Bildirim
araç durma sorunu yaşayan megan sahipleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Büyük ihtimalle bi kablo ya yanlış bağlanmıştır ya da bir civatayı tam sıkmamışlardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt82 -- 22 Mayıs 2007; 9:55:52 > -
reno servise gittim. Kaptör mili bozulmuş dediler, değiştirdiler. Güya LPG sonrası meganlarda bu tür şeyler normalmiş. Servis öyle dedi. Neyse galiba sorun çözüldü. göreceğiz bakalım.
Benim sorunu yaşanlara önerim, LPG servisten önce reno yetkili servise gidip aracın kendi ECU'su üzerinden arıza kontrolü yaptırsınlar. Orada her şey görünüyor. -
arkadaş problem hal oldumu kaça yaptırmıştın aynı arıza bendede yapıyor ama ben dikat ettim gaz da bunu yapıyor benzinde değil sendede öyleymiydi? -
quote:
Orjinalden alıntı: erdemkaraman35
arkadaş problem hal oldumu kaça yaptırmıştın aynı arıza bendede yapıyor ama ben dikat ettim gaz da bunu yapıyor benzinde değil sendede öyleymiydi?
Bende 1 hafat içinde taktırıcam ama bu konuda tereddütüm var işte.Erdem senin arabda arızal lambasının durumu ne sürekli yanıyormu?? -
bende arıza lambası yanmıyor,tasaruf mükemmel tek rahatsız olduğum konu bu bunu bir çözümünü bulamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X