Şimdi Ara

Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
4
Favori
11.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Amerikada avrupada çoktan hurda çöplüğünde bulunan 20 yaşında ki bu araçların bu paraları etmesi normal mi?,
    İnsanları sömüre sömüre günde 12 saat çalıştırıp hakkını çatır çatır yiyenlere,üstelik oradan vergi buradan vergi saçmasapan hurdaların dünya kadar para etmesine göz yumanlara diyecek sözün yok mu?,
    Bu ortadoğu dinci kafasıyla bu çöplüğün içinde boğulacaksınız.

İnşallah maşallah şükür diyerek toplumu dizginleyenler s650 sine laf edildi diye ağlayarak evine gidiyor.
    Sizin gibi tip insanlara bu araçlar bile fazla.

Normal değil,peki eyvallah.Sen,ben,o ses çıkardı ama hala daha bu durumdan memnun olan sayısı fazla.Daha dolu araç var mı bundan söyle o zaman?Ne alayım bu paraya?Daha iyi araçlar almış km'sini gidiyor.Saçmalamayın.Bir yazın uzun yol yapacağız,sonra da değiştirecez zaten.Adam akıllı araba varsa söyle.Sembol mü var,Albea mı ne sen söyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

Amerikada avrupada çoktan hurda çöplüğünde bulunan 20 yaşında ki bu araçların bu paraları etmesi normal mi?,
    İnsanları sömüre sömüre günde 12 saat çalıştırıp hakkını çatır çatır yiyenlere,üstelik oradan vergi buradan vergi saçmasapan hurdaların dünya kadar para etmesine göz yumanlara diyecek sözün yok mu?,
    Bu ortadoğu dinci kafasıyla bu çöplüğün içinde boğulacaksınız.

İnşallah maşallah şükür diyerek toplumu dizginleyenler s650 sine laf edildi diye ağlayarak evine gidiyor.
    Sizin gibi tip insanlara bu araçlar bile fazla.

Ford olunca işler değişir değil mi?

Audi,mercedes,bmw olsa laf eder miydin?

Hayır.

Aldığım araca mok atmaktan başka bir şey değil yaptığı Hocam.Ölü takliti yapın gider.

• Audi,mercedes,bmw de ortaklığım yok,babamın malı da değil.
    Aynı şeyleri onlar içinde söylüyorum.10 yaşını geçince ya hurdalığa gidiyor yada 3.sınıf ülkelere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Ne övdünüz be arabayi.Görende özel siparisle Ferrari aldı sanacak

Çok boşsun vallaha.Ben alacak olana yardımcı olmak amacı ile konu açtım,tanıtımını yaptım.Sen de gelmiş övdün diyorsun.Vallaha haline acıyorum dostum.Allah akıl fikir versin.

Yav birader focus 1 işte neyin tanıtımını yapıyorsun sanki türkiyede focus 1 yeni geldi tanıtım yapıyormuş peh peh peh.Her 10 yıllık araba alan konu açsa işimiz var.
  • Size diyecek hiçbir şeyim yok,sonuna kadar haklısınız.
    Bizi bu hallere düşürenler utansın.
  • quote:

Size diyecek hiçbir şeyim yok,sonuna kadar haklısınız.
    Bizi bu hallere düşürenler utansın.

O zaman dile getirmenize gerek yok.Bunları biliyoruz zaten.Senin,benim sesim çıksa ne olacak?Maalesef,Allah'a havale edin.

Kandiliniz mübarek olsun.
  • quote:

quote:

quote:

Çok boşsun vallaha.Ben alacak olana yardımcı olmak amacı ile konu açtım,tanıtımını yaptım.Sen de gelmiş övdün diyorsun.Vallaha haline acıyorum dostum.Allah akıl fikir versin.

Yav birader focus 1 işte neyin tanıtımını yapıyorsun sanki türkiyede focus 1 yeni geldi tanıtım yapıyormuş peh peh peh.Her 10 yıllık araba alan konu açsa işimiz var.

Ya!Ne boş herifsin be.Kandil günü ağzımı açtırma benim.Forumun çoğu bu bütçede araç sahibi.Bana özelden mesaj atan bile oldu araç için.Ne saçma konuşuyorsun.Bu bütçeye daha dolu araç yok.Varsa da km ler uçtu gidiyor.Boş yapma,bak işine.Holding sahibi misin sen?ne öttün arkadaş?

• quote:

quote:

quote:

Her konuda sizden bir tane olmak zorunda mı ya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

quote:

quote:

Hocam bırak şunu.Forumun çoğu kesimi bu bütçeye sahip.Holding sahibi herhalde atarlandı.Alacak olana faydamız olur diye açtım,demediği kalmadı.

