Şimdi Ara

Araç çakmak girişi laptop çalışması için yeterli güç sağlayabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sitede böyle bir ürün gördüm de , böyle birşey olabilir mi bir danışmak istedim.Yeterli gücü sağlayabilir mi veya laptopta zarar verebilir mi böyle bir ürün?

http://www.indirdik.com/Meind-Universal-Araba-Ev-Laptop-Adaptoru

• Laptop'u şarj edebilir. Çalıştırmak değişir.
  • çalıştırır.
  • 29.99 + amperi yüksek bi akü işinizi görüor :D
  • renault clio 1.4 auth.
    benzer cihaz var ben hep yolda kullanıyorum sadece çakmaklık ısınıyor kirliyse sigara kokuyor akü falan da bitmiyor.
    48ah/12v tudor akü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

renault clio 1.4 auth.
    benzer cihaz var ben hep yolda kullanıyorum sadece çakmaklık ısınıyor kirliyse sigara kokuyor akü falan da bitmiyor.
    48ah/12v tudor akü.

Herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı şimdi sizde buna benzer birşey var sorunsuz bir şekilde yolda kullanabiliyormusunuz laptopunuzu
  • Adı inverter olarak geçiyor. Çakmaklığa takılıp kullanılıyor.Piyasada çok model mevcut.Laptop,kamera vs. rahatlıkla şarj edebiliyor.araç çalışır haldeyken kullanmak daha mantıklı geliyor bana(akü şarj olabilsin diye) ama durur vaziyettede laptopu şarj etmişliğim var
    örnek adres

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HollowMan_ -- 18 Eylül 2012; 22:24:05 >
  • Kesinlikle araç çalışır halde kullanın, biz bir tane akü öldürdük o yüzden sonrasında zar zor garantiden değiştirdik.
  • Kesinlikle araç çalışır vaziyette kullanın laptopu, biz iş icabı arabada laptopu çok kullanıyorduk, çalıştırmadan kullandığımız sürelerde bir kaç sefer aküyü bitirdik. Sonrasında akü öldü ve zar zor garantiden değiştirdik.
  • Ben 1 ay kullanma fırsatım oLdu arabada kamyonda laptop şarjı ile takıldım 1 ay içersinde hiçbirşey olmadı diyebilirim :)
  • attıgınız link 100watt diyor. yani günlük herkesin zibil zibil aldıgı laptopları kaldırır.

çogu laptop max 65 veya 90watt tüketir.

normal internet amaçlı kullanırken 50-60watt tüketir. Oyun-çizim programı gibi zorlayıcı şeylerde yüksek tüketim görür...

Tabi laptopu araba çalışırken şarj etmek daha faydalı...
    Uzun yolculuklarda işe yarayabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

attıgınız link 100watt diyor. yani günlük herkesin zibil zibil aldıgı laptopları kaldırır.

normal internet amaçlı kullanırken 50-60watt tüketir. Oyun-çizim programı gibi zorlayıcı şeylerde yüksek tüketim görür...

bide bunu inceleyin :) çalıştırabildiklerine dikkat Link

• quote:

Orijinalden alıntı: _HollowMan_

o kadar para verince bi zahmet o kadar iş yapsın.

1500watt ne çalıştırılır ki arabada. arabada değil de arazi araçlarında filan iş görür sanırım

• bu tip ürünlerin kaliteli olanları da var bu ürünü tavsiye etmem
  • daha kaliteli bir ürün kullanırsan ne arabaya zarar verir ne de laptop'ına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HollowMan_

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

attıgınız link 100watt diyor. yani günlük herkesin zibil zibil aldıgı laptopları kaldırır.

12 Volt çıkışı 220 volta çeviren şeyden Medi Markt'te görmüştüm. 90 TL idi. Pahalı gelmişti. Bunu görünce almadığıma üzüldüm şimdi. Çünkü laptoptan ziyade video kamera için istiyorum ben bunu. Kameranın 2 pili var. Birer saat gidiyorlar. Rahat rahat uzun yol videoları çekemiyorum.

• Tavsiyem inverter değil de direkt olarak laptop adaptörü almanız.

Inverter 12V doğru akımı 220V 50Hz alternatif akıma çevirir. Siz de tekrar Laptop adaptörüyle 12-19Volt aralığına dönüştürürsünüz elektriği. Bunun yerine direkt laptop adaptörü alırsanız daha az ısı yanı kayıp enerji üretirsiniz. 100W güç çokmuş gibi geliyor ama farları açtğınızda en az 2x55W harcıyorsunuz. Dikkat edilecek nokta çakmak çıkışının sigortasının kaç Amperlik olduğu. Genelde 10A sigorta konulur. Yani max 12V x 10A = 120W
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.