Şimdi Ara

Arabayi yurtdisinda modifiye ettirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gerek urun cesitliligi gerekse fiyatindan dolayi bunu dusunuyorum.Bulgaristan vs durum ne bilmiyorum ama Almanya belcika vs de olabilir sorun degil.Arabayla yurtdisina ciksam body kit,sport yaylar, jantlar, performans egsoz, cam tavan, belki metalik veya mat boya yaptirabilir miyim.Yaptirdigimda Turkiye'ye dondugumde sorun olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cam tavan nasıl yaptıracaksınız biraz anlatsanıza
  • Modifiye yasak. Yurt içi ya da dışı farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Cam tavan nasıl yaptıracaksınız biraz anlatsanıza

Panoramik cam tavan iste neyini istiyosun?

Neye gore kime gore yasak?Saydiklarimin hicbiri ile ilgili bir yasa yok.Performans egsoz sartlara uygunsa.Ayrica cezaysa ceza kismini ben dusunurum sordugum soruya cevap istiyorum.Laf kalabaligi yapmayin

• Sonradan cam tavan nasıl yapılıyor diyorum.Bilmediğim için soruyorum.Öyle bir yasak yokta basıl yapıyorlar.Oluyorsa ileride Fiat Bravo alır Sky sone yaptırırım belki.

• Buyrun linkteki broşürü inceleyin. Adamlar sunroof dışında baya bildiğin komple cam tavan bile yapıyorlar
    http://www.webasto.com.tr/urunler-ve-pazarlar/oezel-araclar/tr/html/7982.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIP The Rev

quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Cam tavan nasıl yaptıracaksınız biraz anlatsanıza

Panoramik cam tavan iste neyini istiyosun?

Neye gore kime gore yasak?Saydiklarimin hicbiri ile ilgili bir yasa yok.Performans egsoz sartlara uygunsa.Ayrica cezaysa ceza kismini ben dusunurum sordugum soruya cevap istiyorum.Laf kalabaligi yapmayin

Tamam ben laf kalabalığı yapmayayım en iyisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • *President* kullanıcısına yanıt
    Öfken bir şeyi değiştirmez üstad kendini yıpratma boşuna. Her millet hakettiği şekilde yönetilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Öfken bir şeyi değiştirmez üstad kendini yıpratma boşuna. Her millet hakettiği şekilde yönetilir.

Öfkeli değilim ki
  • Önce üslubunu duzelt ondan sonra gel buraya konu aç. Efendi gibi derdini yaz buradakilerde bilgilerini paylaşsinlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Önce üslubunu duzelt ondan sonra gel buraya konu aç. Efendi gibi derdini yaz buradakilerde bilgilerini paylaşsinlar.

Uslubumda sorun yok.Derdimi yazdim gereksiz cevaplar geldi.

• quote:

quote:

Önce üslubunu duzelt ondan sonra gel buraya konu aç. Efendi gibi derdini yaz buradakilerde bilgilerini paylaşsinlar.

Yazmayayım dedim ama olmayacak.

Arkadaşım sana yasak diyoruz, kime göre neye göre bla bla konuşuyosun. Önce bi araştır. Kanuna göre yasak bana göre değil. Kanun senin arabana bir vida takmanı dahi yasaklıyor, ayrıca ruhsata işleme falan işide hikaye işlenemiyor. Dolayısı ile o arabayı modifiye edersen, muayenede sorun yaşarsın, polisle sorun yaşarsın vs. sana yardımcı olmak için yazmıştım yasak diye ama sen yardımcı olacak cevapları değil kendi istediğin türden cevapların yazılmasını bekliyorsun. Aksini kabul etmiyorsun.

Banane ister modifiye yap ister arabayı 3 e böl 3 ayrı araba yap. Modifiye yasaklarıyla boğuşuyoruz, nasıl aşabiliriz diye araştırıyoruz. Ben aracım modifiyeli diye polislerle uğraşmamak için trafiğe çıkmıyorum 1 aydır. Henüz bazı şeyler netleşmeden kendini sıkıntıya sokma diye söyledik ama sana yaranamadık

Ne halin varsa gör

• *President* kullanıcısına yanıt
    Çok dolmussun gec sakinles yahu biraz. Git mambanin yanina biraz o sakinlestitir seni

• quote:

Çok dolmussun gec sakinles yahu biraz. Git mambanin yanina biraz o sakinlestitir seni

25 gündür bir angut amerikalının gönderdiği sigara paketi kadarlık parçam gelmedi onun stresi var biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

25 gündür bir angut amerikalının gönderdiği sigara paketi kadarlık parçam gelmedi onun stresi var biraz

Belliydi bişey oldugu en kisa zamanda gelir umarim

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım sana yasak diyoruz, kime göre neye göre bla bla konuşuyosun. Önce bi araştır. Kanuna göre yasak bana göre değil. Kanun senin arabana bir vida takmanı dahi yasaklıyor, ayrıca ruhsata işleme falan işide hikaye işlenemiyor. Dolayısı ile o arabayı modifiye edersen, muayenede sorun yaşarsın, polisle sorun yaşarsın vs. sana yardımcı olmak için yazmıştım yasak diye ama sen yardımcı olacak cevapları değil kendi istediğin türden cevapların yazılmasını bekliyorsun. Aksini kabul etmiyorsun.

Banane ister modifiye yap ister arabayı 3 e böl 3 ayrı araba yap. Modifiye yasaklarıyla boğuşuyoruz, nasıl aşabiliriz diye araştırıyoruz. Ben aracım modifiyeli diye polislerle uğraşmamak için trafiğe çıkmıyorum 1 aydır. Henüz bazı şeyler netleşmeden kendini sıkıntıya sokma diye söyledik ama sana yaranamadık

Ne halin varsa gör

Abicim hala ayni muhabbet.Bana sadece yapilip yapilamayacagini soyleyin.Ceza isi benim meselem o konuda sorunum yok nedenini ozelden yazdim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne halin varsa gör

Abicim hala ayni muhabbet.Bana sadece yapilip yapilamayacagini soyleyin.Ceza isi benim meselem o konuda sorunum yok nedenini ozelden yazdim

yapılabiliyor yaptırıla bileceini idda eden 1 kişide var forumda pm atarsan linkinşi verebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.