Şimdi Ara

Arabistanda 3DS XL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim tanadığım gidecek Arabistana.500 TL'ye 3DS XL alcam.Fakat internet sitesinde (jarir book store) ntsc olduğu yazıyor.Ben bi kağıda Nintendo 3DS XL (pal) yazsam tanıdığıma vversem o götürse verirler mi?Orada Pal satılıyor mu?

• Güncel....
  • NTSC oyunları daha ucuza gelir haberiniz olsun.
  • soniczeki de belirtmiş, ntsc oyunları daha ucuz. Atıyorum bir pal oyun 40 euro ise, ntsc 40 dolar. Türkiye'de oyunların fiyatları ortada, ntsc oyunları Play-Asia'dan sipariş edebilirsin, Pal oyunlardan daha ucuza gelecektir.
    Arabistan'da pal konsol bulabileceğini sanmıyorum. Bence ntsc almak daha mantıklı şu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

soniczeki de belirtmiş, ntsc oyunları daha ucuz. Atıyorum bir pal oyun 40 euro ise, ntsc 40 dolar. Türkiye'de oyunların fiyatları ortada, ntsc oyunları Play-Asia'dan sipariş edebilirsin, Pal oyunlardan daha ucuza gelecektir.
    Arabistan'da pal konsol bulabileceğini sanmıyorum. Bence ntsc almak daha mantıklı şu durumda.

Ben internetten alamam ki teknoloji mağazasından filan almam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiris

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

soniczeki de belirtmiş, ntsc oyunları daha ucuz. Atıyorum bir pal oyun 40 euro ise, ntsc 40 dolar. Türkiye'de oyunların fiyatları ortada, ntsc oyunları Play-Asia'dan sipariş edebilirsin, Pal oyunlardan daha ucuza gelecektir.

Ben internetten alamam ki teknoloji mağazasından filan almam lazım

Türkiye'de satan yerler azaldı ama :) Nortec kapandı çünkü. Ben satıyorum XL imi zaten :D
    İlan burda bi bak istersen. :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_70556558/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70556558

• PAL kullanıcısı olarak ben de NTSC'yi tavsiye ederim. Oyunlar daha çok Japonya ve Amerika'da yapılıyor. Avrupa ise üvey evlat arada kalıyor yeni oyunları en son o görüyor hem de pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuN4TiC

PAL kullanıcısı olarak ben de NTSC'yi tavsiye ederim. Oyunlar daha çok Japonya ve Amerika'da yapılıyor. Avrupa ise üvey evlat arada kalıyor yeni oyunları en son o görüyor hem de pahalı

Ya benim sorunum da internetten alışveriş yapamıyorum ben mağazalardan filan oyun alıyorum ama ntsc satılmıyor galiba türkiyedeki mağazalarda
  • Artık PAL de satılmıyor distribütör yok çünkü. Sadece stokta kalan eski oyunlar satılıyor onlar da yakında tükenir zaten. Yeni oyun gelmiyor senin anlayacağın, gelse bile onu da adam yine yurtdışından kişisel olarak getirtip 50 liralık oyunu 100 liraya satıyor. Bu dediğim de yine internet için geçerli tabi. İlla mağazada oyun bulacağım diyorsan evet bulursun ama çok komik rakamlara satıyorlar. Geçen ay teknosada 120TL'ye satılan Street Fighter IV oyununu internetten kargo dahil 40 TL'ye aldım. Aradaki farkı sen hesapla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuN4TiC -- 3 Mart 2013; 18:37:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiris

quote:

Orijinalden alıntı: LuN4TiC

PAL kullanıcısı olarak ben de NTSC'yi tavsiye ederim. Oyunlar daha çok Japonya ve Amerika'da yapılıyor. Avrupa ise üvey evlat arada kalıyor yeni oyunları en son o görüyor hem de pahalı

Ya benim sorunum da internetten alışveriş yapamıyorum ben mağazalardan filan oyun alıyorum ama ntsc satılmıyor galiba türkiyedeki mağazalarda

Sırf bu yüzden kredi kartı çıkarttım bende :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.