Şimdi Ara

Araç Bakım Hakkında Excel Dosyası Açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burada yardım sever çok iyi arkadaşlar var.

Benim bir sıkıntım var.

Bana güncel araç bakım takip excel dosyası lazım.

Atıyorym, Bakımları geldiğinde beni uyarabilecek,

KM bakımları

Sigorta tarihleri ve yaklaşımları.

Değişen parça kmleri

Atıyorum, şu km de şu değişti şu km de bu değişti vs

Varmı böyle excel dosyası arkadaşlar.

Allah sizden şimdiden razı olsun.

• Hocam cok az bilgisayar bilgisi ile yapilabilecek birsey bu. Hatta aldigin yakitlari falan da girersen guzel sonuclar cikabilir. Excel sizi uyaramaz. Onun icin zamanlandirilmis gorevler (scheduled tasks) kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 18 Haziran 2013; 12:17:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Hocam cok az bilgisayar bilgisi ile yapilabilecek birsey bu. Hatta aldigin yakitlari falan da girersen guzel sonuclar cikabilir.

Hocam excel bilgim fazla yok hazır tablo varsa çok güzel olur

Yakıttan tutta km bakımları

Sonra, Araç muane yaklaşımları

Hani atıyorum muane günü yaklaşıyor, excelden uyarı almak istiyorum.

Basit şeyler evet ama acil lazım böyle bir tablo :)
  • Peki siz bu isi sadece kendi araciniz icin mi dusunuyorsunuz, yoksa oto servisi gibi bir isletmeniz var ve size gelen araclarin km lerini ve degisen parcalarini mi kayit altina almak istiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki siz bu isi sadece kendi araciniz icin mi dusunuyorsunuz, yoksa oto servisi gibi bir isletmeniz var ve size gelen araclarin km lerini ve degisen parcalarini mi kayit altina almak istiyorsunuz

Hocam yeni birimim değişti çalıştığım yerde idariş işlere geçtimde kendim bir şeyler yapmayı düşünüyorum

yaklaşık 10 aracımız var işte kiralık araçlar ve şirket araçları

İşte sorumluluğu bana geçti.

Bana da böyle hazır bir tablo lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Peki siz bu isi sadece kendi araciniz icin mi dusunuyorsunuz, yoksa oto servisi gibi bir isletmeniz var ve size gelen araclarin km lerini ve degisen parcalarini mi kayit altina almak istiyorsunuz

Hocam yeni birimim değişti çalıştığım yerde idariş işlere geçtimde kendim bir şeyler yapmayı düşünüyorum

yaklaşık 10 aracımız var işte kiralık araçlar ve şirket araçları

İşte sorumluluğu bana geçti.

Bana da böyle hazır bir tablo lazım

hacı bir google excel document aç. her araç için ayrı bir sheet aç. her yapılan işlemin A kolonuna tarihi , b kolonuna da yapılan işlemi koy. başla kaydetmeye. genel müdürünüzün gmial hesabına da erişim izni verin. o da istediğinde baksın. boylece antartikada bile olsa cep telefonu ile araçlar ile alakalı her detaya anında ulaşabilir. hatta c sütununa da aracı kullanan kişi yaz. her gun o aracı kim kullanmış iise girdin oraya kaydını.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.