezil ettiler zaten arabayı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X