Şimdi Ara

Araç amortisörleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konulara göz gezdirdim ama aklımdaki sorulara cevap bulamadım tam olarak gözümden kaçmış bir konuda bahsedildiyse şimdiden kusuruma bakmayın.
    Ben yakın zamanda bir araç aldım bütçeme uygun şekilde 8500TL ye ve iş arabası olarak kullanıcam Nissan Vanette markası 1996 model(Transporter tarzı bir araç). Araç sağ tarafından darbeli ama motor sağlam olunca sorun etmedim. Darbeden ötürüde sağ amortisörler gidik.
    Benim bildiğim amortisörleri çift değiştirmek daha yararlı (çünkü sol taraf ta eskimiş durumda). Bu konuda bir kaç sorum olucak
    Her amortisör her araca uyum sağlar mı? (Aracım 1400kg ve yaklaşık 1000-1500kg malzemede ben atmam gerekebiliyor)
    İkincisi hangi marka amortisör tavsiye edersiniz? assasiyet ön planda yani çukurda falan çok sarsmasın ama fiyatta çok tuzlu olmasın
    Son olarakta bu amortisör işini internetten sipariş ederek çözmek istesem güvenebilir miyim hangi siteden tavsiye edersiniz?
    Yardımlarınızı bekliyorum çok fazla araba parçaları hakkında bilgim yok o yüzden soruyorum kusuruma bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bilgisi olan yok mu?

• her amortisör her araca olmaz hele toros amortisörü ise hiç sanmıyorum.
  • Sağolasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.