Şimdi Ara

ARAÇ ANFİ ve PREAMP EKO, KELEPİR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabamın satılması dolayısıyla, üzerinde kullanmış olduğum ses sistemi verilmemiş ve satışa sunulmuştur. Ürünler temiz ve problemsizdir.

Amplifikatör:
    Pioneer GM-X374 4x70 watt rms.
    Pioneer'ın meksika üretimi S/N oranı 100db olan oldukça kaliteli amfisidir. Temiz ve sorunsuzdur. Köprülenebilir. 4, 3, 2 kanal olarak kullanılabilir.
    http://www.pioneer-car.eu/eur/products/gm-x374

Ekolayzer:
    Soundstorm s7eq 7 band pre amp ekolayzer.
    https://www.amazon.com/...er-Control/dp/B000O50VF0

Sıfır gibi değildirler. Ufak tefek kullanım izleri vardır. Kullanılmış ürünler olduğunu unutmayın. Ama temiz sayılırlar ve kesinlikle problemsizdirler. İkisi için istediğim fiyat SATILMIŞTIR liradır ve pazarlık payı yoktur. Tekli satışlarda fiyat sorunuz. Takas kafama yatan şeylerle (usb bellek, harici hdd, cep telefonu vs vs) olabilir. Ayrıntılı pm atabilirsiniz takas konusunda.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 30 Ocak 2017; 17:14:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• emre otoya mı taktırmıştın :))) balıkesirde tanımayan yok da

ayrıca koltukaltı subwoofer almamış olsaydım yarın buluşmuş ve almış olurdum setini şimdi üzüldüm bak :( hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

emre otoya mı taktırmıştın :))) balıkesirde tanımayan yok da

ayrıca koltukaltı subwoofer almamış olsaydım yarın buluşmuş ve almış olurdum setini şimdi üzüldüm bak :( hayırlı satışlar

Volume City'ye taktırtmıştım.

Koltukaltı sub nasıl? Memnun kaldın mı? Balıkesir'de misin?

• ozgboy kullanıcısına yanıt
    Valla istedigimin yuzde 85i oldu diyebilirim, amacim cam cerceve sallamak degildi arac icinde tatli bir bass istiyordum

Ama hala arkadasimin latitudendaki bose gibi yumusakligi bulamadim, teyp biraz dandirik ondan sanirim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

Valla istedigimin yuzde 85i oldu diyebilirim, amacim cam cerceve sallamak degildi arac icinde tatli bir bass istiyordum

Ama hala arkadasimin latitudendaki bose gibi yumusakligi bulamadim, teyp biraz dandirik ondan sanirim :))

Hangi marka, kac liraya ve nereden aldiniz? Bir de Balikesir de iseniz dinlemek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozgboy kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakma epey geç oldu

cihaz bu:https://www.amazon.de/Pioneer-TS-WX120A-Aktiver-geschlossener-Subwoofer-Schwarz/dp/B00L12UZ0Q

almanyaya gittiğimde aldım tam olarak ne kadara aldım net hatırlamıyorum ama 500 lirayı bulmuştu aldığımda

balıkesirde pek durmuyorum ama denk getirebilirsek memnuniyetle :) ne iş yaparsınız ve ne taraftasınız?
  • 1984 kullanıcısına yanıt
    Sizin de dediğiniz gibi baya geçti. Ürünler satıldı maalesef. Ama gene de Balıkesir taraflarına gelecek olursanız bir mesaj atın buradan tanışalım. Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.