Şimdi Ara

Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
4
Favori
11.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün Aleyküm Donanım Haber ailesi.Allah'a şükür bugün aracı aldık,sizlere aracı tanıtacağım.Başlayalım.

Motor-Performans

-Araçta 1.6 motor bulunmakta.Sanırım 100 Bg araç.Çekiş güzel,rampalarda kalma derdi yok.Torosta bu çile vardı.
    İnternetteki videolarda LPG'de max hız 200 idi.Benzinde 220 görüyor araç

İleriki zamanlarda editlerim.

Yalıtım-Konfor

-Oturaklı araç.Keza genişte.Üstünde bulunan kılıflarda rahatlık veriyor.Ses sistemi fena değil,fazla araçta müzik dinlemeyi sevmem.Camlar kullanışlı,hoşuma gitti.Klima keza çok iyi soğutuyor-ısıtıyor.Kapı açılışlarını sevmedim açıkçası.Bagaj ise yeterince büyük.LPG,simit LPG.Bagajda yer kaplamıyor yani.Yalıtım hakkında ileriki zamanlarda editleyeceğim.

Donanım

-Araç Ghia paket,en full donanım seviyesinde.Bulunan donanımlar;

-4 cam otomatik
    -4 hava yastığı
    -Klima
    -ABS
    -Koltuk yükseklik ayarı

Resimler ekleyeyim hemen.

Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]
    Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]Araç alındı,detaylar içeride.[Focus I]

5.resimde koltuk yükseklik ayarı var.Kapıda bulunan saklama alanları tüylerle kaplanmış,çok hoş olmuş.

Orjinal Ghia amblemi marşpiyel ve arka kapının orada bulunuyor.

8. resimde koltukta bulunan hava yastığı,10.resimde bulunan ise arka cam açma tuşu.

9.resimde Focus'un orjinal jantımı bilmiyorum,bilen varsa söylesin lütfen.

Torpido da az da olsa soyulmalar mevcut.Ama giderilebilir derecede.

Okuduğunuz için teşekkür ederim,Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin.İyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 31 Mayıs 2017; 1:18:0 >

• Hayırlı olsun, güzel araç Jantlar orjinal bu arada.
  • güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Hayırlı olsun, güzel araç Jantlar orjinal bu arada.

Allah Razı Olsun,teşekkür ederim bilgi için.Rabbim daha iyilerini sizlere versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

güle güle kullanın.

Allah Razı olsun Hocam.
  • Hayırlı olsun Araçta yol bilgisayarı da olması lazım, yok mu orta konsoldaki sol havalandırmanın üstünde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 8 Mayıs 2017; 19:27:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Hayırlı olsun Araçta yol bilgisayarı da olması lazım, yok mu orta konsoldaki sol havalandırmanın üstünde?

O comfort modellerde galiba Hocam.2002-2003 belki de 2004 modellerde var galiba.

Bu arada teşekkürler.Belki vardır,dikkatimi çekmedi.Varsa söylerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 8 Mayıs 2017; 19:29:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun ...

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

Hayırlı olsun Araçta yol bilgisayarı da olması lazım, yok mu orta konsoldaki sol havalandırmanın üstünde?

O comfort modellerde galiba Hocam.2002-2003 belki de 2004 modellerde var galiba.

Makyajsız kasada 2.0 motorlarda varmış, makyajla beraber 1.6 lara gelmiş, ghia donanıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Hayırlı olsun ...

Allah Razı olsun Hocam.Daha iyileri sizlerin olsun.
  • quote:

quote:

quote:

Makyajsız kasada 2.0 motorlarda varmış, makyajla beraber 1.6 lara gelmiş, ghia donanıma.

Hocam makyaj konusunda pek bilgim yok,varsa bilginiz, olması gerektiğini söyler misiniz?

• Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senyour

Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Allah razı olsun Hocam.Rabbim kimseye kaza bela vermesin.Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam makyaj konusunda pek bilgim yok,varsa bilginiz, olması gerektiğini söyler misiniz?

Sanırım 2003 yılında ufak bir makyaj operasyonu geçirmişti. On far,tampon falan değişmişti.

• Makyajlı kasasını sıfır almıştım.10 sene kullandım taş gibi araba. Avucumun içi kaşındı tipik türk hastalığı biraz para birikince duramıyoruz borca giriyoruz yeniledim sattım keratayı.

Karşılaştığım Kronik olarak tabir edilen sorunları; km sayacı olan ekranın temassızlıktan görüntüsü kaybolabiliyor, buji bobini yanıyor çekiş iptal, kapı kilitleri arıza yapabiliyor, şanzıman senkromeçleri özellikle geri vitesinki problem, geri vitese atınca gacur gucur sürtme sesi geliyor, diğer vitesler de kemikleşiyor geçişi sertleşiyor.

Bunların hepsi basit baş ağrıtmayan problemler( buji bobini hariç)

Son hızı düz yolda 205, 220 için hafif tatlı rampa gerek. 0-100ü fabrikasyon 10.9saniye. araç hafif 100bg gayet yetiyor. Double din teyp sığıyor ben navigasyonlu takmıştım düşünürseniz.

Lpg ortalama tüketimim 11 litre şehiriçi, 8 litre şehirdışı idi. Hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım 2003 yılında ufak bir makyaj operasyonu geçirmişti. On far,tampon falan değişmişti.

Benim bildiğim ızgara tarafında oynama yapmışlardı.İki resim ile açıklayayım.

İlkinde bizdeki gibi olan düz çizgi

İkincide ise biraz dörtgen şeklinde

• quote:

Orijinalden alıntı: haidenhain

Makyajlı kasasını sıfır almıştım.10 sene kullandım taş gibi araba. Avucumun içi kaşındı tipik türk hastalığı biraz para birikince duramıyoruz borca giriyoruz yeniledim sattım keratayı.

Karşılaştığım Kronik olarak tabir edilen sorunları; km sayacı olan ekranın temassızlıktan görüntüsü kaybolabiliyor, buji bobini yanıyor çekiş iptal, kapı kilitleri arıza yapabiliyor, şanzıman senkromeçleri özellikle geri vitesinki problem, geri vitese atınca gacur gucur sürtme sesi geliyor, diğer vitesler de kemikleşiyor geçişi sertleşiyor.

Bunların hepsi basit baş ağrıtmayan problemler( buji bobini hariç)

Son hızı düz yolda 205, 220 için hafif tatlı rampa gerek. 0-100ü fabrikasyon 10.9saniye. araç hafif 100bg gayet yetiyor. Double din teyp sığıyor ben navigasyonlu takmıştım düşünürseniz.

Lpg ortalama tüketimim 11 litre şehiriçi, 8 litre şehirdışı idi. Hayırlı olsun.

Allah Razı Olsun Hocam,teşekkür ederim bilgiler için.

• Bir hafta once sattigim efsane aractir kendisi. Kazasiz belasiz kullanin. Sinyal kolu disinda 15 sene boyunca gik demeden calisti. Deyim yerindeyse "tas" gibidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertolozzi

Bir hafta once sattigim efsane aractir kendisi. Kazasiz belasiz kullanin. Sinyal kolu disinda 15 sene boyunca gik demeden calisti. Deyim yerindeyse "tas" gibidir.

Bakalım Hocam.Allah razı olsun.
  • Hayırlı olsun hocam kazasız belasız uzun yıllar binersiniz inşallah

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.