< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabayi sattim.

-
-
Hayırlı olsun. Araç nedir? Kaça gitti? -
2003 S500L. 240 a verdim bakalim.quote:
Orijinalden alıntı: sahin1001
Hayırlı olsun. Araç nedir? Kaça gitti?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de satmayı düşünüyorum. Her araç gibi benimkinin de piyasası yükselmiş ama bunu sattığım zaman alabileceğim araçların hiçbiri beni tatmin edemez. Bir de ben Clio Polo veya 208'e 200 bin civarı vermeyi kabullenemedim sanırım kabullenemeyeceğim.
1-2 ilan bakıp hahahaha hadi lan deyip çıkıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 23 Nisan 2021; 19:53:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
2003 S500L. 240 a verdim bakalim.
Alıntıları GösterKaç km deydi, sıkıntısı sorunu var mıydı?
Eğer yürütme masrafları rahatsız etmiyorduysa, arabadan memnunduysaniz, paranın başka bir yeri yoksa, gönlünüzde başka bir arac yoksa, hemen arayın dostunuzu ben bir hata yaptım diyin, razı gelirse vazgeçin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hacı ne ettin yaa? Satılır mı o makine?
Ne gelcek yerine? Upgrade mi downsizing mi olacak?
Bende o cesaret yok
Niyetleniyorum ama son anda vazgeçiyorum
Hayırlısı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yerine ne gelecek peki
quote:
Orijinalden alıntı: otomobilci_xKaç km deydi, sıkıntısı sorunu var mıydı?
Eğer yürütme masrafları rahatsız etmiyorduysa, arabadan memnunduysaniz, paranın başka bir yeri yoksa, gönlünüzde başka bir arac yoksa, hemen arayın dostunuzu ben bir hata yaptım diyin, razı gelirse vazgeçin derim.
Alıntıları Göster21 Nisanda, yani daha 2 gün önce başka bir konuda kendisiyle yazışmamızda şunları yazmıştı
:
"Yiyici pavyon karisinin araba versiyonu olarak görebilirsin
Her marşa bastığında cayır cayır dolar yakiyor
Fed bu kadar dolar yakmadi anasini satayim"
-
Hayırlı olsun hocam. Umarım pişman olmazsın. Ben geriye dönüp bakınca; bazı arabaları zamanından erken satmışım diyorum.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 2321 Nisanda, yani daha 2 gün önce başka bir konuda kendisiyle yazışmamızda şunları yazmıştı
:
Alıntıları Göster😁
Bir arkadaşım var para kaybettiği her durumda kendini rahatlatmak için "farz etki bu gece pavyonda yedik" der.
Bize de daha pavyonda para yemek nasip olmadı hocam, inşallah bundan sonra bu şerefe (araba versiyonu😀) biz de nail oluruz😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 23 Nisan 2021; 20:22:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla hangi arabayi satarsan sat üzerine ekleme yapmadan hicbisey alamiyorsun zaten su ortamda. Uzerine ekleme yapacak durumun yoksa hiç satma zaten derim. Emin ol sattigindan daha iyisini alamayacaksin.quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Ben de satmayı düşünüyorum. Her araç gibi benimkinin de piyasası yükselmiş ama bunu sattığım zaman alabileceğim araçların hiçbiri beni tatmin edemez. Bir de ben Clio Polo veya 208'e 200 bin civarı vermeyi kabullenemedim sanırım kabullenemeyeceğim.
1-2 ilan bakıp hahahaha hadi lan deyip çıkıyorum.
Hayırlı olsun, S gibi S'e elveda demek... S80 4.4 V8 denenebilir, Amerikanvari gürül gürül V8
Hacı bende turbolanacam benim neyim eksikquote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassic
Hacı ne ettin yaa? Satılır mı o makine?
Ne gelcek yerine? Upgrade mi downsizing mi olacak?Çağa ayak uydurmak ilazım.
Yakışır...
Ne var aklında?
Bak ben amerikanlardan sonra fındık turbolara geçtim, sen yapma benim yaptığımı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 23 Nisan 2021; 20:29:9 >
W221 geliyodur umarım
300'e satmam makine gibi makine.
quote:
Orijinalden alıntı: CapriceClassic
Yakışır...
Ne var aklında?
Bak ben amerikanlardan sonra fındık turbolara geçtim, sen yapma benim yaptığımı...Hangi amerikan vardı sende?
-
Hahahhaaha arkadas ne adamsin yaquote:
Orijinalden alıntı: haluk 2321 Nisanda, yani daha 2 gün önce başka bir konuda kendisiyle yazışmamızda şunları yazmıştı
:
Alıntıları Göster
E dogruya dogru, kaskosu, sigortasi, vergisi ve 19-20lt lerde gezen ortalamasiyla cep yakan bir araçama keyif araci ve keyfin pazarlığı olmaz bilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Valla hangi arabayi satarsan sat üzerine ekleme yapmadan hicbisey alamiyorsun zaten su ortamda. Uzerine ekleme yapacak durumun yoksa hiç satma zaten derim. Emin ol sattigindan daha iyisini alamayacaksin.
|
21 Nisanda, yani daha 2 gün önce başka bir konuda kendisiyle yazışmamızda şunları yazmıştı "Yiyici pavyon karisinin araba versiyonu olarak görebilirsin Her marşa bastığında cayır cayır dolar yakiyor Fed bu kadar dolar yakmadi anasini satayim"
|
Benzer içerikler
- dizel motor sesi azaltma
- range rover evoque kronik sorunlar
- yağ çarşısı
- fluence kapı kilidi resetleme
- yağ çubuğundan yağ atması normal mi
- google haritalar radar
- dfsk kullanıcı yorumları
- nissan qashqai e-power fiyat
- suzuki jimny 5 kapı fiyat
- renault 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X