Şimdi Ara

Araç değiştireceğim KİA hakkında bilgi sahipleri bakabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Napıyım kardeşim. Sorunun çözümü yapabileceğim bişeyse hemen yapıyım. Olduğunca düşürmeye çalışıyorum elimden gelen bu.
  • Tam otomatik olup olmadığını nasıl anlıyoruz. Hangi modellerinde bu olay var veya yok bilgi verebilir misiniz?
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Hocam eline sağlık çok iyi bir yazı olmuş. Teşekkür ederim öncelikle. DCT şanzımanda anladığım kadarıyla sorunsuz senin söylemlerine göre ancak tam otomatiğini öneriyorlar. B ikisini karşılaştırırsan ne dersin bu konuda ?
  • Psa grubununun dizel otomatiklerine bakabilirsin.en az onlar yakiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralnigde

Hocam eline sağlık çok iyi bir yazı olmuş. Teşekkür ederim öncelikle. DCT şanzımanda anladığım kadarıyla sorunsuz senin söylemlerine göre ancak tam otomatiğini öneriyorlar. B ikisini karşılaştırırsan ne dersin bu konuda ?

Hocam atladığım hususlar vardı , yazıyı editledim tekrar bir göz gezdirirseniz sevinirim...
  • Ceed i mi satıp Sportage alma arifesindeyim KIA ya bulaşırsanız Diğer araçlar çer çöp gelebilir böyle bir sorun da var.
  • quote:

Şanzıman yarı otomatikse, istediği kadar sorunsuz olsun , yüksek değişim maliyetli bir baskı balata süreci yaşatacaktır. Tam otomatik şanzıman önerilmesinin nedeni budur. Sadece ceed için geçerli değil bu durum. Tüm tam otomatik ve yarı otomatiklerde kullanım süreci bu şekilde.
  • quote:

Ceed deki Tam otomatik Hiç bakım ve masraf yapmadan torununa kalır o da yıllarca masraf yapmadan kullanır.

Şanzımanın yağ değişimi bile yok düşün artık.

Hondanın da tam otomatiğini kullandım arada büyük fark var. Honda da yüksek devirde silkeleme yapıyor. Zaten 3 kişi arabaya binip yola çıksan 5500 de vites atıyo araç. Ayrıca 1 den 2 ye ve 2 den 1 e ceed pamuk gibi hiç bir his yok
  • manuel ceed sahini olarak söylüyorum, önceliğin yakıtsa fransız araçlarına yönel. aracımdan çok memnunum iyikide almışım diyorum ama yakıt konusunda fransızlar kadar cimri değil, 1-2 lt fazla yakar. özellikle kısa mesefa gidcekseniz bu rakam istanbul ş.içinde ortalama 7 lt fln dır. otomatiklerde kullanıma göre değişir ama ceed gruplarından gördüğüm 5.5 lt yakanda var 8.5 lt yakanda. o yüzden siz kendi kullanımıza göre aracı test edin bence. ceed gerçekten sınıfında fiyatına göre gerek donanım gerek konfor olarak alınabilcek bir kaç araçtan biridir.
  • quote:

Tam otomatik olup olmadığını nasıl anlıyoruz. Hangi modellerinde bu olay var veya yok bilgi verebilir misiniz?

2015 ve sonrası makyajla birlikte dct gectiler klasik tork konvektörlü olanlar biraz fazla yakar gdi alıp lpg taktıranlar var lpg olayına girecekseniz japonlara yönelmeniz yada lpg ye uyumlu araclara bakmanız

• Yakıt derdiniz varsa tam otomatik modelden uzak durun.DCTli Ceed 5 yıl garanti ile gayet alınabilir harika bir araç.Ama sizin yerinizde olsam madem Yakıt nedeniyle FRınızdan vaz geçiyorsunuz 308 bakın derim.Hem tam otomatik hem performanslı hem de oldukça az yakan bir araç.
  • TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    Sadece yakıt değil otomatiğe geçmemiz de gerekiyor. 308 de aklımdaydı ancak bir arkadaşa aldık manuelini ve yakıttan şikayet ediyordu. Kullanım şekliyle de alakalı tabi. Bir de FR alırken donanıma da önem vermiştim ve ceed gerçekten dolu dolu bir araç o nedenle seçtim diyebilirim.
  • kralnigde K kullanıcısına yanıt
    Hocam ana konusuna bakın kullanıcılarına sorun bu segmentteki en az yakan araç 308.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Hocam ana konusuna bakın kullanıcılarına sorun bu segmentteki en az yakan araç 308.

Yakıt herkes için birincil kriter olmayabilir. Öyle olsa herkes aynı aracı kullanır değilmi.

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş FRdan vazgeçtiği için aradaki tüketime değer bir geçiş yapması gerektiğini düşünüyorum.FR da gücüne göre oldukça az yakan bir araç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ALOK A kullanıcısına yanıt
    Bütçemi aşıyor donanımlısı. Ankara ve çok yakın şehirleri değerlendirebilirim sadece. Teşekkür ederim öneri için.
  • ALOK A kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata access donanim dizel otomatik 508 satiyorlarmis. O daha iyi degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sportage de kronik sorun yok 6 yıldır kullanan arkadaşım sorun yaşamadı.. sıvı sistem Lpg de taktırdı zamlardan önce 30 kuruş civarı yakıyordu şimdi 35 kuruş yakabilir.

• Leon'u yakıtı için bırakıyorsanız tercih edeceğiniz araç kesinlikle Koreliler değil Fransızlar olmalı.

1.6 CRDI 136 bg DCT Cerato kullandım 1 hafta her gün İstanbul içi git gel. 1.4 TSI Jetta ile benzer yakıyor abartmıyorum. Aynı kullanımla.
    Fabrika verisi alakasız. Sportage şehiriçi en az 15 litre yakıyor LPG ile 18 litre tüketir. Yine Leon'u çok ararsınız.

Peugeot veya Renault'ya bakmanızı öneririm ya da en kötü mevcut aracınızın dizeline geçin veya yeni 1.0 TSI motorlara bakın.

EDIT GORUNTU

Araç değiştireceğim KİA hakkında bilgi sahipleri bakabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 1 Kasım 2017; 16:24:35 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.