Şimdi Ara

arabayla ege-akdeniz turu planlıyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
44
Favori
180.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bizde arabayla 1 haftalık ege akdeniz turu yaptık istanbuldan hareketle 2400 km sürdü ben forumdan faydalandım umarım faydalı olur kısaca anlatayım
    1.önce çeşmeye gittik ,Çeşme merkezde Köroğlu otel de kaldık.Otel oda kahvaltı 50 tl idi kişi başı.Odası çok küçüktü ama temiz bir oteldi.
    Çeşmede 2 gece kaldık.Şahsi fikrim denizi güzel değildi.İlk gün ılıca da denize girdik .Çok fazla dalga vardı ve çok kalabalıktı; 2.gün altınkum diye bir yer var orada denize girdik deniz çok temizdi dalga da yoktu ama inanılmaz soğuk suyu vardı keyif vermiyordu .Altınkumda ramo beach diye bir yer var orada denize girdik diğer forumlardan okuduğum kadarı ile en uygun yer orasıymış fiyat olarak ama insanı aptal yerine koyacak kadar kazıkçılar.Otopark 5 tl(otoparka aracınızı park etmezi menfaatinize diye yazmışlar utanmadan).şezlong 15 tl duş 1tl tuvalet 1 tl. kabin 1 tl.Dandik çiğ patates kızartması bile 10 tl. herşeyleri para olmuş o gün tiksindim o ortamdan hem denizi soğuk hemde inanılmaz pahalı
    Çeşmede yapılacaklar bana göre;kumrucu şevkide kumru yemek ve sakızlı dondurmanın tadına bakmak.
    2.Çeşmenin kazık ortamından ve soğuk dalgalı denizinden sonra daha güneye gitmeye karar verdik ve marmarise rotayı çizdik.Çeşme marmaris arası 350 km
    Marmarise gelince içmelerde Villamar otelde kaldık kişi başı 35 tl oda kahvaltı.otel biraz eski olmasına rağmen bana göre temizdi ama otel nedense biraz boştu.Neyse ilk gün içmelerden denize girdik,içmelerdeki deniz fena değildi ama biraz yosunluydu.ben çok sevmedim
    ertesi gün İÇMELER den yola çıkarak HİSARÖNÜ-KIZKUMU-ŞELALE-SELİMİYE-BAYIR KÖYÜ-KUMLUBÜK-AMOS-TURUNÇ -İÇMELER rotasını izledik bana göre muhakkak bu rotayı yapın.
    hisarönün denizi mükemmel orada 1.5 saat denize girdik
    şelalede de yüzdük oradaki suda çok iyi(kaynak suyu olmasına rağmen çeşme altınkumdan
    sıcaktı su)
    daha sonra KUMLUBÜK te ve AMOS ta denize girdik.gerçekten su mükemmeldi
    ertesi gün tekne turuna katıldık AMAZON TUR ile ,çok güzel bir ortamdı oda.müzik çalmıyorlar gürültülü ortam yok.Sadece yüzmek için ve kafa dinlemek için.Sahibi Çoşkun diye bir adam.tekne 5 yerde durdu hepside birbirinden güzel yerlerdi (kişi başı 20 tl öğle yemeği dahil)
    ertesi gün araba ile DATÇA ya gitmeye karar verdik.Datçada direkt olarak KNİDOS a gittik.(marmaris-datça 70 km,datça- knidos 30 km, bol virajlı mükemmel manzaralı yol) Knidosdan Datçaya dönerken PALATBÜKÜ ne saptık.Mükemmel bir denizi var tek kelime ile

