Şimdi Ara

Araç alırken dolandırılabilir miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zykon

Sanırım dediğiniz gibi hiç bulaşmamak gerekiyor. Aracı beğendim ve fiyatıda uygun olduğu için kafam karışmıştı ancak hiç riske giremeyeyim en iyisi.
    Eliniz kaşınıyor ise paranın yarısını bana gönderin en azından başınız derde girmez hem de paranızın yarısı da cebinizde kalır. En azından paranızı dolandırıcıların yemediğini bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu olaydan bağımsız olarak bir şey söylemek istiyorum.. yıllar önce bir tatil beldesinde bir mekan işletip sonra kapatmıştım.. ilgili muhasebeci maliyeye eksik ödeme mi ne yapmış bir şeyler eksik olmuş ama sorumlu ben tutulmuşum.. maliye de bana 2bin lira para cezası kesmiş ama kimse bunu bana haber verme gereği bile duymuyor tabi.. güya aramışlar da ulaşamamışlar neyse borç belirli bir süre ödenmeyince e-haciz geliverdi, banka hesaplarım bloke oldu..

o günlerde de aracımı satmak üzereydim.. ehacizden haberim oldu ama arabaya da haciz koyacakları hiç aklıma gelmedi.. alıcıyla notere gittik noter dediki aracın üzerinde haciz var satamazsın..

alıcı ile noterden çıkıp en yakın vergi dairesine gittik.. adam orada arabanın tam parasını bana elden verdi, ben de orada 2bin lira borcun tamamını ödedim vezneye.. ama ehaciz de öyle şakkk diye anında kalkan bir şey değilmiş.. bu durumda ben de arabayı alıcıya elden teslim ettim..

iki gün sonra bir daha buluştuk ve noterde satış işlemini tamamladık.. ayrılmadan önce adama dedimki sizin yaptığınızı kimse yapmazdı.. o da bana dediki, "artık kimin ne mal olduğunu yüzüne bakınca anlıyoruz.. sana güvenmesem zaten öyle bir şey yapmazdım" dedi..

sonuçta her karışık olayın altında bir dolandırıcı aramaktan vazgeçin, birgün aynı şeyler durup dururken sizin de başınıza gelebilir haberiniz olsun..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Parayı vekaleti olan adama değil, asıl mal sahibine araç satış bedeli olarak göndereceksiniz(havala eft ile)

Haciz kalkarsa bir şey olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.