Şimdi Ara

Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
12
Favori
11.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben araç kameramı vakumsuz ayak ile, hızlı takıp çıkaracağım bir çalışma ile kullandığımdan bu metodu uzun zamandır kullanmıyorum. Kullandığım dönemde herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. Telefon tutucu olarak exogear marka bir tutucu kullanıyorum. Yaptığım şey, bu tutucunun sistemine benziyor.

Sizlerde çalışmanızı yapıp, deneyimlerinizi paylaşırsanız daha sonra uygulayacak arkadaşlara referans olur.

olumlu yorumlarınız için teşekkürler.

selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mars51

Pedi biraz pahalıya almışsınız.Ama benzer bir vakumlu telefon tutucu ürüne ben 65 TL vermiştim zamanında :)

Aldığınız ped ,yumuşak jelimsi gibi bir ped ise ,olmaması için bir neden yok.

Bir süre kullandıktan sonra tekrar yorum yaparsanız sevinirim.
    Saygılar.

arkadaş gizli bir yerde mi eğitilip topluma salınıyorsunuz anlamadım ki ya.
    millet ne alsa bunlardan biri çıkıp 'biraz pahalıya almışsın' demese olmaz.

adam 6.5 liraya aldım diyor, bu çıkmış biraz pahalıya almışsın diyor. ya arkadaş 6.5 lira için bu yorumu yazmaya üşenmedinmi?

ekşisözlük bu gibi adamlar için başlık açmış 'pahalıya aldın adamları' diye. girin bakın.
  • blackcoupe kullanıcısına yanıt
    mars51 rumuzlu arkadaşın böylesi seviyeli yorumuna karşılık asıl bu tepkiniz abartı olmuş bence.
    bunca zamandır forumlardayım,
    keşke diğerleri de patavatsızca, saygısızca yazacaklarına, böyle(mars51 gibi) seviyeli yazılar yazsa.
    Haklısın arkadaşım. Yazdığım iki cümle yazıdan karakter yapımı çıkarmışsın. Hiç üşenmedim mı o kadar cümle kurmaya. Ben ülkenin özel ve gizli bir yapısında eğitildim. Ortalığa böyle amaçsız yorumlar bırakıyorum. Okuma ve anlama kapasiten olsa o mesajda 65 Tl gibi bir para vererek aldığım bir ürün olduğunu da görürdün. Neyse bu kadar geyik yeter. Var mı benzer projelerin, bizlere yardımcı ol. Daha makbule geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Haklısın arkadaşım. Yazdığım iki cümle yazıdan karakter yapımı çıkarmışsın. Hiç üşenmedim mı o kadar cümle kurmaya. Ben ülkenin özel ve gizli bir yapısında eğitildim. Ortalığa böyle amaçsız yorumlar bırakıyorum. Okuma ve anlama kapasiten olsa o mesajda 65 Tl gibi bir para vererek aldığım bir ürün olduğunu da görürdün. Neyse bu kadar geyik yeter. Var mı benzer projelerin, bizlere yardımcı ol. Daha makbule geçer

+1

• Bu konu Up

şu şekilde de bi başlık var..

https://eksisozluk.com/durduk-yerde-ortamin-amina-koyan-insanlar--2346740
  • quote:

Ben araç kameramı vakumsuz ayak ile, hızlı takıp çıkaracağım bir çalışma ile kullandığımdan bu metodu uzun zamandır kullanmıyorum. Kullandığım dönemde herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. Telefon tutucu olarak exogear marka bir tutucu kullanıyorum. Yaptığım şey, bu tutucunun sistemine benziyor.

Sizlerde çalışmanızı yapıp, deneyimlerinizi paylaşırsanız daha sonra uygulayacak arkadaşlara referans olur.

olumlu yorumlarınız için teşekkürler.

selamlar

hocam öncelikle helal olsun , paylaşım on numara.. ama bu mesaj bende daha da kuvvetli merak uyandırdı.. şu vakumsuz ayak ile, hızlı takıp çıkaracağım bir çalışma nedir? biraz bahsetseniz..

• zamsoonloo Z kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88587660
    Bahsettiğim diğer çalışma linki. 2-3 mesaj altında da fotoğrafları var. Fakat artık bu kamerayı kullanmıyorum. Yeni kameram 1 senedir bu başlıkta anlattığım şekilde bağlı. Hiç bir problem yaşamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88587660
    Bahsettiğim diğer çalışma linki. 2-3 mesaj altında da fotoğrafları var. Fakat artık bu kamerayı kullanmıyorum. Yeni kameram 1 senedir bu başlıkta anlattığım şekilde bağlı. Hiç bir problem yaşamadım.

hocam muhteşem.. tam bir mühendislik harikası .. ben aslında devamlı sök tak yapmayı düşünmüyorum.. şu anda Dome D201 kullanıyorum, tek amacım kamerayı azıcık yukarı taşımak, ama pürtüklü cam yüzünden olmuyordu, sanırım o pedlerden alıp takmam daha iyi olacak.. emeğiniz için teşekkürler..

• zamsoonloo Z kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Umarım memnun kalırsınız

• aynı noktalı yerlere yapışmama durumuyla bende karşı karşıyayım. en kısa sürede deneyeceğim. Teşekkürler
  • Bugün aldım ve tarifiniz üzerine denedim. Sonuç mükemmel. En fazla bir bilemedin iki dakika tutan vakum saatlerdir taş gibi tutuyor.
    Tekrar teşekkür ederim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı

• osmanli18 O kullanıcısına yanıt
    Beğendiğinize sevindim. ucuz ve etkili bir yöntem.

• Mars51 M kullanıcısına yanıt
    Review: Dome D201 Ambarella A12 2560x1440p HDR GPS Dashcam (Gearbest.com)

this page is in Turkish but pictures are clear.. i use my cam like that and really holding strongly..

[url=http://forum.donanimhaber.com/m_90683947/f_//tm.htm#114641388]http://forum.donanimhaber.com/m_90683947/f_//tm.htm#114641388
    https://dashcamtalk.com/forum/index.php?posts/230468/

Yurtdışı forumlarda bu çözüm tavsiye ediliyor :)

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Nihayet uluslar arası olmuşuz. Teşekkürler Olgu

• Ne kadar süre duruyor camda bu yöntemle?
  • SinapS kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 10 ay önce taktığım kamera hala duruyor. Hiç düşmedi

• patteks in çift taraflı yapııştırıcısını kullanıyorum.
    gerçi 3 gün oldu sorun yok. ama çakmak uzatıcısını cam a yapıştırmıştım geçici çözüm,
    o düştü, patteks i az kullandım sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.