Şimdi Ara

Araç Alıcam Tavsiyeleirnize İhtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba degerli donanımhaber forum üyeleri öncelikle yıllardır araba alma hevesim sonunda bitiyor bir araç alıcam 1 aydır bakmadigim araç kalmadi ama kararsızım hala :( bütcem 20.000 ytl geçmez ve pek fazla kullanılmayackat araç ara sıra bir iki yere gitmek icin alıyorum otobüse binmekten kurtarsin yeter ama bi arabada aradıgım özellik dıstan ve içten güzel olmasi özellikle 2006 üstü araçları istiyorum bana yardim edebilirmisiniz sizce hangi aracı almaliyim dizel olması şart yorumlarıınızı esirgemeyin lütfen yasımn 26 dolayısıyla sport arabalar çok hosuma gidiyor bana verceginiz araç listesi muhakakk dizel olmalı 2006 üstü dedigim gibi bütcem 20.000 ytl

• Clio, Corsa, Palio, GP, Polo, Fiesta. Sadece kriterleriniz 2006 üstü ve 20.000'i geçmesin mi diyosunuz. Başka kriter aramıyor musunuz?
  • kriter dedigim gibi diez olucak sport dışardan içerden güzel bi araç olcak sadece bunlar

ve internet üzerinde ilan olarak verirmisiniz link olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent0119 -- 12 Ağustos 2008; 17:30:57 >
  • Sana tavsiyem dizel alma. Benzinli al Sıralı Sistem LPG taktır. Dizel daha masraflı olur. Bizde dizel var. Geçen babam otobanda giderken krank mili parçalanmış ve motor bayağı zarar görmüş. Masraf 3600 ytl. Usta benzinli olsa max 2000 ytl masrafı vardı demiş. Zaten benzin fiyatı ile dizelin fiyatı arasında pek fark kalmadı artık.

http://www.sahibinden.com/28_000km_de_2006_model_seat_ibizaWQQaXQQ10339480WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2006_model_36100_km_de_95_beygir_g_puntoWQQaXQQ10357215WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/200_7_clio_iiiWQQaXQQ9476868WQQpXQQdisplayitem

• Söylediğiniz Kriterlerde Sadece Tek Bi Sitede 2000 Tane Araç Var... Bunların Arasından Eleyip Beğenip Almak Size Kalmış... @Ünal Korkmaz ın saydığı araçlara bir ekleme daha Hyundai Accent ERA ERA

http://www.sahibinden.com/dusurdum_cok_temizWQQaXQQ7280557WQQpXQQdisplayitem
  • Pek kullanmayıp ara sıra bir iki yere gidecekseniz niye ille de dizel?

Neyse kırmızı bir Grande Punto iyi gider...
  • hocam iett binmekten kına geldi artık bizimde bi aracımız olsun artık hastan oluyor bi si çıkıyor düs milletin pesine araç pesine :(
  • Merdox un dediği gibi temiz bir era alabilirsin ...
  • Eğer o fiyatlarda temiz bi Grande Punto bulabilirseniz onu tercih edin derim..
  • Ben de Grande Punto tavsiye ederim.
  • Yalnız ben haala neden dizelde ısrar ettiğinizi anlayamadım. Hemde dizelin fiyatları benzine yaklaşmışken. Şuan araba alıcak olsak benzinli alıp lpg taktırırız.
  • Arada sırada kullanacağım diyorsanız bence de dizel gereksiz olur.. Bakım masrafı vs. yaptığınız tasarrufu geçer..

Fiat grubundan bir araç tavsiye ederim.. (G.punto, Linea, Albea, Palio vs.) Yeni modelleri yakıt konusunda çok ekonomik.. Servis yedek parça bakım ücretlerini bahsetmeye bile gerek yok.. Parçalarını neredeyse bakkalda bile bulabilirsiniz..

• Herkes Fiat tavsiye etmiş. Ben ford fiesta tavsiye ederim. Fazla binmeseniz de masraf çıkarmaz. Binerken de ekonomiktir. B sınıfı içinde yol tutuşu en iyi olandır ve ikinci eli de iyidir. 2005-2006 falan alınır sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogün® -- 13 Ağustos 2008; 12:04:32 >
  • 2006 üstü dizel ve 20.000 ytl... Sadece bu kadar. Çok belirleyici ve sınırı çizmişsin. Herneyse o aralıkta Hyundai ya da Fiat G.Punto olabilir. Yine Fiesta 1.4 TDCİ de olabilir.vs...
  • b sınfında en sorunsuz araçlardan biri fiesta dır ama görünüşü grande punto kadar ii değil
  • ş.içi uzun yıllar binmek için dahiatsu sirionları incelemeni öneririm,hem donanım,hem yakıt hem de kalite ( toyota bünyesinde bir marka ) olarak ihtiyaçlarını karşılar diye düşünüyorum.ben sürmedim ancak kullananlar konforunu çok övüyorlardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurumut

b sınfında en sorunsuz araçlardan biri fiesta dır ama görünüşü grande punto kadar ii değil

Bence fiesta sınıfında en iyi görünen araçlardan biridir. Ayrıca iç mekanı Puntodan daha ferahtır. Ama ene de zevkler ve renkler tartışılmaz.
  • Bazı Fiestalarda ''eac fail'' arızası var ve çözülmesi baya karmaşık. Bu durumdan muzdarip birçok fiesta kullanıcısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Energetic -- 14 Ağustos 2008; 20:57:25 >
  • Alfa romeo'lar nasıl?,elindeki paraya alabileceğin bir alfa yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 13 Ağustos 2008; 20:23:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.