< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zykon -- 9 Temmuz 2020; 12:51:55 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zykon -- 9 Temmuz 2020; 12:51:55 > |
Valla parayı tekrar aldığına dua et. Bazen hesaba para girince kişi borçlu ise direk bloke oluyor
|
uzak durun bence bu iş olumsuzlukla ilerliyor. fazla macera aramayın vazgeçin bence.
parayı size iade etmeleri güven kazanmaları için olabilir. |
Hocam noterdeki görevli personel araç satışa hazır , bir sorun yok demeden paranızı göndermeyin. O sıra noter görevlisi bekliyor zaten paranızı gönderin diyor. Sizde o esnada sadece ruhsat sahibi kim ise ona gönderin parayı ve aciklamaya aracın modelini km sini rengini vs bilgilerini yazıp aracın satış bedeli diye yazın. Bu satıcıdan da uzak durun macera aramaya gerek yok.
|
Alinti yapiyorum: "fiyatıda uygun olduğu için"
Zaten hep bundan dolayi oluyor ne oluyorsa. Satan arkadasi tenzih ederim ama genelde dolandirilanlar hep boyle dolandiriliyor. - abi koş, yeni alici buldum aradi beni. Seni sevdim, baskasina gitmesin. Simdi saat 4, 5e kadar halledelim noter kapanmadan - normalde bu fiyata vermem ama aciliyetim var. Hemen gel, simdi gel, noterde bulusalim. Kimle geliyon? Yalniz misin? - bak simdi kardes, ben alirken cok guvendigim birinden aldim, expere sokmadim. Garantisi benim, hosuna gitmeyen bisey olsun, sana 1 hafta sure. Ayni paraya senden geri alirim. |
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bütçemi biraz daha zorlayıp sıfır araç almaya karar verdim ve bugün itibariyle bir araç için anlaştım. Baktığım araç 2015 model clioydu ve ikinci elde ortalama 90-95 bin arası fiyatlarla karşılaşıyordum. 95 bin 2015 model bir araca vermektense 106 bine bayiden sıfır 0.9 turbolu modelini alıyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı...
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloq -- 10 Temmuz 2020; 21:12:38 > |
|
|
|
|