Daha sonra Datça merkeze 3 km mesafede bulunan KARGI plajında denize girdik.KARGI plajında kargı beach cafe var fiyatları uygun yeni açılmış
    ertesi gün istanbula dönmek için yola çıktık Marmaristen gökova ya doğru giderken Çamlı köyü sapağı var oradan 4km kadar gidince HALİLİN YERİ diye mekan var orada kahvaltı yaptık,Çok güzel bir ortam ve mükemmel bir kahvaltı fiyatlarıda gayet uygun.Halilin yerin den sonra 5 km kadar daha sürünce İNCEKUM diye bir yer var oraya geçtik.Çamlı köyü muhtarlığı işletiyor helal olsun o muhtara orayı 5 yıldızlı otele vermeği için. mükemmel bir koy mükemmel bir deniz.Giriş 5 tl kişi başı.
    dönüştede Susurluktaki Yörsan tesisine uğrayın bence tostu süper:)
    Marmaris ve datçada şezlong,duş,giriş ücreti vs yok.Yediğiniz içtiğiniz şeyin ücretini veriyorsunuz.
    Marmaris ve içmeler kalabalık biraz dışında denize girmek lazım.
    Keşke çeşmeye başlangıçta hiç uğramayıp marmariste daha çok vakit geçirseydim çok kısa sürdü
    yapılacak bir sürü aktivitesi vardı,sedir adası turu-dalyan turu vs gibi
    Acizane girdiğim-gördüğüm en iyi denizler
    1-Çamlı köyündeki İNCEKUM
    2-Datçadaki PALAMUTBÜKÜ
    3-KUMLUBÜK-AMOS

son olarak DATÇAdan badem,bal
    MARMARİSten de bal alın:)

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel15

herkese selamlar;
    bizde arabayla 1 haftalık ege akdeniz turu yaptık istanbuldan hareketle 2400 km sürdü ben forumdan faydalandım umarım faydalı olur kısaca anlatayım
    1.önce çeşmeye gittik ,Çeşme merkezde Köroğlu otel de kaldık.Otel oda kahvaltı 50 tl idi kişi başı.Odası çok küçüktü ama temiz bir oteldi.
    Çeşmede 2 gece kaldık.Şahsi fikrim denizi güzel değildi.İlk gün ılıca da denize girdik .Çok fazla dalga vardı ve çok kalabalıktı; 2.gün altınkum diye bir yer var orada denize girdik deniz çok temizdi dalga da yoktu ama inanılmaz soğuk suyu vardı keyif vermiyordu .Altınkumda ramo beach diye bir yer var orada denize girdik diğer forumlardan okuduğum kadarı ile en uygun yer orasıymış fiyat olarak ama insanı aptal yerine koyacak kadar kazıkçılar.Otopark 5 tl(otoparka aracınızı park etmezi menfaatinize diye yazmışlar utanmadan).şezlong 15 tl duş 1tl tuvalet 1 tl. kabin 1 tl.Dandik çiğ patates kızartması bile 10 tl. herşeyleri para olmuş o gün tiksindim o ortamdan hem denizi soğuk hemde inanılmaz pahalı
    Çeşmede yapılacaklar bana göre;kumrucu şevkide kumru yemek ve sakızlı dondurmanın tadına bakmak.
    2.Çeşmenin kazık ortamından ve soğuk dalgalı denizinden sonra daha güneye gitmeye karar verdik ve marmarise rotayı çizdik.Çeşme marmaris arası 350 km
    Marmarise gelince içmelerde Villamar otelde kaldık kişi başı 35 tl oda kahvaltı.otel biraz eski olmasına rağmen bana göre temizdi ama otel nedense biraz boştu.Neyse ilk gün içmelerden denize girdik,içmelerdeki deniz fena değildi ama biraz yosunluydu.ben çok sevmedim
    ertesi gün İÇMELER den yola çıkarak HİSARÖNÜ-KIZKUMU-ŞELALE-SELİMİYE-BAYIR KÖYÜ-KUMLUBÜK-AMOS-TURUNÇ -İÇMELER rotasını izledik bana göre muhakkak bu rotayı yapın.
    hisarönün denizi mükemmel orada 1.5 saat denize girdik
    şelalede de yüzdük oradaki suda çok iyi(kaynak suyu olmasına rağmen çeşme altınkumdan
    sıcaktı su)
    daha sonra KUMLUBÜK te ve AMOS ta denize girdik.gerçekten su mükemmeldi
    ertesi gün tekne turuna katıldık AMAZON TUR ile ,çok güzel bir ortamdı oda.müzik çalmıyorlar gürültülü ortam yok.Sadece yüzmek için ve kafa dinlemek için.Sahibi Çoşkun diye bir adam.tekne 5 yerde durdu hepside birbirinden güzel yerlerdi (kişi başı 20 tl öğle yemeği dahil)
    ertesi gün araba ile DATÇA ya gitmeye karar verdik.Datçada direkt olarak KNİDOS a gittik.(marmaris-datça 70 km,datça- knidos 30 km, bol virajlı mükemmel manzaralı yol) Knidosdan Datçaya dönerken PALATBÜKÜ ne saptık.Mükemmel bir denizi var tek kelime ile

