Şimdi Ara

Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
12
Favori
11.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de aynı işlemi uyguladım. Geceden yıkayıp sabaha kurumaya bıraktım serbest halde. Ancak sanırım yüzey pütürlü versiyon kullandığımdan başarılı olmadı. @Mars51 ile konuyu görüştüm. Vantuz aparatını cama takmadan kilitlediğimde boşluk kalıp kalmadığını, pedin deforme olup olmadığını kontrol etmemi tavsiye etti. Ben de kontrol edeceğim bir yerden hava kaçırıyor mu diye, olmazsa yüzeyi daha düzgün bed ile deneyeceğim.

Ama şunu söyleyebilirim, aşağıda görselleri olan pedden alıp denemeyin.

Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 30 Mart 2016; 10:22:43 >

• SinapS kullanıcısına yanıt
    Peddeki baklava desenlerini oluşturan çizgilerin ,vakum plastiği içine hava geçirdiğini düşünüyorum. Benim kullandığım ped bu yüzeyde değil di. noktalı bir yapısı vardı.
  • Benim aldığım automix marka resimlerini ekledim düz çizgileri yok. Noktalı bir yapısı var diğer yüzeyi düz.Yaklaşık 3 aydır milim kımıldamadı
    Bu mesaja eklenen görseller:

Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı Araç göğüslüğüne ve pütürlü diğer yüzeylere takılabilen telefon,navigasyon ve kamera tutucu yapımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.