Şimdi Ara

Araç değiştiricem konforlu az yakan araba öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mondeo, talisman, insignia,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç değiştiricem konforlu az yakan araba öneri

@FurkanEmir411  nick'li kullanıcı böyle demiş, bu kullanıcının bu hususlarda bilgisi yok veya eksik. Maalesef bilmeden konuşuyor. Muhtemelen de önceki mesajlarda bahsi geçen Ford Focus 4 ü veya diğer bahsettiklerin kullanmamış, görmemiştir. @tutku59 Bu kullanıcının yönlendirmeleriyle hareket etmemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 9 Mayıs 2022; 11:16:42 >

• tutku59 T kullanıcısına yanıt
    Km'ye çok takılmamak lazım. Düşük km olanlar kısa mesafe kullanılmış ve yıpranmış olabilir. Km yüksek olsa da uzun yolda kullanılıp az yıpranmış, motoru iyi durumda olanlar vardır. Aceleniz yoksa bekleyin. Yeni ilan her zaman olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo aracı olan adama atmosferik, kartondan bozma kadranı olan, içeride mühendislik fakültesindeyken kullandığım casio hesap makinesi kadar ekranı olan aracı önermek akıl tutulmasıdır. Bu araç filo harici bu yüzden tutulmadı, st line + opsiyon almadığın sürece hiçbirşeyi olmuyor. Doldurduğun zaman da fiyatı segmentini aşıyor. Alınası bir araç değil.

Araç değiştiricem konforlu az yakan araba öneri

Araç değiştiricem konforlu az yakan araba öneri

• szm428 S kullanıcısına yanıt

Lütfen gerginliğe gerek yok :) focus güzel araç fakat benzinlisi yakıt olarak memnun etmeye bilir beni.

• Paramedik 112 kullanıcısına yanıt

Yaz sonuna kadar vaktim var o zamana kadar kafamda belli modeller oluşturup karar vermeyi düşünüyorum

• Hem konfor hem az yaksın varsa bizde alalım öyle araba

Konfor demek ağırlık demek , 2007 Mercedes e270 CDI vardı bende şehir içi 9-10 litre mazot yakardı normal sakinde 1600 kilo araba , Astra J vardı 1.4 turbo 10 litre benzin yakardı ortalama şehir içi 1400 kilo ama 140km kadar rüzgar sesi gelmezdi

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Gösterge, ekran v.b. bunların beğenisi zevklere, tercihlere göre değişir. Bu araç, focus 4 hakkında uzaktan konuşuyorsunuz. Bir aracın turboya sahip olması daha fazla performans gösterip daha az yakacağını göstermez. Daha önce turbo araç kullanmış kullanıcının atmosferik araç tercih edip etmeyeceğini bilemezsiniz. Bulunduğunuz ortamdaki insanlara aklı evvel, bu aracı önermek akıl tutulması v.b. kelimeleri kullanarak hitap etmeniz doğru değil. Yorumlarınızı kendinize saklayın. Bunlar nihayetinde bir araç biz tavsiyede bulunuyoruz. Sizde tavsiyenizi yapın kullanıcı kendisi değerlendirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 9 Mayıs 2022; 12:38:32 >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Bu arkadaş kesinlikle taraflı konuşuyor . Hiç binmedigi araçlar hakkında atıp tutuyor. Kedi ciğer ilişkisi de olabilir bilmiyorum .Ciddiye almayın .

• Moueson kullanıcısına yanıt

Babanın aldığı Focus 4e gömdüğün konuları açtığın günleri ne çabuk unuttun ?

• Suberb teyze oglunda var kesin memnun kalırsın al bin gez

• Tabiki yok benim için dengesi önemli benim şuanki aracımdan fazla yakmasın istiyorum hemde daha kaliteli olsun en azından görüş açılarıyla yeterli suspansiyonlarıyla yormasın diyorum. Bilirsiniz reno ekonomiktir fakat alt takım kaliteli değildir çoğu reno araçta 20 bin km de bir düz giderken direksiyon hafif sola dır. Ufak detaylar insanı hoşnut etmiyor.

• defiant82 kullanıcısına yanıt

Bir arkadaşımda çok beğenmiş ama artan fiyatlardan dolayı 2015 üstü kasa bulabilir miyim temiz hiç bilmiyorum o yüzden c ye yönelmeye başladım bulabilirsem donanımlı a3 düşünüyorum 2014 2015 model bulamazsam highline golf7 ile astra k arasındayım ama hiç birini sürmedim izmirde kullanan (çevre yolu sık kullanılır) ve 1 2 ayda bir uzun yol yapan biri için hangisi uygundur yaşım 24. Birde dsg bahsedildiği kadar sıkıntı mı titiz bir kullanıcığım arabamı severim

• tutku59 T kullanıcısına yanıt

BSE kodlu motor lpgde en sorunsuz motordur. benzin mi lpg mi anlayamassın sürerken.

Kaldı ki az yakan kategorisine şu an tek uyan yakıt LPG.

• zero01 kullanıcısına yanıt

kitiydi bakımıydı vs. çok hitap etmiyor o yüzden tercihim turbo benzinli yada dizel

• hb veya sedan olması konforu-iç hacmi etkilemez. birbiriyle alakasız konular.

meganenın ergonomisi bence de kötü. dışı büyük içi küçük bir değişik araba.

kia cerato dizel otomatik bence güzel bir otomobil, içi çok geniş, süspansiyonu konforlu, performanslı ve ekonomik, focus sedan bunun üstüne bir de iyi yol tutuş ve izolasyon sunuyor ama pahalı ve albenisi çok düşük.

d segmentinde de 508 büyçe dahilinde ise bluehdi olanlar tatmin edecektir.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Sedan konforu dediklerini için daha konforlu sanıyordum fark olmadığını bilmiyordum. 508 güzel bir seçenek fakat araç şehir içinde ve max 3 kişi kullancağım için çokta gerekli değil gibi düşünmeye başladım. yavaş yavaştan üretimden kalkıyorlar. megane ın ergonomi gerçekten ilginç görüş için zorlanıyorum koltuk ayarı bir türlü yapamadım. biraz daha kaliteli rahat olsun istiyor insan birde yakıt malum şuan kafam 308 astrak golf olarak bölündü sizin öneriniz üstüne cerato da inceleyeceği. astra k güzel araç fakat 1.6 cdti triger zinciri konusu kafamı karıştırıyor. golf te dsg var aynı şekilde 308 güzel fakat kronik ad blue ile megane daki o hissi vericek diye çekincem var keşke hepsini tek tek test edebilsem.

• Konfor ve az yakıt deyince benim aklıma Citroen C5 gelir. Premium markaların süspansiyon konforuna sahip.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.