< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabayı sürttüm (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Plastik aksam boyatin geçin , değer kaybı oluşturmaz zaten. çok yerinde yırtıklar var ne yaparsanız yapın olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir pasta cila çekin. Hasar durumuna bakın. Eğer çok fazlaysa boyatın geçin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tampondan hiçbirşey olmaz takma kafana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tampon sıkıntı olmaz boyat gitsin işe bu yüzden ben kendi arabamı başkasına hayatta kullandırmam.
-
araç nedir
-
Leon
Kaskoların hasarsızlığı bozmadan mini onarım olayları var, sigortacınızla bi görüşün. Plastik aksamın komple boyanması bile sorun teşkil etmez. Adı üstünde, tampon. Araca gelecek hasarlarda tampon görevi görüyor, isterse 10 kere değişsin, araca hasar gelmediyse sorun olmaz. Ekspertiz raporlarında plastik aksam olarak yazılır, boyalı olup olmadığına bakılmaz bile.
-
Gecmiş olsun, kalp kırmaya değmez bir hasar, allah beterinden korusun hocam. Pratik yapmak isterse surucu kursunda direksiyon dersi almasini tavsiye ederim hocam
Çizik göçük mini onarım gibi işlemlerde yetkili servise gitmeyin, servis mantıgı bellidir, ince işçiliklere bakmıyorlar, baksalar dahi dışarda anlatıgı yere yaptırıyorlar.
Dolayısıyla ince işçilik gerektiren durumlarda, dışarda yaptırın her yerde yaptırın demiyorum işçiliği iyi olan , profesyonel yerlerde yaptırın.
Pasta cila ile gidecebilecek durumda, boya kalkmaların rutuş yapın gecin. Çok iyi olsun derseniz avuç içi kadar dalmaçya seklinde lokal olur, çok kimse yanaşmaz, tamponu yarın boyar gecer.
Kaskosuz değildir heralde araç. Kaskonun da mini onarımı vardır. Autoking veya RS gibi bir onarım merkezinde plastik aksam boyası yaptırır geçersin. Dert ettiğin şeye bak.
Mini onarım (bir kaç sigorta firması haricinde) hasar kaydı olarak işlenmiyor.
Bi de sıfır aracı Nexen lastikle mi verdiler öyle. Rezillik. Conti veya Michelin ile geliyor diye biliyorum hep.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 16 Haziran 2021; 9:13:43 > -
Rutus kurtarmaz gibi.komple soktur boyat.plastik aksam sonucta.
quote:
Orijinalden alıntı: theoneking
Hocam valla kendisi çok üzgün bende kızdım biraz ama cana geleceğine mala gelsin o sürtmese biri gelipte çarpabilirde araca :)Yaptırırsın ertesi gün yine sürter.
Bu haliyle gezsin biraz. Nazarık olsun.
Bir de pasta ile sil bakalım ne kadar açılacak.
-
Kaskoda mini onarım klozu varsa oraya başvurun hallederler geçmiş olsun. Eğer ki süremeyecek gibiyse kardeşinizi tembihleyin iki aracın arasına aracı park etmesin. Boş veya daha geniş yerleri kullansın.
Bu rötuş olayını hangi cahil çıkardı ya insanlar neredeyse pert arabaya rötuş olur mu diye soracak. Hocam bırak rötuşu bazı yerler zımpara+macun bile isteyecek şu durumda. Plastik parçada boyaya bakılmaz hiç kafana takma git yaptır güzelce rötuş falan yalan işler. Ancak taş sekmesine rötuş yapılır ki o bile belli olur takıntılı adamı memnun etmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
önce pasta cila dene hocam. baktın içine sinmedi ver sanayiye hasarlı kısmı boyat, hiç mini onarım vsvs işlere girme. cüzi bi miktar çıkar cebinden ve hasar kaydı kuyduyla uğraşmazsın.(tecrübeyle sabit)
edit: mini onarımda hasar kaydı açılmaz diyen olacaktır illa, firmadan firmaya ve hatta boyacıdan boyacıya bile değişiyor o işler. Neova bi mini onarımla bana neler etti nası kurtuldum bi ben biliyorum bi Allah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadeceilker -- 16 Haziran 2021; 15:10:2 > -
sadece tamponsa hıc sorun etme mıs gıbı yaparlar nerede ıstersen orda yaptır. bence bılınen bır kaportacıya gıt orda 300 400 neyse ver tertemız yapsın
-
Boyadan önceki çözümleri deneyin.
Muhtemelen pasta cila ve sonrasinda ufak bir iki rötuş iş görecektir. Boyatmaya gerek bile kalmayabilir. Kalan kısımlar da nazarlık olsun.
Böyle gezmek yerine kaskonuz varsa mini onarım yaptırabilirsiniz.
Temiz temiz binersiniz. Tamponlarda olan boya önemsizdir. Canınızı sıkmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X