www.hepsiburada.com 70Mai M300 Araç İçi Kamera - Siyah - 1296p - 140° Geniş Açı Fiyatı https://app.hb.biz/Q74kePLQkVNl70 mai alırsanız kayıt ışığı sol yana bakıyor www.hepsiburada.com Ddpaı Mını Pro 1296P UHD 330 Derece Görüş 24 Saat Park Modu Fiyatı https://app.hb.biz/L550CNXe6jnrddpai alırsanız kayıt ışığı sağa bakıyor,yani kaydedıp kaydetmedıgını gormek ıcın ışığın bulundugu yerede dıkkat edın |
Araç içi kamera Tavsiyesi (1601. sayfa)
-
-
www.hepsiburada.comDdpaı Mını Pro 1296P UHD 330 Derece Görüş 24 Saat Park Modu Fiyatıhttps://app.hb.biz/qUqJShY7cd3G
1350 tl ye aldım bu ara gelır sıze tanıtımını atarım,bu urun en uygun fıyat ama sıtede aynı fıyata baska satıcılarda var
bazıları kalıtesız sarı renklı tarıh saat uyduruk gonderıyor
satıcı adını verıcem Torima orjınal urun dedı beyaz renk tarıh saat olanı ıstedım..
bu fıyata alırken havuzdan baska satıcı secebılıyor cakma gonderenlerede 1 yıldız koyuyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 8 Kasım 2024; 0:32:7 > -
-
Dostlar, 70Mai A810 Almak istiyorum. Yorumlarınızı alabilir miyim? Artıları veya eksileri gibi...
-
eksisi pilli
-
1-2 hafta önce 1299 a aldım ve montajını dün yaptım.
İdare eder bir ürün, arabada kamera olsun diye alınan ortalama altı bir ürün.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pilli olup da sorun yaşayan olmuş mu ya da kendiniz kullandınız mı bu yorumu yaparken?
-
pillerin dezavantajlarini bildigim icin ben hep kapasitorlu kullandim
bu sitelerden pilli ve kapasitorlu karsilastirmasini inceleyebilirsiniz
-
-
Arkadaşlar,
Ön ve arka kamera olarak Viofo A139 (2K) alacaktım, 9500 TL. Fakat Kawa diye bir marka gördüm; Kawa D8 (ön 4K + arka 2K) kamera 5000 TL civarında... Kawa kullanan veya bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 yıldır 70mai farklı modellerini kullandım, 2-3 arkadaşım kesintisiz 6 yıla yakındır aynı "pilli" 70mai modelini kullanıyor, bahsettiğiniz sorunu yaşamadılar, ben de yaşamadım. 70mai üreticileri, mühendisleri hiç akıl edememiş dediklerinizi.
Kullanmadan yorum yapmak kadar saçma bir şey görmedim. Diyeceklerim bu kadar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir süre üst bir modellerde kampanya bekledim ama denk gelmedi. Bende bu fiyat bandının üstüne çıkmak istemediğim için viofo a119 v3 aldım. Henüz test edemedim ancak eski bir model olduğu için bolca inceleme var. Arka kamera düşünülmüyorsa ve başka bir modelde iyi bir kampanya yoksa 3bin civarına alınabilecek en iyi seçenek gibi duruyor. Wifi bence çok önemli bir özellik değil, ihtiyaç duyduğumda karttan görüntüyü alırım. En kötü ihtimalle telefona aktarım için 200-300 liraya bir dönüştürücü alıp torpidoya atarım. Önemli olan net bir görüntü ve uzun ömürlü bir cihaz olması.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PIL
- Kullanım Ömrü: Genellikle uzun süreli kullanım önerilmez.
- Bakım: Lityum iyon piller, belirli bir noktada pilinizi değiştirmenizi gerektirecektir.
- Sınırlı şarj döngüsü. Pil, tekrarlanan kullanımla zamanla bozulur.
- Sıcak ve soğuk havalarda iyi performans göstermez.
- Kullanımı ve kurulumu kolaydır. Günlük sürücüler için idealdir.
- Lityum iyon piller uzun süre aşırı ısıya maruz kaldığında patlama ve yangın riski oluşturabilir .
- Kondansatörlü pillere göre üretimi daha ucuzdur
KAPASITOR
- Ömür Beklentisi: Uzun süreli kullanıma uygundur.
- Teoride kondansatörler sonsuza kadar şarj edilebilir.
- Dayanıklıdır. Sıcak ve soğuk havalarda iyi performans gösterir.
- Kondansatörler yük tutmazlar ve sürekli bir güç kaynağına ihtiyaç duyarlar.
- Genellikle daha pahalıdır.
- Park ettikten sonra araç kamerasını çalıştırmaya devam etmek isteyen sürücüler için idealdir.
- Kullanımı daha güvenlidir.
-
Kapasitörlü kamera alın bu tarz pilli kameraların ömrü Batı'da Çok sıcak bir şehirde yaşıyorsanız 1 - 1.5 Yıl
-
Ben 2 Defa kullandım ikisi'de 1 Yıl içinde bozulup bataryası gitti garantiden değişti sonra bu durumdan bıktıgım için kapasitörlü kameraya geçtim. Batı'da yüksek sıcaklıkları gören şehirlerde bu kameralar dayanmıyor Antalya vb yerlerde araç içi Torpido Sıcaklıgı 80-85 Dereceleri çok rahat görüyor. İstanbul'da bozulmaz çünkü araç içi Torpido kısmının sıcaklıgı 70 - 75 Dereceyi geçmiyor ama Antalya - İzmir - Aydın - Diyarbakır Adana vb yerler öyle değil torpido ön cam kısmının 85 Dereceyi gördügüne şahit oldum
-
Kamera fiyatlar pahalı acaba sadece önemi taksak
Ön ve arkayamı taksak yoksa
Ön arka ve iç kabini çekecek sekildemi taksak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en başta ön kamera almak için araştırmaya başladım. sadece şürüş sırasında kaydetsin istiyordum.
sonra almışken arka kamera da olsun dedim.
ön-arka kamera almışken bari park halinde de kayıt yapsın diye düşündüm.
madem park halinde kayıt yapıyor, cloud özelliği olsun anlık olarak uzaktan da izleyebileyim istedim.
baktım çok pahalıya geliyor, tekrar en başa döndüm. bu gidişle karar veremeyeceğim sanırım.
-
pilli tiesfong c10s
10 seneyı gectı hala calısıyor yakında kırıcam cunku bozulmuyor,5 kez pıl degıstırdım
-
en ıyısı sadece ön kamera yeterlı gıbı
-
30 euro ustu kamera alamıcaz tıcaret sıcılı olan alıcak satıcak
yanı hb yada gg sıtelerınden kamera alıcaz
bu durumda 60 dolarak gelen en ucuz ddpaı 2200 tl yerıne 12000 tl odeyerek alır mıllet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X