Daha sonra Datça merkeze 3 km mesafede bulunan KARGI plajında denize girdik.KARGI plajında kargı beach cafe var fiyatları uygun yeni açılmış
    ertesi gün istanbula dönmek için yola çıktık Marmaristen gökova ya doğru giderken Çamlı köyü sapağı var oradan 4km kadar gidince HALİLİN YERİ diye mekan var orada kahvaltı yaptık,Çok güzel bir ortam ve mükemmel bir kahvaltı fiyatlarıda gayet uygun.Halilin yerin den sonra 5 km kadar daha sürünce İNCEKUM diye bir yer var oraya geçtik.Çamlı köyü muhtarlığı işletiyor helal olsun o muhtara orayı 5 yıldızlı otele vermeği için. mükemmel bir koy mükemmel bir deniz.Giriş 5 tl kişi başı.
    dönüştede Susurluktaki Yörsan tesisine uğrayın bence tostu süper:)
    Marmaris ve datçada şezlong,duş,giriş ücreti vs yok.Yediğiniz içtiğiniz şeyin ücretini veriyorsunuz.
    Marmaris ve içmeler kalabalık biraz dışında denize girmek lazım.
    Keşke çeşmeye başlangıçta hiç uğramayıp marmariste daha çok vakit geçirseydim çok kısa sürdü
    yapılacak bir sürü aktivitesi vardı,sedir adası turu-dalyan turu vs gibi
    Acizane girdiğim-gördüğüm en iyi denizler
    1-Çamlı köyündeki İNCEKUM
    2-Datçadaki PALAMUTBÜKÜ
    3-KUMLUBÜK-AMOS

son olarak DATÇAdan badem,bal
    MARMARİSten de bal alın:)

bir kaç mesaj öncesi, uzunca bir anlatımdan alıntı:

"zaten amacım da marmaris sedir adası teknelerinin kalktığı yerden bir 5 km daha devam edip biraz araçla, biraz da kasalı traktörle ulaşılan incekum denilen yerde yüzmekti.. incekum da aslında 2 tane koy var.. birincisi herkesin bildiği gittiği şezlonglu, duşlu, büfeli biraz büyük olan koy.. akyaka'dan, şuradan buradan kalkan teknelerin de doluştuğu koy..

ikincisi ise 5-600 metre geride sadece burayı bilen türk ailesinin geldiği küçük koy.. zaten en fazla 3-4 aile falan alır... traktörden tanışdığımız bir öğretmen ailesi ve 2 çocuğuyla güzel bir grup oluşturunca orada indik... bizden başka da gelen de olmadı zaten..

koyu şöyle tarif edeyim: çam ağaçlarının kökleri neredeyse denizin içinde.. yine bu 25 metre uzunluklu, 2 metre genişlikli küçük ince kum kumsalın her iki başında geniş/büyük kayalar, kayacıklar var.. fakat en ufak bir taş kırığı, çakıl yok.. kaya, kayanın dibi kum, denizin dibi kum..10 metreye yakın derinleşmiyor.. sonra ise yavaş yavaş boyu geçiyor... dalga sıfır... deniz çarşaf gibi.. zaten bu marmaris koylarının özelliği böyle... deniz tertemiz.. berrak.. sadece kenar kayalarda 1-2 deniz kestanesi görünüyor.. zaten bizim de kenarda işimiz yok.. abartısız 2-3 saat sudan hiç çıkmadık.. evet hiç... ayrıca denizin kıyısına, hatta 1 metre içine kadar ağaç gölgesi var.. oğlan için bundan daha iyi bir ortam nasıl düşünebilirim ki? ince kum, dalga yok, gölge var...

marmaris yolundan ayrıldıktan sonra buraya gelirken küçük köy mahallelerinden geçiyorsunuz.. suyumuzu, domatesimizi, kocaman mürdüm eriklerimizi çakmıştık çantaya.. ankara'nın ayaşın domatesi hala çıkmadı temmuz bitiyor.. ama orada kocaman bahçe domatesinden çok almadım ya ona yanarım.. 1 hafta o tarafta kalsam, 1 hafta domates ekmekle o incekum denilen yere giderim..."

