Şimdi Ara

ARABAYLA TÜRKİYE TURU İÇİN ACİL YARDIMMMMMM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar... fort transit ile güzel bir türkiye turu yapmak istiyorum... kendi kafamda planladığım ana hatlarıyla bir gezi planı var.. Ama sizlerin yardımlarınızı ve gezi planında yapmamı tavsiye ettiğiniz . Değişiklikleri, planda gezip , görmem gereken yerler hakkında sizlerin tavsiyelerinize ihtiyacım var....
    Geliştirilmesi gereken gezi planım: kütahyadan yola cıkıyorum. Eskişehir , Ankara , Konya , Antalya , Adana , Hatay , Gaziantep , Şanlıurfa , Mardin , Diyarbakır , Erzurum , Artvin den başlayarak karadeniz turu , İstanbul , Çorlu üzerinden Çanakkale , Ayvalık , Edremit , Manisa , Balıkesir dönüş Kütahya...... bu istikametteki görülmesi gereken yerler ile ilgili bilgi ve rota planarınızı bekliyorum ... dönüşte geniş bilgiler vereceğimm...

• Doğu illeri hariç çoğunu gezdim de doğu kısmet olmadı, bende bi ara orası için ayrı bi gezi yapıcam kısmet olursa.. Buralarla ilgili bilgiden ziyade Adana'ya gitmişken oradan Mersin'e falan geçebilirseniz geçin, otobüsle arası 30-35 dakika tutuyordu zaten.. Mersin'de güzeldir, Tarsus falan çok güzel yerleri var, listenize ekleyebilirsiniz..
  • kaç gün ayıracaksınız bütün bu geziye
  • Arkadaşlar gezi için 1500 tl gibi bir mktarda yakıt masrafı hesapladım... bir o kadarda masraf hesaplasam yetermi acaba... gün olarakta 10 gün düşünüyorum... bu güzergahlarda aile ile kalınabilecek makul konaklama imkanlarından bilgisi olanlarında yardımına ihtiyacım var..
    Aslında nette gezinti yaptım, ama gercek anlamda yeterli bilgiyi bulamadım... ben inşallah nasip olursa dönüşümde detaylı olarak aldığım notları buradan paylaşacamki benim gibi türkiye sevdalısı ve belkide hayatında bir sefer böyle bir gezi ve tadil gecirmek isteyenlere çok faydalı rotalar , konaklamak için bilgiler , km bilgileri , yol bilgilerini paylaşacamki ,eminimim cok faydalı olacak....
  • urfada balıklı göle git, siverek ilçesine tava et yiyebilirsin. diyarbakır merkezde ciğercilere ve kadayıfçılara uğra. yine diyarbakır kalesi de görülmeye değerdir.mardine gittiğinde eski mardin tabi edilen yerden hem tarihi yapılara hem de deniz gibi eşşiz bir manzaraya sahip mardin platosunda bakabilirsin. onun dışında batman hasankeyf tercihlerinden olsun. midyata gidip gümüşçüler çarşısına da uğra derim
  • 10 gün için güzergah çok uzun hocam hiç durmadan uyumadan gitseniz 3 günde anca biter bu yol
  • Farklı bir önerim var.

Kütahya-Denizli-Kuşadası-Bodrum-Marmaris-Antalya-Konya-Ankara-Kütahya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 gün için o yola değmez hocam...Tatilin yolda geçer, çok yorulursun...
  • hocam sende tatili biriktirenlerdensin.bana sorarsanız çok yer olmamalı. az olsun güzel olsun. göreceksiniz bir şehirde o kadar çok yer çıkacakki. ve aile varsa birdaha sizinle bir yere gitmeye bilirler. iyi tatiller
  • arkadaşlar hakkınız var... düşündüm ve kararımdan döndüm... bu sene istanbul , trakya , çanakkale , sonrasında ege sahillerini dolaşmayı planlayacam... şimdide sizlerden ailem ile kalabileceğim pansiyon bilgisi olanlar varsa onu rica ediyorum... şimdiden teşekkür ederim
  • gündüz hava kararmadan önce sahil şeridinde gidiyor isen market veya bakkal esnafına sor şu var yanına bir çadır al .. kıyı kesiminde bir günlügüne ev bulaman imkansız gibi tencere tüp al yanına birde iyisinden 3 adet elfeneri ... senin yola cıktıgın gibi ozaman 25 26 yaşında idim güvenli bir yer bulamadım gece caminin önüne çektim arabayı arabada toros musala taşında sabahladım sabah cematin sesine uyandım cenaze gelmiş diyordu bir ses ben kafayı cıkardım yigenim ile beraber bahtaniyenin altından
    yigenim
    amca kim onlar
    ben
    lan sus rezil olduk zaten .. öyle bi anı
  • çok güzel bir anıymış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.