Şimdi Ara

Araç Hızlı Şarj 3.0 Tek Port 29.90TL Stok tüketiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
3.089
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aukey Tronsmart Quick Charge Hızlı Şarj 3.0 Tek Port son 15 adet stok tüketiyoruz faturalı garantilidir yurt dışı fiyatından daha ucuz
    https://urun.n11.com/sarj-cihazi/aukey-tronsmart-quick-charge-hizli-sarj-30-tek-port-P122538531

Araç Hızlı Şarj 3.0 Tek Port 29.90TL Stok tüketiyoruzAraç Hızlı Şarj 3.0 Tek Port 29.90TL Stok tüketiyoruz

• Elbette yok, fakat araştırmak bu forumun doğasında var.

Fiyatınız iyi, ama stok tüketme, zararına satış, ithalat fiyatına satış gibi sözler ile yapılan satışlar gözle görülür bir indirimin olması lazım. Sizde bu sözlerden birini kullanıyorsunuz.

Kısacası, slogana bakarsak fiyatın biraz daha uygun olması gerekirdi. Yoksa bu fiyatta güzel tabi.

Amacım baltalamak değil eleştirmektir.

Doğru karşılandıktan sonra eleştiri kişiyi geliştirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

https://tr.aliexpress.com/store/product/AUKEY-Car-Charger-with-Quick-Charge-3-0-for-Samsung-iPhone-7-Plus-5-6-6s/2094013_32759226388.html?spm=a2g10.12010612.0.0.771af2a3hQY2uJ

Zaten 32,40tl nasıl kampanya oluyor bu anlamadım. Yanlışım varsa düzeltin.

Bekleme yok hocam bugun aliyosunuz yarin obur gun geliyor. Turkiyede aliexpress fiyatina satilan bir aksesuar var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    20 ye satmadan beğendiremezsiniz. Bence cevap vermeyin böyle mesajlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

https://tr.aliexpress.com/store/product/AUKEY-Car-Charger-with-Quick-Charge-3-0-for-Samsung-iPhone-7-Plus-5-6-6s/2094013_32759226388.html?spm=a2g10.12010612.0.0.771af2a3hQY2uJ

Bekleme yok hocam bugun aliyosunuz yarin obur gun geliyor. Turkiyede aliexpress fiyatina satilan bir aksesuar var mi?

Elbette yok, fakat araştırmak bu forumun doğasında var.

Fiyatınız iyi, ama stok tüketme, zararına satış, ithalat fiyatına satış gibi sözler ile yapılan satışlar gözle görülür bir indirimin olması lazım. Sizde bu sözlerden birini kullanıyorsunuz.

Kısacası, slogana bakarsak fiyatın biraz daha uygun olması gerekirdi. Yoksa bu fiyatta güzel tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

Amacın nedir bilmem ama yorum ve eleştiri her konuda olur.

Bana kalırsa bir yarışmaya falan katılma, anında elenirsin.
  • bimde daha ucuzu var derler.

benzeri bir modelini almıştım bayaa kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

Amacın nedir bilmem ama yorum ve eleştiri her konuda olur.

Bana kalırsa bir yarışmaya falan katılma, anında elenirsin.

Cok basit hocam sadece samimi bulmamiş elestrinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 15 Aralık 2017; 21:20:5 >
  • Normalde araçta hızlı şarj eden alete (qc desteğinden bahsetmiyorum) rastlamadım. Hepsi çok yavaş şarj ediyor. Hani şu 2a diye satilanlar bile. Hiç kullanan oldu mu? Bunda durum nedir?

• atomcu kullanıcısına yanıt
    Bunları bilmem ama spigen hızlı şarj var aracımda. Gerçekten hızlı şarj ediyor. Eskiden boşuna rezil olmuşum.

Tronsmart ın ev tipi hızlı şarj aletini kullanıyorum o da kaliteli bir ürün ve gayet hızlı şarj ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aukey çok çok kaliteli bir markadır. Satıcıyla da daha önceden alışverişim oldu çok ilgili. İhtiyacınız varsa düşünmeden alın.
  • Arkadaşlar LG G2 de kullanılırmı. Kablo çıkıyormu kutudan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Elbette yok, fakat araştırmak bu forumun doğasında var.

• Tronsmart 3 usb girisli bi tanesi hizli aliden 26 ya felan aldim 6 ay kadar once

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkteki ürünü kuponla 23,73 e alabilme şansım var sizce ankey mi bu mu?https://tr.gearbest.com/iphone-cables-adapters/pp_269157.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 16 Aralık 2017; 0:27:44 >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    İhtiyaca göre değişir. Bunda qc desteği yok mesela.

• Arkadaş dürüst ve ilgili satıcıdır.
    Ürününün arkasında durur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Marilyn kullanıcısına yanıt
    Telefon modeli nedir?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.