Tek istedigim yuruyen bir arac almak.Ne klimasi umrumda ne hidrolik direksiyonu.İkinci arac olacak.Ama gel gor ki oyle anlamsız paralar istiyolar ki aklim almıyor.Eski araclar maliyetleriyle beraber 0 araba fiyatina denk geliyor.Evet bayilerde arac bulunmuyor ve pahali satiyolar ama egea 1.4 easy paket liste fiyati 392bin. Hyundai i10 340bin. Ornekler cogaltilabilir. Bakın bu araclar sıfır. Ama 98 model Renault Europa dusuk km olsun bir de fiyati 200bin 250bin istiyorlar. Eski model dusuk km bir arac olmasin 0 araba liste fiyatina satiyolar nerdeyse.Nasıl bir mantiksizliktir bu.Almak mı mantikli bu donemde almamak mi kestiremiyorum.Almadigimiz her gun zarardayiz ama bu nasil kokusmus bir duzendir. |
Arac fiyatlarinin anlamsız yuksekligi.
-
-
adamlar 98 mod hurdalara 250 300 bin arası fiyat yazmış
ülke freni patlamış kamyon gibi
-
hocam bütçeniz kaç para? 2.el araba 250.000 liraya kadar alınabilir bence. 10 yaşına kadarki araçlar zaten sıfır egea ile aynı paraya ya da daha pahalıya satılıyor. 10 yaşın üstündeki arabaya da 250'den fazla vermek mantıklı değil premium falan değilse. Eğer çok kriteriniz yoksa 150 civarına bile güzel arabalar var. 250'yi geçecekseniz sıfır km boş paket fiorino'dan başlayarak yukarı doğru sıfır araçlara bakın. Bizim millet çok akıllı, 10 yıl sıfır arabaya binecek, sonra yüksek bir fiyata satıp az daha ekleyip kendisi sıfır alacak. Hadi satan akıllı da alan nasıl motoru kapalı kutu 200.000 km'yi devirmiş ağır bakımı gelmiş arabaya 400-450 bin lira veriyor, hayret... -
Araba fiyatları bu ülkede her zaman yüksekti zaten.
Sıfır arabaların 50.000 liraya satıldığı zamanlarda da yine insanlara pahalı geliyordu 2.el 20-30 binlik arabaları almak daha cazipti.
Şimdi ise 400 bine sıfır araba almaktansa 200 bine 2.el almak cazip geliyor. -
Peynirin kilosu 200 lira.
Simit 7 Lira.
Cafelerde çay 15-20 lira.
Liste uzar gider. Film kopalı çok oldu.
2 ay sonra şapkayı önünüze koyup tercihiniz yapın işte...
-
hocam neden bahsediyosunuz megane 2 ler 350 bin olmuş siz 250 bine araba diyorsunuz 350 bine bile araba yok doğru düzgün
-
ben de ondan bahsediyorum işte hocam. Megane 2 gibi 18-20 yaşında saatli bombaya 350 bin lira vermektense 347 bin liraya sıfır km 1.4 pop model fiorino tavsiye ediyorum. Yine 2012 model focusa 450 bin lira vermektense 2023 model sıfır km egea'yı daha mantıklı buluyorum. Ara modellerden kaçak lazım, eski ya da yeni olabilir. Yani sıfırı 450 olan arabaya 1-2 yaşında 400-410 hadi olabilir ama 10 yaşında atıyorum 380 olmamalı bence, artık senin araban bitmiş arkadaş. Sıfırı alamıyorsan da her türlü çok ucuz bir şey alıp para biriktirmek, sonra yine sıfır almak daha mantıklı geliyor. Başlığı açan arkadaş da hidrolik direksiyon bile aramıyorum dediğine göre eski model japon kore araçları alabilir.
-
180 bin liraya motoru rektefiye ettirmeye param yok diyen adamın arabasını alıp motoru yürüyeni sıfırlayıp sürmek ne kadar mantıklı? Araç 2010 1.6 hdi citroen c4 -
30 mu yumurta alamıyorum 76 TL bim de para yetmiyor -
Hyundai fiyat listesi tüik hormonlu güncellenmeyen liste dikkate almayın -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2009-model-faz-2-extreme-megane-2-1082618118/detay
Aracım satılık piyasaya göre uygun yazdım ama satılmıyor -
Hangi piyasaya göre uygun hocam?
2009 Megane 225 bin liradan başlıyor. Siz 50 bin lira fazla yazmışsınız.
Onlar pert sizin araç temiz desek o da yok, kaput değişik tavan boyalı, bu da pert demek zaten. Saksı düştüğü için tavan boyanmış olabilir ama herkes onu araç takla atmış diye anlar. Kusura bakmayın.
Onlar manuel sizin araç otomatik desek o da yok.