• quote:

Orijinalden alıntı: akicilevent

Marmaris - fethiye yada kaş-olympus olma üzere 3 noktada 2 şer gün kalmalı olarak eşimle tatil yapmayı düşünüyoruz.Buralara görülebilecek güzel yerler neresidir,uygun maliyetli olrak nerede kalmak mantıklı sizce.Alternatif rota önerecek varsa fikirlere açığım.Yardımcı olursanız sevinirim.

Kalacak yer olarak pansiyon,butik otel yani küçük işletmelerin çok olduğu yerler.Fiyatları makuldür,size uyan birini tercih edin.Eğer amaç sadece görmek değil tatil yapmak ise Marmaris,Datça,Dalyan yeterli daha da ilerlemek isterseniz en fazla Fethiye derim.İlersine kaliteli zaman yetmez.

Marmaris merkez ve Turunç,İçmeler tarafları güzeldir.Daha ilerlerine de gidebilir veya tekne turu yaparsınız.
    Datça, bükleri ile meşhur Palamutbükü gibi
    Dalyan,İztuzu sahil ve kanalları
    Fethiye elbette Ölüdeniz ama Çalış Plajı gibi birçok yerde mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 6 Ağustos 2012; 18:27:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Marmaris - fethiye yada kaş-olympus olma üzere 3 noktada 2 şer gün kalmalı olarak eşimle tatil yapmayı düşünüyoruz.Buralara görülebilecek güzel yerler neresidir,uygun maliyetli olrak nerede kalmak mantıklı sizce.Alternatif rota önerecek varsa fikirlere açığım.Yardımcı olursanız sevinirim.

Kalacak yer olarak pansiyon,butik otel yani küçük işletmelerin çok olduğu yerler.Fiyatları makuldür,size uyan birini tercih edin.Eğer amaç sadece görmek değil tatil yapmak ise Marmaris,Datça,Dalyan yeterli daha da ilerlemek isterseniz en fazla Fethiye derim.İlersine kaliteli zaman yetmez.

Marmaris merkez ve Turunç,İçmeler tarafları güzeldir.Daha ilerlerine de gidebilir veya tekne turu yaparsınız.
    Datça, bükleri ile meşhur Palamutbükü gibi
    Dalyan,İztuzu sahil ve kanalları
    Fethiye elbette Ölüdeniz ama Çalış Plajı gibi birçok yerde mevcut.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler fethiyeyi daha önce gördüğümüz için orada fazla zaman geçirmeyi düşünmüyoruz ancak aklımızda 3 gün olimpos 3 gün kaş 2 günde marmaris diye düşünüyoruz bu konuda siz nedersiniz ve buralarda sizce nereleri görmeliyiz.

• Marmarisi 3 güne çıkarın, Olimposu 2 güne düşürün derim.Eğer düşüremem derseniz 1 gün Adrasan 2 gün Olimpos şekline getirin.Kaş tek başına 3 gün fazla gelir ama Patara 1 gün, Kekova da 1 gün şeklinde bölerseniz daha mantıklı olur deniz açısından da.Dediğim yerlerin tamamı biribirine yakın yerler.
  • quote:

Marmarisi 3 güne çıkarın, Olimposu 2 güne düşürün derim.Eğer düşüremem derseniz 1 gün Adrasan 2 gün Olimpos şekline getirin.Kaş tek başına 3 gün fazla gelir ama Patara 1 gün, Kekova da 1 gün şeklinde bölerseniz daha mantıklı olur deniz açısından da.Dediğim yerlerin tamamı biribirine yakın yerler.

Peki marmariste nereleri tavsiye edersiniz yada dediğiniz gibi 1 gün patara 1 gün kekova ve 1 günde kaşda tekne turu nasıl olur,olimpos konusunda da 3 gün yerine 2 gün olup 1 gün fethiye falan mı yapsam daha iyi olur yeni fikirlere açığım
  • Beklentin nedir tatilden (yan gelip yatmak,denizden çıkmamak,kültürel gezen,içki kullanır mıyız,yemekle ara nasıl),yaşın yanında eş çoluk çocukta durumuda tabi nasıl? Bütçe ufak tefek farklılıkları tolere edebilir mi? Çıkış noktası neresi tatil için.Araç var anladığım kadarı ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 7 Ağustos 2012; 20:12:02 >
  • quote:

Beklentin nedir tatilden (yan gelip yatmak,denizden çıkmamak,kültürel gezen,içki kullanır mıyız,yemekle ara nasıl),yaşın yanında eş çoluk çocukta durumuda tabi nasıl? Bütçe ufak tefek farklılıkları tolere edebilir mi? Çıkış noktası neresi tatil için.Araç var anladığım kadarı ile...

