Şimdi Ara

Araç Amfi Bağlantısı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aracımda sony teyp var. 4 adet rca çıkışı var teybin üzerinde. Önceki teybimde 2 rca vardı ve sanırım sistem bağlanırken kolonlar için rcalar dönüştürücü ile 4’e çıkarılmış. Şimdi teybin 2 rca çıkışı boş şekilde çalışıyor. Bunun ses kalitesine bir zararı var mı acaba? Merak ettiğim teybin kalan 2 rca çıkışı 2. Amfi için mi yoksa oradan da bağlantı almak mı gerekiyor tek amfide de olsa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şuan kullandığınız amfinin marka modeli nedir? kaç hoparlör var, bağlantıları nasıl? bunlara cevap yazın, size ne yapacağınızı yazayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

Hocam amfi olarak DLS XM-40 var. Ön kapılarda birer adet adet yuvarlak cadence hoparlör var. Arkada aracın orijinal hoparlörleri var amfiye bağlı değil onlar. Bir çift de tweeter var. Bagajda da 1000 watt jbl subwoofer var hocam. Dediğim gibi teypte 4 tane rca çıkışı var ama 2’si dolu. Acaba önceki teypte 2 tane çıkış bulunduğundan mı öyle kaldı yoksa 4’ü de dolu olmalı mıydı bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myloo1907

Hocam amfi olarak DLS XM-40 var. Ön kapılarda birer adet adet yuvarlak cadence hoparlör var. Arkada aracın orijinal hoparlörleri var amfiye bağlı değil onlar. Bir çift de tweeter var. Bagajda da 1000 watt jbl subwoofer var hocam. Dediğim gibi teypte 4 tane rca çıkışı var ama 2’si dolu. Acaba önceki teypte 2 tane çıkış bulunduğundan mı öyle kaldı yoksa 4’ü de dolu olmalı mıydı bilemedim.

1 çift daha rca kablosu edinin. teypin rear rca çıkışını teybin menüsünden sub out olarak ayarlayın. teybin rear rca çıkışına takacağınız rca kablosunu amfinin rear rca girişine takın. elinizdeki rca yı teybin front rca çıkışına ve amfinin front rca girişine takın. ses kalitesi bu şekilde hissedilir seviyede artacaktır. tweterları aracın ön konsoluna koyun ve amfinin front kanalına ön kapıdaki kolonlarla paralel girin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 15 Aralık 2022; 0:16:22 >

• ercasniann siz oto araç tesisatı ile ugraşıyormusunuz. yeriniz varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: molekul88

ercasniann siz oto araç tesisatı ile ugraşıyormusunuz. yeriniz varmı acaba

ben Karabük te yim. yerim yok. free takılıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.