• Cevap bile vermeye değmez bu tipler, blokla geç derim.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Ettim bile Hocam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya , adam 1500 bg. 5 bin 6 bin cc.lik bilmem ne marka milyon tl.lere satılan araçlara konu açıyorlar , bakıyorum habire bişeyler yazıyorlar altına. Yol tutuştan performanstan dem vuruyor herkes , dersinki test sürüşü yalmışlar ya da çevrelerinde var. Oysaki dünya da zaten toplasan 5 - 10 tane var. Herkes hayatında hiç göremeyeceği içine dahi binemeyeceği araçlara sidik yarıştırıyor. Bunlara kimse birşey demiyor , hatta beğeniler havada uçuşuyor.

Oysaki ülkenin gerçeği bu zaten, bu tarz halk araçları bizim gerçeğimiz. Bu forumdan, 1500 bg.lik araç konusundan çıkıp kapıdaki clio ya binecek ama bu araca çamur atar. Beğenmez , tamam eski olabilir ama bu bütçelere araç yokki mecburiyetten alınıyor bu araçlar , bunu idrak etmekte güçlük çekiyor bazıları ...

Ben farklı bir perspektiften yorum yapmak istiyorum , konu sahibi arkadaşa. Bu bütçelere laguna 2 daha mantıklı olurdu gibi bence ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Focus'un efsane kasasıdır taş gibidir hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya , adam 1500 bg. 5 bin 6 bin cc.lik bilmem ne marka milyon tl.lere satılan araçlara konu açıyorlar , bakıyorum habire bişeyler yazıyorlar altına. Yol tutuştan performanstan dem vuruyor herkes , dersinki test sürüşü yalmışlar ya da çevrelerinde var. Oysaki dünya da zaten toplasan 5 - 10 tane var. Herkes hayatında hiç göremeyeceği içine dahi binemeyeceği araçlara sidik yarıştırıyor. Bunlara kimse birşey demiyor , hatta beğeniler havada uçuşuyor.

Oysaki ülkenin gerçeği bu zaten, bu tarz halk araçları bizim gerçeğimiz. Bu forumdan, 1500 bg.lik araç konusundan çıkıp kapıdaki clio ya binecek ama bu araca çamur atar. Beğenmez , tamam eski olabilir ama bu bütçelere araç yokki mecburiyetten alınıyor bu araçlar , bunu idrak etmekte güçlük çekiyor bazıları ...

Ben farklı bir perspektiften yorum yapmak istiyorum , konu sahibi arkadaşa. Bu bütçelere laguna 2 daha mantıklı olurdu gibi bence ...

Allah razı olsun Hocam.Halimden anlayanlar var Allah'a şükür.Maddi durumumuz olsa da BMW,Mercedes,Vw'ye binsek keşke.

Laguna 2 ler çok güzel ama km'ler tavan yapmış Hocam.Teşekkür ederim yinede.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Focus'un efsane kasasıdır taş gibidir hayırlı olsun.

Allah razı olsun Hocam,daha iyileri sizlerin olsun.Bazı 1-2 kişi yerden yere vursa da anlayan var halimden.Hepsinden Allah razı olsun.
  • Konu sahibinin aracı hayırlı olsun.
    Yalnız belirtmem gerekir ki aşırı tahammülsüz ve üslup nedir bilmeyen birisi.

Olumsuz eleştiri de gelebilir, hoşunuza gitmeyen cevap da gelebilir. Hakaret içerikli aşağılayıcı olmadığı müddetçe negatif yazıları da sabırla cevaplamalısınız, yok ben cevaplayamam diyorsanız hiç cevap vermeyin geçin gidin.

Çirkin kelimeler kullanıyor seviyenizi öldürüyorsunuz bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Konu sahibinin aracı hayırlı olsun.
    Yalnız belirtmem gerekir ki aşırı tahammülsüz ve üslup nedir bilmeyen birisi.

Olumsuz eleştiri de gelebilir, hoşunuza gitmeyen cevap da gelebilir. Hakaret içerikli aşağılayıcı olmadığı müddetçe negatif yazıları da sabırla cevaplamalısınız, yok ben cevaplayamam diyorsanız hiç cevap vermeyin geçin gidin.

Çirkin kelimeler kullanıyor seviyenizi öldürüyorsunuz bilginiz olsun.

Gayet dikkat ediyorum. Düşüncenize saygım var.Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

quote:

Orijinalden alıntı: rmznglcn

quote:

Orijinalden alıntı: haidenhain

Makyajlı kasasını sıfır almıştım.10 sene kullandım taş gibi araba. Avucumun içi kaşındı tipik türk hastalığı biraz para birikince duramıyoruz borca giriyoruz yeniledim sattım keratayı.

