Şimdi Ara

ARAÇ ARIZASII ACİLL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Bugün babam arabı çalıştırmaya çalışmış ve araba çalışmamış.Kontagı ilk devreye aldığınızda ışıklar normalden 1 -2 saniye sonra geç geliyo sonra çalıştırmak istediğimde hiç tepki vermiyo ve ışıklar gidip geliyo reset gibi yani sanki ilk devreye yeni getirmişim gibi kapı otamatiği çalışmıyo korna çalışmıyo kontak ilk devredeyken farları yaktığımda 3-4 saniye sonra aynı gidiyo ışıklar ibrelerde böyle anlık oynar gibi oluyo bunlardan da en önemlisi reset atar gibi olduktan sonra ekranda airbag hatası abs hatası radyatörün suyu çok sıcak bekleyiniz kitapcıga bakın gibi uyarılar veri beni korkutan bunlar.Benim ilk aklıma gelen akü oldu araç 2009 model ve hala orjinal aküsü üstünde bence akü ölmüş ama uyarılar kafamı karıştırdı umarım beyinle ilgili bi sorum yoktur daha önce başına böyle bi sorun gelen yada bilen arkadaşların yardımlaarını bekliyorum yarın yeni akü takıp bi denicez şimdiden teşekkürler....

• sorun %90 akü
    ikaz ışıkları ise akü akım kesince beyine elektrik gitmediğinden
    aküyü değişin sorununuz çözülür
    geçmiş olsun
  • Keşke bir de aracın ne olduğunu yazsaydınız... Akü gitmiş, vurdurarak çalıştırın, gidip yeni akü alın.
  • sorun aküde.değiştirin sorunların hepsi bitecek
  • 3 senelik akü,genelde ömürleri 6-7 sene olur,bazen de daha fazla.
    arabada gizli ceyran kacak olmasin, gece bir yerden ceyran cekmis olabilir.( torpido gözündeki lamba vs ).
    Yada sarj Dinamosunda sorun olabilir, aküyü yeterince doldurmuyor olabilir.

kolay gelsin
  • Aynen problem aküde sakın vurdurmaya çalışmayın
  • cevaplar içın cok tesekkurler araba peugeot bipper 2009 akü de oksitlenme de vardı temizledim isallah aküdendır.yalnık kafamda bi soru isareti kaldı belki bılirsiniz akünün üzerindeki ısık yakıyo ölse yakmaması lazım değıl mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnalbantbasi -- 20 Temmuz 2012; 22:20:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akü bitik... bendede oluyordu
  • Abuk subuk ariza kodlari verir araba akunun sarjinda sorun olursa. Saga sola para kaptirmadan akuyu sarjli bir aku ile degistirin,
  • çok şükür hallodu aküdenmiş yenisi takıldı başta motor arızası felan ddi ama düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.