Tatillerimizde genelde beklentimiz hem denize girip hemde tarihi ve güzel yerleri gezmek açıkçası yatmak bana göre birşey değil.Evet içki içeriz ancak sosyal içiciyiz.Yemeklerle ilgili olarak eşim biraz hassastır ancak ben hertürlü yemek konusunda iştahlıyımdır.Yaşım 33 ve çocuğumuz yok gezmek konusunda rahatız.Bütçe olarak çok hesap yapmadım açıkçası ancak biz yatağa çok para vermektense (tabi doğal olarak temiz bir yer olmasını tercih ederiz) gezmeye para vermeyi tercih ederiz.Çıkış noktamız balıkesir ve evet özel arabamızla bu tura çıkacağız.Biz bu güzergahtaki zamanımız yettiği sürece tarihi-doğal özellikli yerlerini görmek ve tadını çıkartmak istiyoruz.Umarım beklentilerimizi ifade edebilmişimdir.

• O zaman benim tavsiyem şöyle olur;

1-Marmarise varmadan Akyaka veya Sedir Adası veya Sedir Adasının hemen yanında Boncuk Kampinge uğrayabilirsiniz.Bunların içinde Boncuk Kamping tam bir kafa dinleme yeri genelde aileler olur etrafta herhangi bir bina,otel vs yok orman ve deniz.(internette teli var arayıp bilgi alabilirsiniz).Güzel bir başlangıç olur.

2-Marmaris; Merkez,İçmeler,Turunç en bilinen yerleri.Vaktiniz olursa tekne turuda yapabilirsiniz güzeldir.Ucuz kalacak yer yönünden çok fazla alternatife sahip.

3.Datça;Knidos antik kenti,Datça,eski Datça gezmelik, deniz içinde Palamutbükü,başka girecek koylarda var zaten görürsünüz hepsi temizdir.Günübirlik Marmaristen gidilebilir.Tabi orada da kalabilirsiniz.

4-Dalyan;antik kenti gezersiniz İztuzu plajına gidersiniz.Tekne ile kanalları geze geze gidiliyor.Değişik bir yer,çamur banyosu yapmaya gerek yok bence.

5-Patara, antik kenti güzeldir denizi de oldukça bakirdir.Ucuz pansiyonlarda var ama fazla kalite beklemeyin uyumalık diyebilirim.

6-Kaş, çok güzel restoranlar var.Üzüm Kızı,Tzatzik vb mezelerle doyarsınız menüleri çok geniş süttedilbalığını özellikle tavsiye ederim mezelere fazla yüklenmeyin yoksa yemeye yer kalmıyor.

7-Demre, Myra antik kenti,Kekova tekne turu derken gün biter.Tekne turlarına özel kiralasınız dahi 100-150 den fazla vermeyin(hemen hemen yarım gün gezersiniz yalnız).Grup olursa tabi 10-20 lira birşey tutar kişi başı uzun tur.Kararınızı ona göre verin.

Finike,Olimpos,Kemer tarafını başka geziye bırakın.Zaman yetmez bana göre.Yukarıdaki plan bile nispeten sıkıştırılmış bir gezi.Kaş veya Demreyi son durak olarak seçin derim.

Yol boyunca bir sürü antik kent var,vaktiniz elverdiği müddetçe gidin.Hepsinin ayrıbir güzelliği var.Buralarda küçük oteller,apartlar,pansiyonlar oldukça fazladır.100 TL den(2 kişi) yüksek fiyat olanlarda kalmanıza bence lüzüm yok.Kalacak yer mutlaka bulursunuz,önceden çokta plan yapmanıza gerek yok ama yinede araştırın.(Pansiyon,apart ve butik otel diye).Fikir vermesi açısından kaliteli otellerin fiyatları şu şekildedir.http://www.aquariusotel.com/new/kas_otel_oda_fiyat.php

Son olarak bu tür gezilere son şekli yolda verilir.Planlama bir yere kadar geçerlidir.Çok çok hoşunuza giden bir yer olur,daha fazla kalırsınız.Hiç bilmediğiniz bir yeri o esnada biri tavsiye eder orada vakit geçirirsiniz.