Karşılaştığım Kronik olarak tabir edilen sorunları; km sayacı olan ekranın temassızlıktan görüntüsü kaybolabiliyor, buji bobini yanıyor çekiş iptal, kapı kilitleri arıza yapabiliyor, şanzıman senkromeçleri özellikle geri vitesinki problem, geri vitese atınca gacur gucur sürtme sesi geliyor, diğer vitesler de kemikleşiyor geçişi sertleşiyor.

Bunların hepsi basit baş ağrıtmayan problemler( buji bobini hariç)

Son hızı düz yolda 205, 220 için hafif tatlı rampa gerek. 0-100ü fabrikasyon 10.9saniye. araç hafif 100bg gayet yetiyor. Double din teyp sığıyor ben navigasyonlu takmıştım düşünürseniz.

Lpg ortalama tüketimim 11 litre şehiriçi, 8 litre şehirdışı idi. Hayırlı olsun.

Geçen sene 2004 confort paketi vardı bende. ghianın bir altı diye biliyorum.
    aracı ilk sahibinden 64 bin km de almıştım daha hiç lpg takılmamıştı haliyle çok yakıyordu benzinde 100km/10litre gibi segmentine göre standart sayılabilecek bir tüketimi var. aslına bakarsak araç çok yakmıyor benzin çok pahalı neyse.. tüp taktırmaya bir iki kere niyetlendim ama daha taktıramadan bir ihtiyaç oldu aracı satmak zorunda kaldım. altın gibi piyasası var tam tamına 1 sene kullandım aldığım fiyat 24.5 sattığım fiyat 30.5 idi.

aracın kronik problemlerini arkadaş yazmış km sayacı bazen kafayı yerdi ama sık sık yapmadığı için onarma ihtiyacı duymamıştım.

bir kere de buji bobin ve kabloları yandı çekiş bir düştü ki araç öldü sanırsın yenileyince hiç bir problem kalmıyor tabi.

kapı kilitlerinden yana bir sıkıntı yaşamadım şunuda belirteyim arka kapılarda çocuk kilidi var kapıyı açtığında kapı sacının orda arabanın anahtarı ile çevirebileceğin bir soket var. orayı çevirirsen arka kapılar sadece dışardan açılır içeriden açamazsın.

geri vites problemi bazen çok yoruyordu araç geri vitese geçmemekte bazen ısrar ediyor beş altı kez denediğim oluyordu bunu da yaptırma gereği duymadım. ileri viteslerde bir sıkıntı yaşamadım ama vitese sert geçirirsen vites boşluğu oluyor hafif bir sarsıntı yapıyordu. gerçi bunu yeni bile olsa hemen hemen her araç yapmakta.

bunun dışında tedbir olarak triger kayışını değiştirmiştim ve tabi yağ bakımlarını yaptım. başka bir problem yaşamadım.

focus ilk arabamdı araba sürmeyi onunla öğrendim. sürmesi gerçekten güzel ve keyifli bir araçtır ayrıca seridir, yol tutuşuda güven verir. lpg de kullanırsanız da yakıt olarak sizi üzmez.

şunuda belirteyim 2012 jetta kullandım focustaki iç hacim malesef yoktu özellikle araca binerken focus daha geniş daha rahat binebiliyordum boyum 187.

yazın askere gidicem inşallah gelirsem işlerimi halledip temiz bir focus bakacağım :) hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Hocam 30.5 e iyi satmışsınız, ne zaman sattınız acaba aynı araç bizde de var satmayı düşünüyoruz da hatta bayiye gittik bitane teklif versin diye 26 verdi az bulduk 28 falan verse satıp Astra alıcaktık demekki 28 de azmış. Boya değişen var mıydı?

boya değişen yoktu ilk sahibinden 64 bin de almıştım 75 bin km de sattım. araç o kadar temizdi ki daha anahtar vurulmuş bir yeri yoktu içinde en ufak bir yıpranma vs yoktu. 2016 haziran ayında satmıştım.

eğer km düşük ve boya değişen vs yoksa fiyatını yaz bekle elbet alıcısı seni bulacak ben 2 ay beklemiştim.

• Bare rampada en sag seride gecte diger araclara yol ac

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

Bare rampada en sag seride gecte diger araclara yol ac

1.6 100 Bg.Saf mısın?Ban yemek istemiyorum güzel kardeşim.Mübarek günde laf dalaşına girmeyelim.

Üstün zekandan dolayı seni kutluyorum.Adam olana bir kere laf denir,daha denmez.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.