Öncelikle herkese merhaba girip yorumda bulunan herkese şimdiden teşekkür ederim. Geçen yaz bir başlık açmıştım araç alacağım diye 2016 model 1.2 tce icon manuel megane hb aldım. Ondan önce 1.0 tce 2020 duster kullanıyordum. Daha geniş ve otomatik araç istiyorum. Aylık 2000 3000 bin km yapıyorum birde uzun yol yapıyorum 1 2 ayda bir 1000km olarak. İzmir ve tekirdağda kullanıyorum. araç artık beni yormaya başladı manuel olmasından dolayı ve oturma pozisyonu bana göre değil çok koltuk ayarı denedim yakın oturursam dizlerim uzak oturursam kalça belim ağrıyor. yolda beni yormayacak yolda akıcak konforlu megandan daha geniş araç istiyorum o yüzden sedan düşünüyorum. malum birde bütün yollar bozuk olduğu için hb araba yeterince konforlu olamıyor. yakıt tüketimim uzun yolda 110 sabit otoyolda 120 130 sabit 6.2 felan yakıyor şehir içi 7 lere çıkıyor 35km hız ort ta. 90 100 ile gidersem 5.5 yakalayabildim. Şehir içi 1 depo ile (40 42 litre alıyor) 550-600km ortalama yapıyor uzun yolda 700km ort yapıyor. ama yakıt tasarrufu kasmayı hiç sevmiyorum. akıcı kullanmayı seviyorum yakıt bundan fazla olmayacak şekilde baş ağrıtmayacak hangi araçları önerirsiniz b segmenti düşünmüyorum ağırlıklı c belki d olabilir. 400 420 bin tl max bütçem var aklımda a3 sedan 1.6 tdi otm ama 100 150binkm arası bulunuyor. octavia , superb, (2015 üstü ) passat(2014 üstü)(ama manuelleri var) 1.6 crdi elentra ve 1.6bluehdi eat6 508. bu araçlar var. 1.3 tce makyajlı joy edc megane sedan da aklımda fakat reno istemiyorum sanırm çok kaliteli gelmiyor malum parçaları ucuz ama çok sağlam değiller önerilerinizi bekliyorum ne yapmak mantıklı sizce ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutku59 -- 5 Mayıs 2022; 23:33:35 > |
Araç değiştiricem konforlu az yakan araba öneri
-
-
Suberb hoşuma gidiyor özellikle arka camla bagajı açılan modelleri -
Ford Focus (MK4 2018 Sonrası) 1.5 Ti-VCT Trend-X (veya Titanium) otomatik veya manuel alabilirsiniz. Herkonuda beklentilerinizden fazlasını karşılayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 7 Mayıs 2022; 18:9:41 >
-
Süber b benimde hoşuma gidiyor ama yakıt olarak tatmin edermi onu bilemedim
-
Focus 3.5 1.5 tdci powershift titanium düşünüyorum onun yerine hem otomatik hemde dizel yakıt olarak az yakanda var çok yakan var diyorlar kafamı karıştırdı birde iç hacim küçük diyolar bi oturup görmen lazım
-
Focusla beraber 1.2t 145 manuel astra önerisi geldi uzun yolda 120 km ortalamada 4.5 yakıyor diyorlar şehir içi 6 6.5 tüketim değerleri doğru ise oldukça mantıklı bilgi sahibi olan var mı birde koriniği nasıldır yorar mı gönlümden a3 geçiyor tabide masraj çıkarırsa diye tedirgin ediyor -
Muhtemelen Siz Focus 3.5 ile karıştırdınız.
PowerShift veya dizel araç yerine Focus 4 2018 Sonrası (MK4) 1.5 Ti-VCT Benzinli Tam otomatik şanzımana sahip araç almanız pek çok yönden iyi olur, gönderdiğim videolar yakıt hususunda size pek çok ipucu vermiştir. Focus 4 iç hacim olarak oldukça geniş, focus 3.5 'dan daha geniş iç ve bağaj hacmine sahip. Yakından incelemenizi, görmenizi ve kullanmanızı tavsiye ederim. Aşağıdaki video size bu hususta yardımcı olacaktır.
Mert'in Aksesuar DünyasıyoutubeFocus araç karşılaştırmasını sizler için paylaşıyorum . .https://www.youtube.com/watch?v=bCNEs28SJqQ&ab_channel=Mert%27inAksesuarD%C3%BCnyas%C4%B1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 7 Mayıs 2022; 18:17:29 >
-
Konfor için C veya D sınıfı alman arabalarını öneririm.
-
geniş az yakan basın ağrımasın arabası civic veya corolla 1.6 olur.
tak tüpü bak keyfine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 7 Mayıs 2022; 19:17:25 > -
En kısa fırsatta inceleyeceğim. Videoları inceledim uzunda oldukça güzel fakat şehir içinde yakıt 8 9 litreleri buluyormuş yorumlardada bahsetmişler bu bana çok gelir çünkü şehir içide kullanıyorum.
-
Hayır hayır 3.5 ile karıştırmadım 4 olduğunu biliyorum yeni çıktığında meraktan incelemiştim. Değerler güzel fakat şehir içi yakıtı benim araçtan fazla geldi o yüzden tereddüteyim ama test sürüşü yapmaya çalışacağım
-
kriterlere uyan hangi modelleri önerirsiniz
-
Atmosferik olduğu için pek tercih etmiyorum açıkcası yokuş var geçtiğim yollarda. Birde lpg pek terciğim değil
-
Ya ne focusu, adam geniş ve az yakan diyor aklı evvelin biri focus diyor. D segment dizel herhangi bir araç işini görecektir. -
Mondeo modellerini inceleyin. Uzun yolda aradığınızı bulabilirsiniz. -
Hangisini önerirsiniz bütçeye
-
mondeo ilgimi çekmişti fakat 2.0 düşük km bulmak zor gibi duruyor. 508 1.6bluehdi eat 6 bulabiliyorum. genelde bagaj artı 2 3 kişi sürüyorum aracı. ayda 1 uzun yol geneli izmirde sürüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutku59 -- 8 Mayıs 2022; 23:9:6 > -
Golf 1.6 tdi highline 2015 2016 model nasıldır veya a3 1.6 tdi, 1.2 astra 145 hakkında bilgisi olan var mı birde
-
golf veya jetta
dizel veya lpgli 1.6 modelleri olabilir.
-
lpg düşünmüyorum. 1.6 tdi 2015 2016 golf 7 bulabiliyorum highline dgs li mi önerisiniz manuel mi dsg sıkıntı çıkarırsa masrafı ne kadar olur (dsg hakkında bilgim var kullanım ve bozulmaya başlama belirtileri konusunda)
Benzer içerikler
- megane 3 full paket hangisi
- sürmesi en kolay arabalar
- egea hangi paket alınır
- clio 1.0 tce alınır mı
- altı yüksek arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X