< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabayi sattim. (5. sayfa)

-
-
valla biri bunu bana hediye etse içinde uyurum
içi de dışı da mikemmel.
-
2001 S500 bende de vardı. Hatta rengi de mordu. 3 ay dayanabildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 24 Nisan 2021; 15:22:51 > -
Hadi bakalım hayırlısı olsun.
Başlangıcı olan her şeyin bir de sonu oluyor.
-
he 10 sene para biriktirsen alamazsın artık...Yeni araba hikaye oldu.İkinci ya da 10'uncu el fark etmez.Sıfır araç türkiyede benim bildiğim bi siyasetçilerin bi de üst düzey para kıran-ezen sözde memurların var 😪🥱 Doktorlar bile 5'inci el alıyo.
-
Hayırlı olsun gitmiş küheylan gerçi düşündüğün a6 2.0 tfsi da süper araba. Ne alırsan Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal_55 -- 26 Nisan 2021; 2:47:55 > -
Meslek nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlısı olsun hocam doğru bir seçim yapacağından eminim gelenle gideni aratmazsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23Çok iyi bilirim bu duyguyu. 2 yıl önce sattım 97 model 2.2 Prelude'umu. 80 küsur bin km'de idi. 2 yıl kadar kaldı bende. Hevesimi aldım. Koyu yeşil yerine mavi ya da kırmızı olsa biraz daha dururdu herhalde.
Bir de ezelden beridir HB veya SW önceliğim olmuştur. Hatta sedanları bile (ebatlarından ve bagaj şeklinden dolayı) kullanışsız bulduğum için hiç sedan bile almamışken gidip D sınıfı Accord'un coupe'si sayılan Prelude aldığım için de kendimle çelişmiştim. Velhasıl kelam, keyif amaçlı, çok temiz, oynanmamış ve de manuel olması kaydıyla EG-EF-EK kasa Civic hb alabilirim bir gün.
Alıntıları GösterAhh be hocam Prelude satılır mı hiç... Korkum olmasa aracımı sattığımda G4 alacağım da kardeşim korkutuyor sürekli. 4ws sistemi çalışan bir Prelude bence şu piyasada ulaşılabilir araçlar arasından en zevk alınabilecek araçtır.
-
Eski üyeler toplanmış
-
hayırlısı olsun;
alan kişi şanslıymış..umarım sizde gönlünüze yatan, iyi bir araç bulursunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Hahahhaaha arkadas ne adamsin ya
E dogruya dogru, kaskosu, sigortasi, vergisi ve 19-20lt lerde gezen ortalamasiyla cep yakan bir araçama keyif araci ve keyfin pazarlığı olmaz bilirsin
Alıntıları Gösterhayırlı olsun bir mercedes hayranı olarak soldaki nick resminize bir bakmam yetti..(
w 124,w 210 kasa mercedesleri kullanan biri olarak
son aldığımız c 220 cdi sadece seri ve güçlü idi keyifli değildi.
c200 d ise tam bir fiyasko..(
ona mercedes bile diyemedik.
-
Simdiden hayırlı olsun yeni aracınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolasin daha iyisi senin olsun Celal kardeşim.quote:
Orijinalden alıntı: celal_55Hayırlı olsun gitmiş küheylan gerçi düşündüğün a6 2.0 tfsi da süper araba. Ne alırsan Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Finans.quote:
Orijinalden alıntı: defiant82Meslek nedir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X