Aracınız diğerlerine göre temiz olabilir ama bunu sadece siz biliyor olursunuz. Onu biz bilemeyiz ama fiyatı uygun derseniz piyasada daha uygunu var diyebiliriz. Kardeşim geçen ay 170 bine aldı aynı araç 2008 modeli.
Zaten satışın acelesi yok demişsiniz. O fiyata zor. Hayırlı alışverişler yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 17 Mart 2023; 8:31:6 >
-
CHEVROLET KALOS bak.
-
hocam europa'yı 2000 yılında 0 alıp 2020 de sattık, o zaman piyasası (düşük km-temiz araç vs)olmasına rağmen 20-25000 tl'ydi .şuan ki piyasada seçime 2 ay kala bu paralara araba bana mantıksız geliyor.normal şartlarda araç fiyatları bu kadar artmış olsa , halk isyan bayrağını çeker araç almazdı.ötv indirimi gelirdi ama bizim gibi ülkelerde halk sıraya giriyor.böyle oluncada talep hiç düşmüyor fiyat artıyor.hiç kimse araç gelmiyor vs demesin boşuna,araç satış rakamlarına bakarsanız 0 araç geliyor ama bayiler galerilere satıyor.yetkililer uyanırsa anca düzelir.
-
Tanıştıralım: Hiper Enflasyon. :) Maalesef herşey çok pahalı. 20'de 1 para değeri ne demek? Aldığımız, kullandığımız herşey ithal. Ürettiklerimiz de bir şekilde ithal mallara dayanıyor.
-
Çip krizi bitmesine rağmen ülkeye araç sokmuyorlar. Ülkeye 0 araç çok girse 2. el ucuzlar. Neden sokmuyorlar bilmiyorum.
-
Aklıma bu geldi. Zamanında UK'de yaşıyordum. Şuan bile araba epey ucuz. Sıfır araba olarak ise her yer problemli hala tabi. Bu çip krizi diye bir şey çıkardılar ondan beridir böyle. 2024 ilk aylarında bitecek diyorlar bakalım. Belki seçimden sonra bir şeyler olur.
www.autotrader.co.uk2015 White Hyundai I40 1.7 CRDI SE NAV BUSINESS BLUE DRIVE 5d 139 BHP for sale for £8,990 in Oldham, Lancashirehttps://www.autotrader.co.uk/car-details/202210210962527 -
+1
Sözüm meclisten dışarı araç bakarken tavanda tavuk gezmiş çizikten dolayı boyalı, renk değişiminden dolayı tavan boyalı, dolu göçüğünden dolayı tavan boyalı gibi gibi tüm bahaneleri araç takla atmıştır ondan boyalı olarak algılayıp ilanı direkt olarak geçiyorum. Ülkenin %90 ı da benim gibi yapıyordur araç ondan satılmıyor olabilir.
Satıcı belki doğru söylüyor ama Araç alış satış işinde artık her türlü üçkağıt döndüğü için insanlar en ufak ihtimalde bile ilan geçiyor. -
Keyfimizden güneş yanığı ile gezmiyoruz -
Sabredin arkadaşlar 6 aya herşey düzene girer. Yıl sonunda hepimiz istediğimiz araçlara kavuşuruz
Peynirin kilosu 200 lira. Simit 7 Lira. Cafelerde çay 15-20 lira. Liste uzar gider. Film kopalı çok oldu. 2 ay sonra şapkayı önünüze koyup tercihiniz yapın işte... |
adamlar 98 mod hurdalara 250 300 bin arası fiyat yazmış ülke freni patlamış kamyon gibi |
hocam neden bahsediyosunuz megane 2 ler 350 bin olmuş siz 250 bine araba diyorsunuz 350 bine bile araba yok doğru düzgün |
Hangi piyasaya göre uygun hocam? 2009 Megane 225 bin liradan başlıyor. Siz 50 bin lira fazla yazmışsınız. Onlar pert sizin araç temiz desek o da yok, kaput değişik tavan boyalı, bu da pert demek zaten. Saksı düştüğü için tavan boyanmış olabilir ama herkes onu araç takla atmış diye anlar. Kusura bakmayın. Onlar manuel sizin araç otomatik desek o da yok. Aracınız diğerlerine göre temiz olabilir ama bunu sadece siz biliyor olursunuz. Onu biz bilemeyiz ama fiyatı uygun derseniz piyasada daha uygunu var diyebiliriz. Kardeşim geçen ay 170 bine aldı aynı araç 2008 modeli. Zaten satışın acelesi yok demişsiniz. O fiyata zor. Hayırlı alışverişler yani. |
Benzer içerikler
- opel corsa 1.4 otomatik yakıt tüketimi yorumları
- baskı balata değişimi sonrası sorunlar
- kz1 çarpma nedir
- araba kaportasındaki reçine nasıl çıkar
- dct şanzıman nasıl kullanılır
- rifter 2024 fiyat listesi
- togg yeni rengi
- mg 2024 fiyat listesi
- haval türkiye"ye gelecek mi
- byd dolphin fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X