Şimdi Ara

Golf 6 nın golf 7 den daha sağlam olduğu gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar yakın zamanda golf 7 ve golf 6 yı kullandım ikisiylede ortalama 100 er km yol yaptım ve golf 6 golf 7 den daha rahat ve tok geldi hatta yol tutuşunda golf 6 nın daha iyi olmasi epey şaşırttı sonuçta eskisi yenisinden iyi yol tutuyor birde tesadüf eseri euroncap test sonuçlarını izleyip bakınca vw neden golf 7 yi piyasaya sürmüş diye düşünmedim değil golf 6 golf 7 den hem daha güvenliymiş hemde daha az hasar aldığını görünce şaşkınlık hatsafaya ulaşti

Görseller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Golf 7 kullanıyorum, bazen bende böyle düşünüyorum..zaten bir golf ten daha iyi olan tek şey başka bir golf tür.:)

• biri 2009'un kriterlerinde değerlendirilmiş. Diğeri 2012'nin kriterleri ile. Umarım yeterince açıktır dedğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 6 zamaninda guvenliydi ama 2012 de kriterler degismis olabilir sunu bi anlatamadik. Ihs yayginlasincs kriterler hemen degismisti.

• Golf 6 çok başarılı ve zamanının ötesinde bir araçtı. Golf 7 o kadar aman aman ve rakiplerinden üstün bir araç değil. Arada nesil ve teknoloji farkı var fakat vw'in yeni araçları büyük atılım yaptığı yıllardaki kadar çok iyi değil.
  • 2012 golf 6 kullaniyorum. Golf 7 ye de bindim kullandim. Ncap verisine gore saglamligi tartisilir. Cunku veriler birbirine cok yakin. Bu veriler isiginda Golf 6, golf 7 den daha saglamdir diyemeyiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet cümle sonuna GERÇEĞİ kelimeside yerleştirilince işlem tamamdır ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam sadece 100 kilometre kullanıp tespit yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 8 Temmuz 2017; 17:45:37 >
  • 100 km gerçekten arabadan anlayan biri için gayet yeterli demekki siz biraz toysunuz bu konuda

• Bildiğim kadarıyla euroncap te 2009da oldu asıl değişim 2013 tede yardımcı güvenlik sistemlerinin önemi arttı sadece

• Sağlamlığı bilmem de golf 7 de dizellerde bağımsız süspansiyondan vazgeçildiği için golf 6 daha iyi yol tutar.
  • Golf 6 sloganı tüm zamanların iyi golfu idi.

Tüm zamanların en sessizi,en guvenlisi,en konforlusu ...

• Golf 6 dediğin gibi tok bir araba.VW zaten bu arabanın uretimini kısa tuttu(4 yıl).

• quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

100 km gerçekten arabadan anlayan biri için gayet yeterli demekki siz biraz toysunuz bu konuda

• golf 6'nın bağımsız lokum gibi süspansiyonlarını yerim
  • Golf 7 aracımı sıfır aldım 3 yıldır kullanıyorum ama arkadaşımın 2010 model golf 6sını bana kaliteli ve sessiz gibi gelmişti.golf 6 bağımsız süspansiyonla benim araçtan kesinlikle daha iyi yol tutuyor ve bozuk yollarda daha konforlu.özellikle golf 6 gaz pedalının otobüslerdeki gibi büyük ve uzunlamasına olması beni etkilemiştir.son olarakda golf 6 şöför tarafı cam kumandalarının yukarıya doğru olması daha fonksiyonel ve kullanım rahatlığı sunuyor.golf 7 biraz daha yakışıklı diye düşünüyorumç

• 7 daha iyidir

En iyisi ise 7,5

• Günümüz hafiflik ve tüketim devri. Yeni platform ile ciddi hafifleme var buna rağmen güvenlikten ödün verilmeden hem de.

Olay bundan ibaret.

• PQ-35 platformu vag grubu için hakkaten efsaneydi. MQB denen rezillik arabaların içine etti maalesef.

• Golf 7 ye özel bir karalama kampanyası var gibi oysa fiyatını yazınca yeterince tarafsız olarak eleştirini yapabilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.