İyi tatiller dileyelim son olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 7 Ağustos 2012; 22:50:31 >

• quote:

O zaman benim tavsiyem şöyle olur;

1-Marmarise varmadan Akyaka veya Sedir Adası veya Sedir Adasının hemen yanında Boncuk Kampinge uğrayabilirsiniz.Bunların içinde Boncuk Kamping tam bir kafa dinleme yeri genelde aileler olur etrafta herhangi bir bina,otel vs yok orman ve deniz.(internette teli var arayıp bilgi alabilirsiniz).Güzel bir başlangıç olur.

2-Marmaris; Merkez,İçmeler,Turunç en bilinen yerleri.Vaktiniz olursa tekne turuda yapabilirsiniz güzeldir.Ucuz kalacak yer yönünden çok fazla alternatife sahip.

3.Datça;Knidos antik kenti,Datça,eski Datça gezmelik, deniz içinde Palamutbükü,başka girecek koylarda var zaten görürsünüz hepsi temizdir.Günübirlik Marmaristen gidilebilir.Tabi orada da kalabilirsiniz.

4-Dalyan;antik kenti gezersiniz İztuzu plajına gidersiniz.Tekne ile kanalları geze geze gidiliyor.Değişik bir yer,çamur banyosu yapmaya gerek yok bence.

5-Patara, antik kenti güzeldir denizi de oldukça bakirdir.Ucuz pansiyonlarda var ama fazla kalite beklemeyin uyumalık diyebilirim.

6-Kaş, çok güzel restoranlar var.Üzüm Kızı,Tzatzik vb mezelerle doyarsınız menüleri çok geniş süttedilbalığını özellikle tavsiye ederim mezelere fazla yüklenmeyin yoksa yemeye yer kalmıyor.

7-Demre, Myra antik kenti,Kekova tekne turu derken gün biter.Tekne turlarına özel kiralasınız dahi 100-150 den fazla vermeyin(hemen hemen yarım gün gezersiniz yalnız).Grup olursa tabi 10-20 lira birşey tutar kişi başı uzun tur.Kararınızı ona göre verin.

Finike,Olimpos,Kemer tarafını başka geziye bırakın.Zaman yetmez bana göre.Yukarıdaki plan bile nispeten sıkıştırılmış bir gezi.Kaş veya Demreyi son durak olarak seçin derim.

Yol boyunca bir sürü antik kent var,vaktiniz elverdiği müddetçe gidin.Hepsinin ayrıbir güzelliği var.Buralarda küçük oteller,apartlar,pansiyonlar oldukça fazladır.100 TL den(2 kişi) yüksek fiyat olanlarda kalmanıza bence lüzüm yok.Kalacak yer mutlaka bulursunuz,önceden çokta plan yapmanıza gerek yok ama yinede araştırın.(Pansiyon,apart ve butik otel diye).Fikir vermesi açısından kaliteli otellerin fiyatları şu şekildedir.http://www.aquariusotel.com/new/kas_otel_oda_fiyat.php

Son olarak bu tür gezilere son şekli yolda verilir.Planlama bir yere kadar geçerlidir.Çok çok hoşunuza giden bir yer olur,daha fazla kalırsınız.Hiç bilmediğiniz bir yeri o esnada biri tavsiye eder orada vakit geçirirsiniz.

İyi tatiller dileyelim son olarak.

Verdiğiniz faydalı bilgiler için teşekkürler

• Arkadaşlar en son olarak 2 yada 3 gün olimpos (burada phaseli-çıralı-yanartaş-adrasan dahil) 2 yada 3 gün kaş (batık kent yat turu-patara plajı-kekova-kaputaş plajı) 1 gün Fethiye Kabakkoyu (Fethiye'nin diğer yerlerini daha önceki senelerde görmüştük),3 gün de marmaris yada dalyan (araçla iztuzu-akyaka-turunç-içmeler-hisarönü-selimiye-köyceğiz) diye düşündüm. Ancak burada sorun şu ki 8 günlük bir tatilim var ve bu yerlerden hangilerinde sizce ne kadar kalmalıyım veya başka tavsiyeleriniz varsa onları duymak isterim (kalacağım yerler yakınların görebileceğim yerler hakkında da olabilir).
  • quote:

