Şimdi Ara

Arac fiyatlarinin anlamsız yuksekligi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

uyanık enayiler parasının değerini korumak için (kar ettiklerini sanıyolar ama enflasyon denen şeyin varlığından bihaber enayiler) araç alıp satıyor ve piyasanın dengesini bozuyorlar

bayilerin arzı kısıp fiyatları yükseltmesinden bahsetmiyorum bile

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Valla geçen listeledim 2009 model 190 bin km altında olanlar 250 bin tl den başlıyordu ağır hasarlılari. Benimkinde ağır hasar yok en azından hatta nerdeyse hasar kaydı yok. 250 civarına ben de bırakırım zaten ama arayan soran yok. Arayanlar da ya ölücü al satci ya galerici. 200 bine bırakırsan alayım diyenler. 200 bine europa satıyorlar artık. Benim gözümde yüz bin de etmez bu araç ama bunu satıp alacak olduğum aracın da fiyatı uçtu sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batmış koca ülkenin ekonomisini 6 ayda düzelttin valla hocam, hadi inşallah.

• Korkunc bir döngüdeyiz.Piyasa şaşırmış vaziyette.Bizi yönetenler hayatimiza mahvettiler.Cidden yoruldum bu duzenden.Herkes cahil ve bilgisiz kaldı.Kimse birşey deneyimleyemiyor kimseden birsey ogrenip hayatini gelistiremiyosin ve sen de deneyemiyosun.Bugun expere fiesta soktum.Arac hasar kayitsiz seklinde gittik ilanda tramerinde 1 tane kazasi gozukuyordu 2007 yilinda miktari yazmiyordu.Arac experden ciktiginda şok olmustum.Aracin her yeri boyali (boya umrumda degil) kaput degismis on sag ve sol sase islem görmüş.Aracin altinda yag kacaklari on takimda cikan hasarlar vs. vs. Gercekten beklentim cok dipte ama artik bu arabalar HURDA. Cürümüsler artik.Bunlari almak icin gotumuzu yirtiyoruz delirmemek elde degil.Hadi aldin bu arabayi dustun ustalarin eline.Bir dunya yeri yapilacak bu sefer sanayi ustalari icinden gececek.Deneme yanilmayla belki calisan parcalari bozacak.Ee bu araba akı bokunu kurtarmiyor 0 araba liste fiyatina gelecek nerdeyse.Ama ulkede 0 arabayi da alamiyosun.Cok cilginca seyler yasiyoruz ileride anlatacagimiz.Bilmiyorum ama ben cok bunaldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LSG L kullanıcısına yanıt

Algıyı çözersek zaten işin büyük kısmını çözeriz hocam. Bekleyelim göreceğiz inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.