Arkadaşlar en son olarak 2 yada 3 gün olimpos (burada phaseli-çıralı-yanartaş-adrasan dahil) 2 yada 3 gün kaş (batık kent yat turu-patara plajı-kekova-kaputaş plajı) 1 gün Fethiye Kabakkoyu (Fethiye'nin diğer yerlerini daha önceki senelerde görmüştük),3 gün de marmaris yada dalyan (araçla iztuzu-akyaka-turunç-içmeler-hisarönü-selimiye-köyceğiz) diye düşündüm. Ancak burada sorun şu ki 8 günlük bir tatilim var ve bu yerlerden hangilerinde sizce ne kadar kalmalıyım veya başka tavsiyeleriniz varsa onları duymak isterim (kalacağım yerler yakınların görebileceğim yerler hakkında da olabilir).

Marmaris Dalyan paketindeki adreslerin mükemmel, zaman bulursan Marmaris'in 50 km ötesindeki Datça ve koylarına da uğramanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevilmeli

quote:

Orijinalden alıntı: AKWEBTAS

Yanlış Değil
    Aracım Ford Fiesta 1.4 TDCİ dizel 2008 Model.180 TL ye depo doluyor ben 200 TL den hesap ediyorum.Ve bir depo benzinle 1000 Km rahat gidebiliyorum.100 Km/h ve 130 km/h aralığında sakin kullanımda.

dizel araç benzin yakar mı?
    :)

Dil sürçmesi arkadaşım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

Arkadaşlar en son olarak 2 yada 3 gün olimpos (burada phaseli-çıralı-yanartaş-adrasan dahil) 2 yada 3 gün kaş (batık kent yat turu-patara plajı-kekova-kaputaş plajı) 1 gün Fethiye Kabakkoyu (Fethiye'nin diğer yerlerini daha önceki senelerde görmüştük),3 gün de marmaris yada dalyan (araçla iztuzu-akyaka-turunç-içmeler-hisarönü-selimiye-köyceğiz) diye düşündüm. Ancak burada sorun şu ki 8 günlük bir tatilim var ve bu yerlerden hangilerinde sizce ne kadar kalmalıyım veya başka tavsiyeleriniz varsa onları duymak isterim (kalacağım yerler yakınların görebileceğim yerler hakkında da olabilir).

Marmaris Dalyan paketindeki adreslerin mükemmel, zaman bulursan Marmaris'in 50 km ötesindeki Datça ve koylarına da uğramanı öneririm.

Teşekküler geçen sene datçada eşimle kalıp etrafını gezdiğimiz için bu sene programdan çıkarttım açıkçası bu sene fazla göremediğimiz yerleri görmek istiyoruz.Yoksa datça ve çevresi benim kesinlikle favori yerlerimden.

• Datça da yaşıyorum. Arkadaşa da katılıyorum Eğer sakin sessiz huzurlu bir tatil istiyorsanız Datça yı tercih edin yada uğrayın. imzamdaki datça kelimesinden tesisleri inceleyebilirsiniz.

İyi tatiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKWEBTAS

Yanlış Değil
    Aracım Ford Fiesta 1.4 TDCİ dizel 2008 Model.180 TL ye depo doluyor ben 200 TL den hesap ediyorum.Ve bir depo benzinle 1000 Km rahat gidebiliyorum.100 Km/h ve 130 km/h aralığında sakin kullanımda.

çok iyi yakıyormuş.
    biz 1300kmlik yola yaklaşık 300 tl otobüs parası veriyoruz. ki ara ulaşımlar dahil değil.
    düşünün 10 km bile olmayan yola 4 tl istiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

quote:

bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

daha önce olimpos ve dalyana gitmişmiydiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır daha önce hiç dalyan ve olimposa gitmedik
  • arkadaşlar bu konuda bana acil yardım lazım hatta tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı otelleri yerleri ile birlikte tavsiye ederseniz sevinirim ayrıca olimpos ile ilgili okuduklarım çok iç açıcı değildi o yüzden çıralı daha makul mü acaba vede aralarında geçiş şansımızda var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.